cum imi pun apa distilata si antigel in motor ..?
![]() ![]() ![]() |
cum imi pun apa distilata si antigel in motor ..?
micInTrafic |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 25 February 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- -
feriti'va ca's incepator :) |
|||
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Eu zic sa mai astepti o vreme daca vrei sa pui apa distilata in motor. Ca nu a trecut iarna.
Daca vrei sa mergi acu' pui antigel in motor. |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Incearca sa nu pui apa distilata direct in motor
![]() Pe partea dreapta a compartimentului motor este un borcan. Nivelul lichidului trebuie sa fie intre cele doua marcaje. Daca nu este deloc, du-te la cineva care se pricepe, trebuie scos aerul din instalatie. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Micutule :wink: ca sa nu faci vreo dandana de la inceput, fa in felul urmator.
Te deplasezi la cel mai propiat magazin de piese auto, de unde achizitionezi 5 l de atingel gata preparat. Cu sticlele in portbagaj dai o fuga la cel mai apropiat service de cartier (nu e nevoie de Dacia Service pentru asta ![]() Dupa asta, cumperi cartea Automobile Dacia, si mai vorbim ![]() Sper ca ti-am oferit pasii cum ai cerut. QUOTE asa.. ca pentru prosti pas cu pas Restul povestii nu mai e pentru cei mai sus enumerati ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Asta-i cea mai buna idee! Nu a reiesit ce ai in motor la ora actuala si se poate sa faci cine stie ce dandana pe acolo si sa nu mai ai cu ce te plimba...
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
micInTrafic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 25 February 04 From: Timisoara ![]() |
multumesc ...
am inteles... am luat ceva antigel concentrat si ceva apa distilata... o sa merg la unii care se pricep de pe aici din cartier sa'i pun sa'mi schimbe apa ![]() p.s. nu mai am apa deloc in motor... si la tm e cald ![]() |
-------------------- -
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Vino la Iasi sa vezi zapada adevarata. Ca aici a uitat iarna sa mai plece
![]() Succes :wink: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
micInTrafic |
![]()
|
la noi ploua...
da vineri plec si eu pe munte.. in parang.. sa ma dau cu saniutza... dacia nu stiu cand o fac... acuma... nu prea am timp si bani deloc!! |
-------------------- -
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:48 |