PROBLEME GENERALE
![]() ![]() ![]() |
PROBLEME GENERALE
laurh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
bursuck |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 16 May 03 ![]() |
Nu intra, dar intinde mana si deschide prin interior portiera din spate....
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza (In)Confort
|
|
bursuck |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 16 May 03 ![]() |
Sau actioneaza cu un simplu bat mai lung butonul din bord de inchidere/deschidere ....
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza (In)Confort
|
|
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa ajunga sa deschida usa din spate tre sa se cam urce in porbagaj ca nu cred ca are mana asa lunga. Iar cu batul ... nu cred ca vine pregatit cu toiagul la el. Sa nu uitam ca in tot timpul asta, alarma urla, cel putin teoretic.
Acum nu zic ca asta faca masina invulnerabila dar zic ca totusi scade cat de cat riscul de a fi sparta. |
-------------------- |
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Va scarpinati prin invaluire. In lantul slabiciunilor prin care se poate intra in masina cred ca butucul de la sofer e cea mai solida veriga.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
gabriel.dumitru |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 6 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Va scarpinati prin invaluire. In lantul slabiciunilor prin care se poate intra in masina cred ca butucul de la sofer e cea mai solida veriga. pai se discuta de accesul in masina dupa ce se scoate accesul de la butucul din fata (adica de la usa de la sofer) |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
- B-26-XXX
|
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
QUOTE Va scarpinati prin invaluire. In lantul slabiciunilor prin care se poate intra in masina cred ca butucul de la sofer e cea mai solida veriga. Ai pus capac la toate si ai adus "mortul in casa" cum se spune. Acum nimeni nu mai doarme linistit. |
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
laurh |
![]()
|
Ok, atunci cred ca o sa imi sudez usile si porbagajul si o sa ma teleportez direct inauntru.
|
-------------------- |
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Nici o problema. daca iti sudezi usile si portbagajul, poti sa intri prin taierea chederului de la haion. Din moment ce se sparg banci si bancomate, sudura nu tine la hoti
![]() Solutia cea mai buna este sa nu tenteze nimic. |
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Astea DA probleme tehnice ale Solenzei...
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai si daca dezactivezi butucul de la sofer si pe cel de la hayon si te lasa telecomanda de la alarma sunt curios sa vad cum mai intri in masina. Cea mai buna solutie este sa nu lasi in masina ceva care sa faca cu ochiul hotului, ca, cu toate metodele de securitate, daca vrea tot intra in masina.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Absolut. In primul rind trebuie sa previi tentatia (nimic lasat in masina, fata detasabila la instalatia audio) si dupa aia sa te asiguri ca in cazul in care se intimpla ceva nasol nu ramii cu ochii in soare (Casco obligatoriu). Restul sint frectii la picior de lemn.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu atat de paranoic am ajuns incat nu las in masina nici macar vreo punga sau manusi sau umbrela (etc) ca s-o gasi vreun amarat caruia sa-i trebuiasca si suficient de disperat sa-mi dea cu piatra in geam sa mi le ia.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
Am prieteni care lucreaza in brokeraj de asigurari. Nici nu poti sa cuprinzi cu gindirea cite geamuri sint sparte pentru o franzela proaspata lasata 5 minute pe scaunul pasagerului. :roll:
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Sa inteleg ca paranoia mea e justificata....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
|
|
xix1319 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 25 February 04 ![]() |
Eu am impresia ca degeaba anulati yala ca tot se deschide cu linia.
|
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
io la fel de paranoic sunt;
nu las aproape nimic in masina... ba uneori mai las chiloti murdari de la fi-miu cand il iau de la gradinita, hehe... |
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
Bobo,vezi ca oricat de neinsemnati ti s-or parea tie tot s-o gasi vreun aurolac caruia sa-i trebuiasca. Asta daca nu-s pampersi.
|
--------------------
Dacia
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o mica problema in legatura cu deschiderea usii cu cheia.Am SLZ Clima cu inchidere centralizata ... De curiozitate am incercat sa vad daca pot sa descui/incui masina cu cheia in butuc (pe la sofer).Nici o reactie - nu vrea , nu merge - e normal?
Am luat masina in mai 2004 - anul de fabricatie tot 2004. Va multumesc pentru eventualele raspunsuri si sper ca nu sunt rau de tot pe langa topic - ca se vorbea de butucul de la sofer pe undeva pe aici. |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Pai nu e normal, iti dai seama. Poate ca s-a blocat dar nu ti-ai dat seama pentru ca atunci cand se blocheaza/deblocheaza nu face nici un fel de zgomot, nu ai cum sa te prinzi decat tragand de usa sa vezi daca e sa nu incuiata. Daca nu merge, inseamna ca nu ai montata ca lumea tija aia care duce de la butuc la actuator.
P.S. Stiu ca poate parea aiurea, dar poate ai invartit de cheie in directia gresita. |
--------------------
Dacia
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
am invartit in ambele directii - rezultat .... nimic.Sa nu mai spun ca a fost un adevarat chin sa introduc cheia in broasca ...
Tija respectiva care incuie/descuie portiera cred ca functioneaza pentru ca se inchide usa din telecomanda. Marfa romaneasca :? ...dar sunt multumit in rest, ca la ce am vazut ca au altii.. |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Ant, inchiderea din telecomanda e una si inchidere din cheie e alta. Cand inchizi din telecomanda, actuatorul primeste un impuls electric si blocheaza usa. Tija la care ma refer eu nu este tija care blocheaza usa, ci tija care face legatura intre butuc si actuator. Deci opentru a incuia/descuia usa din cheie, tu practic misti o tija care la randul ei actioneaza o alta. Multi si-au scos tija care face legatura intre butuc si actuator, tocmai pentru a impiedica deschiderea usii cu cheia (sau inlocuitori).
Te poti duce in service sa-ti puna tija aia la loc sau, daca nu ai chef si timp, desfaci panoul usii, dezlipesti putin folia aia alba de pe usa si prinzi tu tija care cel mai probabil a sarit din suportul ei. |
--------------------
Dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 08:48 |