Aparatele foto Canon si fiabilitatea, (nu avea ce cauta la dSLR)
![]() ![]() ![]() |
Aparatele foto Canon si fiabilitatea, (nu avea ce cauta la dSLR)
Uncle-Sam |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|||
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
de ce consideri asa uncle sam? mie mi se par destul de fiabile, si stiu cativa oameni cu asa ceva.
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
mr.fred |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 6 January 05 ![]() |
|
-------------------- |
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu personal n-am vazut nici un canon stricat. Si cam toata lumea in jurul meu are canon-uri (pe film, digitale compacte si dslr-uri)
|
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
Mr.fred, ce-i legenda urbana? Fiabilitatea "indoielnica" sau performanta?
![]() Curiosii ar trebui sa studieze nitel forumurile dpreview. Cred ca daca aparatele ar fi fost atat de varza ar fi vuit lumea pe-acolo despre tot soiul de probleme - erori de focalizare, obturatoare explodate, oglinzi picate samd ![]() Iar cei ce vor calitate sa faca bine sa fie pregatiti sa plateasca pentru ea. |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(Uncle-Sam @ 8 Dec 2005, 10:02) Hai sa lamurim citeva lucruri: 1. CARE aparate Canon? Cele dSLR sau cele normale? 2. UNDE ai citit asta? 3. Postul tau nu prea isi are locul aici si nici cele de dupa care incearca sa lamureasca cele scrise de tine. 4. Daca nu aduci argumente, postul tau si toate cele de dupa, ca un reply la al tau (inclusiv asta) vor fi sterse in urmatoarele maxim 2 zile. PS. Desi eu sint posesor de Nikon, NU cred povestea cu aparatele Canon... La mine s-a intimplat pur si simplu sa aleg Nikon in loc de Canon. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Din intamplare lucrez la canon si vad ca in 70-80% din cazuri apar aceleasi probleme, si anume eroarea E18 care inseamna ca obiectivul nu functioneaza cum trebuie. E valabil atat pt cele slr cat si pt cele digitale compacte. Un alt exemplu ar fi ca au fost chemate in service multe camere din seria powershot, care au avut o defectiune la montarea senzorului pt imagine. La imprimante e aceeasi poveste: 70-80% din cazuri au aceleasi probleme, si anume cu print-headul. Camcorderele au f. rar probleme. Din ce am auzit despre celelalte firme, canon ar fi printre primele la performante (parere obiectiva si personala). Toate astea sunt valabile pt Canon Germania. Poate ca m-am exprimat gresit si a sunat a generalizare. Eu va zic cu ce ma confrunt zilnic
This post has been edited by Uncle-Sam: 8 Dec 2005, 12:10 |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Dupa umila mea parere astea sunt *basme*. 70-80% din ce ??
Eu personal sunt la al treilea compact canon si nu am dat de nici o eroare e18. Problema cu senzorul era de la sony si a afectat o lunga lista de producatori. Si ce au imprimantele cu asta ? Sa stearga cineva posturile (inclusiv pe ale mele ref. la subiect) .. |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
adso |
![]()
|
totusi... eroare E18 la SLR? asta nu e cu retragerea obiectivului? ce treaba are cu SLR-urile?
|
|
|
MariusI |
![]()
|
ce are si cu imprimantele
![]() |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
au fost niste off-topicuri cu imprimante, camcordere, camere compacte, camcordere...
Marius, linisteste-te: am "povestit" ce am aflat. Nu sunt nici pro si nici contra Canon. Daca n-ai avut probleme cu aparate de la Canon, asta nu inseamna ca nu exista probleme cu ele. Daca iti luai 2 aparate foto si ambele se stricau in prima saptamana ce mai ziceai? Presupun ca exact opusul. Trebuia sa deschid un topic separat "produse canon"? De acord, stergeti ultimele posturi |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
OFF topic un pic.
Uncle-Sam daca tot lucrezi la Canon, spune-mi te rog si mie despre o imprimanta PIXMA IP 4200 daca are probleme?? Mi-am cumparat de curand si vreau sa stiu daca sa ma astept la surprize. MErsi mult! |
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(BAD_MF @ 8 Dec 2005, 16:42) OFF topic un pic. Uncle-Sam daca tot lucrezi la Canon, spune-mi te rog si mie despre o imprimanta PIXMA IP 4200 daca are probleme?? Mi-am cumparat de curand si vreau sa stiu daca sa ma astept la surprize. MErsi mult! si mai OFF: Raspund eu in locul lui Uncle Sam pe baza celor enuntate de el mai sus: - daca esti printre cei 70-80% atunci o sa ai probleme, daca esti printre cei 20-30% nu o sa ai probleme! Asta daca ai luat tiparnita de la Canon Germania, pentru restu' nu stiu! ![]() ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Lacaru |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 20 August 04 From: Brasov ![]() |
Uncle Sam in consecinta ne recomanzi sa alegem produsele concurentei?
|
-------------------- |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca lumea folosete indicatori statistici fara explicatie...
60-70% se referea la aparatele venite in service, cu defecte, din care procentul respectiv aveau defectul mentionat. Deci daca din 100 de bucati se strica 4 (deci 4%) din alea 4 60-70% (adica 2-3) au defectul ala. Problema este cat este procentul de defectare, cred ca intereseaza mai putin cat din procentul de defectare e un anumit defect (desi e buna si informatia asta, ca se stie metoda de reparatie) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
![]() Uncle Sam, daca te rog io foarte frumos, din adincul sufletelului meu de copil si promit ca dau si un borcan de zacusca, ma poti lovi si pe mine cu un manual de utilizare in lb. romana sau engleza pentru un Canon EOS 3000 N (pdf, word, what so ever) ? Pretty please! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
adso |
![]()
|
marty, daca te intereseaza un manual de 3000V (are in plus imprimarea datei) - intr-o englezeasca impecabila, da un semn.
e pdf, are vreo 3 megi. |
|
|
Marty |
![]()
|
L-am luat si eu de pe link-urile date de MoneyTalks, merci oricum. Da' vad ca-s doua tipuri: 3000V Rebel si 3000 V Rebel Date. D-aia am crezut ca e ceva diferit la ele fata de 3000N
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
adso |
![]()
|
neah - body-urile cu acelesi cifre au aceleasi caracteristici. literele definesc diverse feature-uri, si in cel mai rau caz built-in flash-uri ceva mai mari.
N mi se pare ca indica faptul ca lead-ul flashului nu e de 12, ci de 14, dar s-ar putea sa fie caz particular pentru anumite bodyuri. |
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Se pare ca cei de la Canon sint tare secretosi cu manualele lor pentru camere foto. De parca ai avea ce face cu ele daca nu ai camera...
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
A doua zi dupa ce mi-am luat un A70, am auzit si eu de e18. Recunosc ca m-a luat cu niste sudori reci. 8000 de poze mai tarziu si 2x scapat pe jos, 1x cazut pe el (sprijinit pe stanca), poze pe plaja in conditii de vant cu nisip ridicat in aer; si mai multe filmulete facute iarna la ski pe viscol (coborat cu betele intr-o mana si aparatul in cealalta), uitasem ce e e18, bine ca mi-ai adus tu aminte
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 22:58 |