Motorul in sarcina da in "nas"
![]() ![]() ![]() |
Motorul in sarcina da in "nas"
ghc |
![]()
|
||
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
95k lei? eu am dat 110k lei pe ea....5-6 luni
![]() De unde ai luato? :shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tyka |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 356 Joined: 22 February 04 From: slobozia ![]() |
casa afli dacati merge vacumu facand figura cu suflatu trebe sa ai plamani nu jucarie.Apropo cine fumeaza ca eu da.
![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Shi cum faci reglaju la vacumatic?!
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE 95k lei? eu am dat 110k lei pe ea....5-6 luni De unde ai luato? La mijlocul Observatorului este un magazin... lumea zice ca e scump, dar e f aproape de casa. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
QUOTE Shi cum faci reglaju la vacumatic?! daca doresti un reglaj la meserie (in speta pozitia rozetei dintate) asta se poate face in ateliere care au aparatura necesara; daca doresti un reglaj empiric, facut fara aparate in fata casei, iti propun urmatoarele: -a)reglat av. static; -b)cu motorul la ralanti, urmareste daca prin rotirea delco-ului intr-un sens sau altul se modifica in bine mersul motorului; -c) in fuctie de sensul rotirii delco-ului (avans mai mare sau mai mic) se modifica pozitia rozetei (comprimand arcul, se micsoreaza avansul dat de vacuum); -d)se repeta operatiunile a), ![]() -e)se regleaza carburatorul pentru mersul la ralanti |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
chirucornelus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 30 April 04 From: braila ![]() |
cred ca am mai postat odata aceasta probl dar cred ca am fost off topic!sorry!
...dar, am o intrebare la voi, daca ma puteti ajuta!am desfacut aseara pompa de benzina si carburatorul, le-am curatat, si tot cam aiurea merge! nu prea reusesc sa ii reglez avansul deloc!variaza turatia cam cu 100 - 200 de ture!am schimbat si platinile si bujiile si tot cam asa face!am constatat ca nu prea functioneaza vacuumul!adica capsula vacuumatica nu merge!sa fie de la aceasta capsula mersul neregulat?si am o impresie din ce in ce mai certa ca imi consuma cam multa benzina!am mai schimbat si toba detenta si tot mai scapa cate o pocnitura din cand in cand! ce sfaturi imi dati?!multumesc! |
-------------------- DJ Coco
|
|
AC |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
OCEBE, a scris:
de cate ori am facut si desfacut delco-ul masinii mele nu am vazut asa ceva! sunt si modele de capsule fara orificiu??? |
||
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|||
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
Chiar nu stie nimeni? sad.gif
|
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
Laurentiuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 June 04 From: Iasi ![]() |
[quote]
1. nu prea reusesc sa ii reglez avansul deloc! 2. variaza turatia cam cu 100 - 200 de ture! 3. am schimbat si platinile si bujiile si tot cam asa face! 4. am constatat ca nu prea functioneaza vacuumul!adica capsula vacuumatica nu merge! 5. tot mai scapa cate o pocnitura din cand in cand! [/quote] 1. Cum nu reusesti sa pui aprinderea la punc? Explica punct cu punct cum ai procedat. 2. Verifica stringerea tuturor papucilor electrici din instalatia electrica de joasa tensiune. 3. Ce distanta ai facut la platini si bujii? Distanta la platini ai facut-o cu pintenul platiei pe cama? Masoara izolatia electrica intre platina mobila si masa. 4. Poate s-a gripat platina mobila pe ax. Cind tragi cu gura pe furtunul avansului, platina mobila sta fixa? 5. Problema de avans mic. Vezi punct. 1. |
--------------------
Oltcit
Club 11 RL
- IS-XX-YYY Toate cele bune si s-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!!!
|
|
Laurentiuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 June 04 From: Iasi ![]() |
[quote] sunt si modele de capsule fara orificiu???[/quote]
DA. Am vazut capsule de vacum fara acea gaura de echilibrare presiune. Sa nu ma intrebi "de ce?" ca nu stiu sa-ti raspund. |
--------------------
Oltcit
Club 11 RL
- IS-XX-YYY Toate cele bune si s-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:30 |