Antifonare dacia berlina, Cum?
![]() ![]() ![]() |
Antifonare dacia berlina, Cum?
DACIOTUL_97 |
![]()
|
||
![]() Ne plac femeile,dar iubim masinile ! Group: Members Posts: 1.649 Joined: 8 July 13 From: Bd-ul Dacia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310/Logan/
MLS 1986/MLS 1985/1.6 16v Prestige 2008 "Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange,ca sa ai dreptul,sa nu fi de acord cu mine"
#Pasionat de fiare vechi# Ex.Dacia 1310-CN3 & 1310-ph1 |
|||
daniel93 |
![]()
|
![]() Membru cu serie mare Group: Members Posts: 456 Joined: 21 October 08 From: Vatra Dornei ![]() |
Trebuie sa ai cel putin 2 straturi de grund pe tabla, si insonorizant peste el. Daca insonorizantul de pe masina se tine bine, il slefuiesti, degresezi, si aplici inca un strat de calitate.
Din cate am vazut eu, Forch si Kent pareau cele mai bune. Am vazut intr-un service respectabil si niste sticle de plastic cu antifon negru, gri sau alb, la 9 lei, de suflat, si iesea bine, vopseau peste el si arata ca din fabrica. Daca tot schimbi 50% din tabla mai bine dai jos toata izolatia, asa te poti ocupa si de cele mai mici pete de rugina, de care acum nici nu stii. Cea mai la indemana metoda e lampa cu gaz/acetilena si spaclul, apoi flex+perie de sarma. |
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
1976/1988 Opel Astra F C20LET cu cheaturi
Ford Focus 1.8 TDCI Logan 1.4 mpi Gunoaie romanesti, si plastice fara valoare |
|
WGX |
![]()
|
![]() Dacia 1310 Owner Group: Members Posts: 388 Joined: 27 August 09 From: Bucuresti ![]() |
eventual la interior ca izolator termic, un soi de folie de aluminiu cu un adeziv. poze zilele astea cu cateva bucatele sau daca ai rabdare, citeste aici ce si cum s-a facut o restaurare de vis la un R12 ,aici in Romania.
|
--------------------
Dacia
Batranul REnAult Kombi
1999/1310 CL
- WGX'u ex:Dacia 1310 CL Break, Diamond Silver ,Gasoline with Gotronic Ignition Sensor inside
now: Opel Astra G Caravan 1.6 16V 101 HP |
|
ChrisSs |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 9 December 12 From: Arad ![]() |
Poate te ajuta sau iti mai da idei.
Click! |
--------------------
Dacia
1310 Break
2004 CLi
|
|
1310CL |
![]()
|
![]() 1310 DRIVER Group: Members Posts: 1.232 Joined: 25 January 10 From: Arad ![]() |
http://www.daciaclub.ro/-t5768.html
Asta e numai bun pentru ceea ce vrei tu sa-i faci ![]() |
--------------------
Dacia 1310
TLX
1990
- AR06GKI CREM 427
|
|
madalin78 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 27 April 13 From: pitesti ![]() |
in primul rand frumos materialul cu restaurarea renault-ului ...la nivel de sfat pentru antifonare ,pregatirea (indepartarea partilor ruginite sau slefuirea pina la luciul metalic ) este cel mai important pas... modul de aplicare si mai ales calitatea materialelor
Spor la treaba ... ![]() |
--------------------
dacia
sport
1986
- ag ygi
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
Prima oara incepe cu curatarea masini cu apa sub presiune,karcer, de noroi pamant ce mai are adunat sub ia.
Dupa inlocuirea tablelor ,izolarea locala a sudurilor. Inca o spalare daca mai e nevoie. Curatarea elementelor bune de rugina, perie de sarma flex. Sa mearga mai repede treaba, un compresor cu pistol de vopsit, bagat vreo 2 straturi de grund. Un strat de teroson integral ,tot la pistol ,un strat de vopsea. Nu folositi teroson sau vopsea cauciucata la cutie de 3 -5 kg,ieftin la 30 de lei, e bataie de joc,ala nu se usuca nici dupa 5 ani. Pentru a da jos terosonul de pe o masina, dureaza cam 3-4 zile ,de dimineata pana seara un singur om. Mecanic totul, sablat merge mai greu. This post has been edited by ct-03-tvy: 18 Mar 2014, 19:00 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
val2011 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 17 September 11 From: Buzau ![]() |
la mine e beton antifonul cauciucat ieftin. si l-am aplicat in strat gros
![]() |
--------------------
dacie
1310
1999
- bz..
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
Teapa din cate imi aduc aminte, mazga aia de vopsea cauciucata era fabricata de fabrio - guzu kim aia . A 2a teapa am nimerit un recipient cu diluant de la klar , avea diluant cu particule de rugina in el .
O a 3a teapa, nu folositi grund alchidic de gard pe masini ( se usuca foarte greu) O a 4 tra teapa Protecta 3 in 1 de la policolor nu suporta reacoperire decat dupa ce sa uscat complet, se usuca foarte foarte greu. A 5a teapa, nu acoperiti cu straturi foarte groase suprafetele, straturi subtiri e mai bine. Cititi instructiunile de folosire a materialelor ,de mai multe ori ,respectati instructiunile. |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:06 |