BRASOV
![]() ![]() ![]() |
BRASOV
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Din pacate eu s-ar putea sa nu pot ajunge ... a intervenit ceva urgent. Daca o sa vin, voi fi acolo la 20:30 ... daca nu, nu ma asteptati.
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Sclaud |
![]()
|
Dupa cum am presupus ... nu am putut ajunge ... imi cer scuze. Cum a fost ? impresii ?
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Obscuru @ 12 Nov 2004, 17:19) A fost OK, am fost 5: eu, Alin Calu, Cristi, Fiz si JohnnyBe (care e tot din Sacele!) Nu am mers in vreo crasma (am lasat-o pe data viitoare) ci am stat in parcare si am vorbit "de toate pentru toti" ![]() JohnnyBe si-a luat LGN-ul de la dealer tocmai ieri asa ca sa ii uram in cor: SA IL STAPANESTI SANATOS ![]() This post has been edited by LucVer: 12 Nov 2004, 20:50 |
--------------------
Renault
2011
|
Sclaud |
![]()
|
Asa este ... pentru JohnnyBe:
![]() Si la cat mai multi km fara probleme ![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
JohnyBe |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(LucVer @ 12 Nov 2004, 20:48) JohnnyBe si-a luat LGN-ul de la dealer tocmai ieri asa ca sa ii uram in cor: SA IL STAPANESTI SANATOS ![]() QUOTE(Obscuru @ 12 Nov 2004, 17:19) Asa este ![]() Si la cat mai multi km fara probleme Multam fain pentru urari. La fel si voua. Sa speram ca nu vom avea incidente. Si sper ca neatentia celor de la Dacia sau a celorlalti producatori de piese nu se va reflecta in masinile noastre. Prima mea impresie este ca nu se compara LGN cu SLZ. Doua chestii diferite, se vede diferenta de conceptie. LGN sta mai bine in curbe si in mod cert este mai bine finisat, realizat, imbinat. Si nici nu se simt gropile/denivelarile asa ca in SLZ. Este mai bine antifonat decat SLZ. Mult mai confortabil. Consum mediu realizat numai in oras: 8-9% - aici sta mai prost decat SLZ. Consum realizat la un mers normal. Fara accelerari bruste. Demarajul nu stiu inca unde se situeaza, trebuie sa mai astept 1000Km ![]() ![]() Deocamdata numa' de bine de LGN. This post has been edited by JohnyBe: 13 Nov 2004, 16:39 |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
asta e JohnyBe, tre sa astepti...
![]() dar las ca trec aia 1000 km si dupaia vezi tu cum merge. apropo, intalnirea a fost faina, cand ma ipunem de una? e mai vreau. see you, inca ceva:am pus pozele cu alfa romeo 156 tunata de mine(ma refrer la macheta)uitati-va si spuneti-mi ce parere aveti. |
--------------------
Audi
A 4
2005
- BV-59-CAD far' car-car, ca fac car-poc
|
|
cristi_21us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 5 March 04 From: Brasov ![]() |
o mai pune-m si noi de o intalnire?
|
--------------------
Fiat
Albea
2006
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
Pai hai s-o mai punem de-o intalnire.
Cand? |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
LucVer |
![]()
|
Pai incepeti sa dati niste date si ore! Pentru mine e OK oricand!
|
--------------------
Renault
2011
|
JohnyBe |
![]()
|
Ce ziceti ne vedem intr-un week-end, pe ziua?
Niste manevre pe zapada (cine-si permite, io-s in rodaj inca ![]() |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
Sclaud |
![]()
|
Io's fara
![]() A mea e in service la reparat ![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
LucVer |
![]()
|
In cat timp ti-au promis ca o fac?
Totusi nu e o interventie foarte mare, nu? Mai nasol e cu vopsitul pe vremea asta! This post has been edited by LucVer: 24 Nov 2004, 10:56 |
--------------------
Renault
2011
|
Sclaud |
![]()
|
Pt. ca am primit intrebari, raspund aici: am avut un accident (din vina mea) acum vreo saptamana si mi-am indoit aripa fata dreapta si usa fata dreapta. Aripa trebuie inlocuita iar usa trebuie indreptata si revopsita. Nu am Casco. Toata treaba mi s-a spus ca va costa aproximativ 8 mil si va dura cam 2 zile. Am dus-o in service ieri dimineatza. Astept un raspuns de la ei cam pe maine. Dureaza atat din cauza vopsitului am inteles.
On topic: eu as putea veni la intalnire si "pe jos" ... nu e nici o problema ... dar sper sa fie gata masinutza ... sa nu ma amane cei de la service. |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
LucVer |
![]()
|
Pai oricum nu cred ca se pune de vreo intalnire in urmatoarele 2 zile.
Hai sa propun eu o data, sa vedem cati amatori sunt. Ce ziceti de sambata 27.11. ora 17:00, la locul stiut? |
--------------------
Renault
2011
|
JohnyBe |
![]()
|
la 17 nu pot sant la o onomastica
mai devreme: 13 ? |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
cristi_21us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 5 March 04 From: Brasov ![]() |
haideti sambata ca e si zapada.mi-e imi convine la 13.
|
--------------------
Fiat
Albea
2006
|
|
Sclaud |
![]()
|
E ok cand ziceti voi ... eu oricum voi veni perpedes ca nu mai am bani de benzina ... ma cam costat reparatia asta la masina de ma uscat si cred ca vreo 2 luni voi merge cu autobuzul ca sa mai reduc din datoriile pe care le-am facut. Dar dupa cum spuneam ... nu e nici o problema ... vin pe jos si ne intalnim la locul cu pricina
![]() Despre acident, garantie, costuri ... am mai postat la sectiunea Logan (pentru cei interesati). |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
cristi_21us |
![]()
|
deci ramane pe sambata 27.11 ora 13 la locul bine stiut?
|
--------------------
Fiat
Albea
2006
|
|
JohnyBe |
![]()
|
Sper sa nu mai intervina nimic si sa ne vedem Sasmbata la 13:00!
|
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
LucVer |
![]()
|
Din pacate la mine a intervenit o mica problemuta asa ca nu stiu daca ajung pana la 13:00 dar o sa fac tot posibilul!
|
--------------------
Renault
2011
|
cristi_21us |
![]()
|
deci vine cineva samabata la ora 13?
|
--------------------
Fiat
Albea
2006
|
|
JohnyBe |
![]()
|
Se pare ca santem numa' doi.
Propun sa o amanam pe sambata viitoare poate o sa avem mai multi participanti. Oricum timpul a fost cam scurt. Latter Edit: 04.12.2004 - si ora o mai stabilim pe parcurs Ce ziceti? This post has been edited by JohnyBe: 26 Nov 2004, 15:08 |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
LucVer |
![]()
|
Din partea mea e OK!
|
--------------------
Renault
2011
|
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
Daca intalnirea va fi pe 4.12.2004 la ora 17.00 incerc sa vin si eu cu batranica mea.
|
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
- Bogdan
|
|
cristi_21us |
![]()
|
deci atunci se amana.ramane pe saptamana viitoare.
|
--------------------
Fiat
Albea
2006
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
ramane pe 4.12.2004.
vin si eu, numa' sa nu intervina altceva. see you. |
--------------------
Audi
A 4
2005
|
|
LucVer |
![]()
|
Ziceti fratilor (si surorilor
![]() This post has been edited by LucVer: 3 Dec 2004, 18:40 |
--------------------
Renault
2011
|
Alin Calu |
![]()
|
salut.
v-ati intalnit pana la urma pe 4 decembrie? eu nu am putut sa ajung,a intervenit ceva si..asta e. sper ca data viitoare sa pot sa ajung. mai facem vreo intalnire anul asta?sau o lasam pe anul viitor? numa ca eu intru in ianuarie in sesiune...si o sa-mi fie cava mai greu sa ajung.dar o sa fac tot posibilul. see you! |
--------------------
Audi
A 4
2005
|
|
Sclaud |
![]()
|
Eu anul asta nu voi mai avea timp liber cam deloc asa ca ... din partea mea ... ramane pe anul viitor.
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:57 |