nu se incarca deloc pagina
![]() ![]() ![]() |
nu se incarca deloc pagina
ion73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- "Uneori platim mult mai mult pentru lucrurile pe care le primim pe gratis. "
- Albert Einstein |
|||
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi se incarca greu de tot paginile de cand cu noul server, ba chiar uneori nu se incarca deloc incat daca insist cu click-urile se incarca pana la urma, dar greu dupa cum am spus. Valabil si la postari.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Iar eu nu mai pot deschide "cauta mesajele membrului" Apare pagina goala.
Mentionez ca se intampla doar pentru mine. Pe ale altor membrii le gaseste imediat! Si inca ceva. Se incarca pagina ciudat. Pune tot textul pe mijlocul paginii. Nu incepe din stanga cum ar fi normal, decat dupa 3-4 Reload. ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Probabil asta depinde si de browser, adica modul de incarcare a paginii. Eu folosesc IE6. Cert e ca se incarca greu sau incomplet si la tine.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Si eu am probleme asemanatoare de cand s-a mutat pe noul server. Fie paginile se incarca foarte greu (nu-i problema de bandwidth, am o legatura foarte buna) fie se incarca partial (si scrie "Done" in browser) fie trebuie sa insist foarte mult (click-uri dese) ca sa se incarce corect.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
E de la voi, la mine merge bine
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(alex275 @ 2 Feb 2006, 10:13) Iar eu nu mai pot deschide "cauta mesajele membrului" Apare pagina goala. Mentionez ca se intampla doar pentru mine. Pe ale altor membrii le gaseste imediat! Si inca ceva. Se incarca pagina ciudat. Pune tot textul pe mijlocul paginii. Nu incepe din stanga cum ar fi normal, decat dupa 3-4 Reload. ![]() Ca sa verific am intrat pe mesajele tale, si la mine incarca normal. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Mi-au aparut trei erori azi:
1.IPB WARNING [2] mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (11) (Line: 120 of /ips_kernel/class_db_mysql.php) There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here. Error Returned 2. Cannot connect to the datebase 3. ceva cu atingerea limitei maxime de utilizatori |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Daedalus |
![]()
|
La mine se pare ca s-a remediat. Merge bine acum. Ce s-a intamplat, nu ma intrebati. Poate i-a luat un pic sa se obisnuiasca cu noul server.
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.743 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Efectul de sera
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
alex275 |
![]()
|
Efectul de sera, ca efectul de sera. Da la mine tot pagina goala se incarca daca-i dau "cauta mesajele membrului".
Culmea e ca daca le caut pe ale altcuiva, se incarca instantaneu! ![]() M-o fi ginit pe mine calculatorul ca-s mai fraier? ![]() LE: N-am gasit o poza cu fesu'! ![]() This post has been edited by alex275: 3 Feb 2006, 16:55 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
paulp |
![]()
|
Nu-i place palaria ta
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Mie imi incarca mesajele.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
paulp |
![]()
|
Palaria ta e originala
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:11 |