Femeile "scumpele de ele"
![]() ![]() ![]() |
Femeile "scumpele de ele"
AL |
![]()
|
||
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
De asta si-a dat demisia sefu de la statistica
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
daca as fi stiut cum e cu treaba asta m-as fi facut haiduc :!: :?: :arrow:
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
tinar si nelinistit
![]() parca si asta e unul din subiectele "lor" ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE QUOTE Ce face perioada 1-8 martie din barbati Daaaa... si mai e unii care e nascuti exact in perioada asta... ![]() Ai mare "grije" la ce spui ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
paulp |
![]()
|
Liviu, da repede l-ai mai sters
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Nu pusesem citatul si se intelegea ceva foarte nelalocul lui
![]() |
--------------------
.
.
|
|
paulp |
![]()
|
S-ar putea ca si Horatiu sa fie in situatia ta
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Afirmativ
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
paulp |
![]()
|
Aha, deci si la Cluj o sa fie chef simbata
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tocmai le ziceam ca nu ma pot prezenta :oops:
Trebuie sa ma sarbatoresc in vreo 3 locuri si weekend-ul e tare scurt... |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Liviu |
![]()
|
Scuze de interpretarea mesajului :oops: ....
![]() |
--------------------
.
.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
La Multi Ani, Horatiu!
QUOTE Tocmai le ziceam ca nu ma pot prezenta :oops: Trebuie sa ma sarbatoresc in vreo 3 locuri si weekend-ul e tare scurt... Nu-i nici o problema, cred ca baietii sint de acord ca mai putem astepta o saptamina ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
> Da ziua noastra cind e?
Exista ziua femeii si nu exista ziua barbatului pentru ca, de fapt, ziua barbatului e in fiecare zi. In fiecare zi femeile ar trebui sa faca barbatilor cadouri! Nu stiu de ce prietena mea nu se impaca cu ideea asta - desi i-am explicat, si e logic! |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- -
|
|
Flavian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 25 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE kaspersky, Horatiu Galca a scris: Tocmai le ziceam ca nu ma pot prezenta Trebuie sa ma sarbatoresc in vreo 3 locuri si weekend-ul e tare scurt... Nu-i nici o problema, cred ca baietii sint de acord ca mai putem astepta o saptamina La multi ani. Mai asteptam...... |
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
NU stiu de ce am impreisa ca 95% din cei care au scris un comentariu pe topicul asta, traiesc sub teroarea pupucului femeii de acasa !?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ghc |
![]()
|
Ce papuc? Bocanc de armata!!!
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE si mai e unii care e nascuti exact in perioada asta... ..ca de exemplu taica-miu care e nascut pe 1 martie |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE NU stiu de ce am impreisa ca 95% din cei care au scris un comentariu pe topicul asta, traiesc sub teroarea pupucului femeii de acasa !? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: EU NU! PS. dar este totusi un comentariu si nu fac parte din cei 5% |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Tu esti terorizat permanent, nu numai acasa
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cine, ma, eu ????? :shock:
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Andrei ma, ca a zis ca el nu. Dar daca te simti si sari asa...
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Sariiiiti, la mine se discuta de proteze de sold , in urma discutiei despre proteze dentare
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Costi >> Schimba si tu discutia si treci pe... amante/amanti. Poate asa vor tacea...
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
:idea: Apropo tocmai ma gandeam , de fapt ma intrebam, de un top imaginar intre moldovencele blondine si ardelencele sfioase (oltencele nu-mi plac) care ar ocupa locul intai si de ce
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
FiveThreeFive |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 26 June 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE :idea: Apropo tocmai ma gandeam , de fapt ma intrebam, de un top imaginar intre moldovencele blondine si ardelencele sfioase (oltencele nu-mi plac) care ar ocupa locul intai si de ce E greu de ales. Fizic, multe moldovencele arata bine, dar au o tendinta de a avea un copr "bine facut", sau a deveni ca atare. Ardelencele, sunt ceva mai putin frumusele, ca figura, dar parca au totusi corpul cu un aspect ratio mai interesant. Unele din cele care au ceva sange unguresc pot fi de o frumusete spectaculoasa. Ce mi se pare interesant la ardelence: se exprima, in oarece momente critice, prin "Ioi!" si "No!". Mi se pare sa suna foarte sexy. :oops: Nu am deviat cam tare de la scopul forumului?! |
--------------------
ex- Dacia 1310 Break
, on the road: 1988-2003
, scrapped: 2010 VIN# UU1R13300J0056523. User formely known as "old1310".
|
|
ghc |
![]()
|
Banatencele evident
![]() Nu stii ca "tot banatu-i fruncea"? Si de unde-ai scos-o cu sfiosenia ardelencelor? |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE astea noi \"e\" cu telecomanda sefu ![]() ![]() Ca tot veni vorba... Attached thumbnail(s) shemotecontrol_2.jpg ( Size: 29.12k ) Number of downloads: 182 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
QUOTE dar sa nu fim rai totusi, am o super colega de birou , de fapt singura femeie cu care poti sa porti o discutie inteligibila, restul ori urla ori sunt proaste de put , ori amandoua, ahhhh sa nu uitam secretara sefului care e blonda (sper ca ati inteles problema) acelasi lucru pot sa il zic si eu: prientena mea are o prietena care e idealul in viatza: bea bere de stinge, super isteata (discut filisofie de ma complexeaza la greu), vorbeste porcos, il plac perversiunile si gateste de minune mancaruri gustoase....pacat ca e cu vreo 15 kg peste medie... :cry: |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
Raziel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 8 February 04 From: Bucuresti ![]() |
corect bogdane.. nu stii ca asa se intampla in viata..? cand dai peste femeia ideala... iti dai seama ca seamana prea tare cu dacia...
![]() ca sa'ti tzin isonul... identic si la mine.. gateste de mori de placere mancand... arata bine.. bea relaxat cu mine de cred ca ma baga sub masa... ce mai.. PERFECTA!!! ca sa nu vb de sex.... unde e zeita nu alta.... pakat ca e cu 10 ani mai mare ca mine.. si maritata.. :cry: |
-------------------- *** Angels Fall First ***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 15:07 |