Soft-cablu diagnoza SN
![]() ![]() ![]() |
Soft-cablu diagnoza SN
temo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 13 March 05 From: Bistrita (BN) ![]() |
|
||
--------------------
DSN
clima
|
|||
marcelmate |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 March 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(marcelmate @ 12 Mar 2005, 06:13) Ma poate ajuta cineva? cum pot sa gasesc doar mufa tata care se conecteaza la masina (SN, Solenza,..interfata electronica am facut-o) dar mufa (tata) cu 16 pini nu o gasesc nicaieri... [attachmentid=6821] asa arata? ![]() Dupa cum vezi si eu am aceiasi problema. Oare crezi ca ne poate ajuta cineva? Ai facut rost de soft? Mufa din poza este cea de pe masina, mie imi trebuie mufa tata pentru a ma putea conecta cu laptop-ul. This post has been edited by marcelmate: 13 Mar 2005, 05:34 |
--------------------
Dacia Super Nova
Confort
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mai copii, voi ati citit aici: http://www.daciaclub.ro/obd/ ?
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
marcelmate |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 March 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Ov @ 14 Mar 2005, 18:05) dupa cum ziceam ma intereseaza doar mufa tata, montajul l-am facut, dar nu pot sa ma conectez la masina fara mufa si nu vreau sa ma conectez cu pini. |
--------------------
Dacia Super Nova
Confort
|
|
temo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 13 March 05 From: Bistrita (BN) ![]() |
Se pare ca nu poate sa ne ajute nimeni.... din pacate.....
mai cautam.... |
--------------------
DSN
clima
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Cu puitina ingeniozitate va puteti face voi o mufa. Va zic doar atat: cablaj + pini ceva mai grosi.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Alex, se mai aude ceva cu softul de diagnoza. Daca v-ati hotarat sa nu-l share-uiti cu alti ... va inteleg.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
alex |
![]()
|
Deocamdata nu ne-am mai ocupat de soft. Ceva soft care merge a facut Nicu ( http://www.daciaclub.ro/index.php?showuser=685 ). Eventual luati legatura cu el.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
temo |
![]()
|
Eu am un soft diagnoza pentru Renault (in franceza) dar nu stiu inca daca merge (din cauza mufei.....). O sa-l testez saptamana viitoare. A vazut cineva cum arata softul folosit de catre cei de la service? E in romana, engleza sau franceza?
|
--------------------
DSN
clima
|
|
Twinsen |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 20 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(temo @ 15 Mar 2005, 20:44) Eu am un soft diagnoza pentru Renault (in franceza) dar nu stiu inca daca merge (din cauza mufei.....). O sa-l testez saptamana viitoare. A vazut cineva cum arata softul folosit de catre cei de la service? E in romana, engleza sau franceza? Am eu softul... numai ca fara interfata Dacia nu prea merge. |
--------------------
Logan
Ambition
- B-78-XXX
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
E mare ? poti sa ni-l dai si noua ?
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
temo |
![]()
|
Ar fi vreo posibilitate "oarecare" sa obtin si eu softul (in franceza ma descurc destul de greu)?
![]() This post has been edited by temo: 15 Mar 2005, 22:05 |
--------------------
DSN
clima
|
|
temo |
![]()
|
QUOTE(Twinsen @ 15 Mar 2005, 21:31) Ai incercat cu interfata prezentata aici http://www.daciaclub.ro/obd/ ? |
--------------------
DSN
clima
|
|
marcelmate |
![]()
|
QUOTE(Twinsen @ 15 Mar 2005, 21:31) Eu am facut interfata de aici http://www.daciaclub.ro/obd/ si in weekend am sa incerc sa fac si mufa. Softul in ce limba este? |
--------------------
Dacia Super Nova
Confort
|
|
alex |
![]()
|
Daca folositi interfata noastra, nu uitati sa uniti linia k cu linia l pe perioada initializarii. Referitor la soft, va rog sa continuati discutia pe mesageria privata sau pe email. Fara warez pe forum. Multumesc.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Twinsen |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 20 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marcelmate @ 15 Mar 2005, 22:10) Eu am facut interfata de aici http://www.daciaclub.ro/obd/ si in weekend am sa incerc sa fac si mufa. Softul in ce limba este? softu are toate limbile inclusiv romana. Am auzit ca ar mai fi un soft " DDT" ??? cica care ar merge pt dacia. Daca aveti mai multe amanunte le astept. Ma puteti contacta pe messenger This post has been edited by Twinsen: 23 Mar 2005, 17:09 |
--------------------
Logan
Ambition
- B-78-XXX
|
|
biktel |
![]()
|
2fast4u Group: Members Posts: 37 Joined: 19 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Eu am DDT si o baza dedate la ea din 2003 (are vreo 100Mb).L-am testat pe SN, Solenza si Diesel Papuc. E cam greu cu calculatoarele de injectie care trebuie selectate manual. Interfata e destul de buna, dar n-am reusit sa ma conectez pe Megane II cu ea.De CLIP ce se aude?
|
--------------------
Renault
Megane 3
2011
|
|
claub |
![]()
|
![]() A.T.I. -S.M.U.R.D. Group: Members Posts: 33 Joined: 31 October 04 From: Arad ![]() |
Mai poate cineva sa puna aici schitele de la interfata (cablaj + schema ) ?
Mersi anticipat |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4.MPI
2008
- AR-xx-BEB Sa gresesti este uman, dar sa dai vina pe altcineva este si mai uman!
|
|
costinel_sandu |
![]()
|
Aliaj mecanic+sofer Group: Members Posts: 185 Joined: 25 March 04 From: Alexandria / Bucuresti ![]() |
Sau eventual sa trimita schitele de la interfata (cablaj + schema ) pe PM daca nu se pot posta public.
Multumesc si eu anticipat |
--------------------
dracia
DSN-ul lui tata:)
2001 Rapsodie
- TR-03-???
|
|
maxi06 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 8 September 06 ![]() |
|
--------------------
renault
laguna
2002 1.9dci
- BNxxCDN
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(maxi06 @ 8 Sep 2006, 14:00) multumesc ...Cu plăcere, da' nu cred c-o să vedeți altceva decât ce se vede aici! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Maverik |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 6 November 03 From: Arad ![]() |
QUOTE(biktel @ 13 Oct 2005, 02:00) Eu am DDT si o baza dedate la ea din 2003 (are vreo 100Mb).L-am testat pe SN, Solenza si Diesel Papuc. E cam greu cu calculatoarele de injectie care trebuie selectate manual. Interfata e destul de buna, dar n-am reusit sa ma conectez pe Megane II cu ea.De CLIP ce se aude? Salutare .... mai ai baza aia de date ? Fi bun si da-mi un semn YM: CapalnasanV |
--------------------
LAGUNA II 1.9 dci
LAGUNA II 1.9 dci
2002
- AR07YIR Remember for ever:
Never say ... Never !!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:40 |