Calatorie Italia - Austria Via Ungaria, Impresii si sugestii
![]() ![]() ![]() |
Calatorie Italia - Austria Via Ungaria, Impresii si sugestii
cipman |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
|
||
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|||
oache81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 30 December 04 ![]() |
Misto pozele pacat ca unele facute noaptea sunt miscate.Mi-am adus aminte si eu de Prater.
![]() |
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Sunt de acord cu "div" in ceea ce priveste autostrazile din Italia. Cu toate ca nu toate sunt la fel... In nord (unde am umblat cel mai mult), cele mai bune sunt Brescia-Verona-Vicenza-Padova (parte din A4) si Modena-Brennero (A22). De altfel ele sunt in administrare privata, nu in administrarea "Autostrade Italia" - societatea nationala de autostrazi. De costat costa la fel ca celelalte, dar diferenta se vede... Cel putin asfaltul autodrenant e mai bun ca oriunde.
La capitolul cea mai proasta, de departe este Milano-Genova (A7). Ocoliti-o! Sunt mai multe "bucati" de autostrada administrate privat, dar nu toate sunt la fel de bune (in sud, A3 e cam rea). Intradevar preturile sunt mari spre foarte mari, mai ales daca ai mult de mers... :-( Te costa autostrada aproape cat combustibilul pe care-l consumi. De exemplu: - Tarvisio (granita Austria-Italia) - Verona: cca. 330 km, 15,90 euro - Verona - Milano: cca. 150 km, 7,40 euro E adevarat ca, daca mergi mai mult, costul pe km scade (normal). www.autostrade.it - pentru calculul traseului si al pretului. Insa problema cea mai mare e aglomeratia. De exemplu, in jurul orasului Milano nu exista zi de la Dumnezeu sa nu fie cozi, blocaje si intarzieri pe oricare dintre autostrazi (A1, A4, A8, A9). De obicei dimineata si seara e groaznic. Din cauza asta, cei care merg in Milano la munca sau cu alte treburi isi lasa masinile in parcarile de la capetele liniilor de metrou si il iau pe acesta pana in oras (cam la fel se face si la Paris - iti lasi masina in parcarea de linga o gara de la periferie si iei trenul pana in centru). In rest, despre Italia numai de bine. Pentru viitoarele concedii va recomand "Gardaland" (www.gardaland.it) - cel mai mare parc de distractii din Italia - la cca. 30 km de Verona pe malul lacului Garda - cel mai mare lac din Italia , festivalul de opera (doar pentru cei interesati) la "Arena di Verona" (in fiecare vara in iulie si august - www.arena.it). Iar pentru vacanta de iarna www.dolomitisuperski.it!!! Pentru alte detalii va stau la dispozitie :-) |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
2005 Extreme
- PH10RXB I love my car!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:33 |