Dunarea la Cazane, As vrea un concediu linistit
![]() ![]() ![]() |
Dunarea la Cazane, As vrea un concediu linistit
Patefon |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|||
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Ceau , chiar iti recomand zona Cazane , merita , cred ca mai este ceva pe acolo un camping , daca nu Orsova c-am la 20 km , si nu uita scule de pescuit.
Concediu placut. ![]() Si daca tot esti prin zona , da o fuga si pe la Herculane . This post has been edited by Charlton: 11 May 2005, 12:41 |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ca sa ce? sa vada ruinele statiunii?
La orsova este un camping destul de bunicel De cazare mai misto gasesti pe valea cernei la pensiuni |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Asarban, la Herculane e misto. Poti urca pe Domogled, poti face baie la cloaca, poti merge prin cheile Tesnei (sper ca am retinu bine numele).... una pese alta, ai ce face, si aerul in zona Herculane e bestial.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Usurel cu cortul ca pustiu' o sa aiba 6 luni la vremea concediului. Stie cineva o pensiune curata?
|
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Suntem de ras ( Caras-Severin ) , clic pe judet si ...nimic , dar totusi incearca-n Herculane , cat despre ruine apartin lui Iosif Armas , ( aiurea ) marele investitor.
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
No comment :
http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modl...icle&sid=363473 si continuarea: http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modl...363608&topic=32 This post has been edited by costi: 11 May 2005, 14:17 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Charlton |
![]()
|
Costi mersi mult , crede-ma ca ma doare sufletul dupa Herculane , si-a batut joc Armas parca nu ar fi banatean ... o rusine .
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Pe valea cernei la Km12 (intrare in cheile Tasnei) e o pensiune buna. Dar nu mai retin cum o cheama...
Poate te ajuta altcineva cu numele, nr. de tel.. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
incearca aici :
http://www.cazari.ro/pensiunea%20steaua%20dunarii.htm Nu am fost acolo , dar pare misto . Sa ne povestesti si noua ! sau aici ; http://www.pensiuni-vile.ro/detaliu_spatiu.php?id=55 |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
am fost eu la Steaua Dunarii weekendul trecut. Pensiunea consta de fapt din doua pensiuni, localizate in aceeasi cladire
![]() Eu am stat in pensiunea dinspre orsova (se intra pe usa din stanga, cum stai cu spatele la drum). Daca va duceti acolo, incercati sa obtineti camera cu nr. 1. Asta e la etaj si are balcon drept spre dunare. Conditiile sunt ok: curatenie& igiena, baie cu dus in camera, nu au televizor. pretul unei camere duble: 800.000 (cu micul dejun inclus). Unele camere au si un fotoliu extensibil, care poate fi folosit ca si un al treilea pat (cea in care am stat eu, camera 1, avea). In rest...preturile la restaurant&bar sunt decente, mancarea este buna. Daca m-as mai duce prin zona, as sta tot acolo. |
-------------------- |
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Tocmai m-am intors de la cazane , am stat si eu la Steaua Dunarii , tot la partea dinspre Orsova . Acolo au fost niste asociati si au ,, divortat " , fapt pentru care au impartit pensiunea in doua . Cea in care am stat e mai dezvoltata , are camere mai mulet si mai curate , bucatarie buna , am platit 110 lei noi pentru o camera cu trei paturi , mic-dejun inclus . Penru pescari e un mic rai , poti pescui de pe terasa restaurantului . Oricum in zona nu se mai poate sta decent in alta parte , eu am fost pana in Dubova la pensiunea ,, La Cazane " dar am fugit repede inapoi , acolo e o chestie amenajata intr-un bloc de locuinte dezafectat , a fost un fel de colonie muncitoreasca , e vraiste in jur ... Avantajul e ca din Dubova poti urca pe deasupra Cazanelor Mari , privelistea e splendida , cam o ora si jumatate de mers lejer , dar merita ...Promit sa-mi iau aparat digital cat de curand ...
Cat despre Baile -Herculane numai cuvinte de lauda Am gasit si o pensiune mai ieftina dar fff curata , la Vila Florilor , propitar un medic stomatolog pensionar , 50 lei noi camera cubBaie si TV . Iar de mancat va recomand restaurantul ,, Roseti " ( roshetzi se pronunta , dar nu am caractere rom ), cu 30 de ron masa pentru trei persoane , ciorba si felul doi , bun , chiar daca nu dai doi bani cand intri inauntru, nu e renovat.... |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:13 |