de unde iau alimentare pt radio cd?
![]() ![]() ![]() |
de unde iau alimentare pt radio cd?
luigi2100 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 21 March 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
De principiu, masina vine precablata din fabrica, inclusiv pentru difuzoarele fata, in usi.
Deci ar trebui sa existe cablu gata tras, cu alimentare, cu iesiri de difuzoare fata. recomand scoaterea mastii de la locul cass-ului si o cercetare atenta a zonei respective, dupa o mufa tip cass |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ducu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 May 04 ![]() |
Salut.Vezi ca de la sn au bagat echipare standard a instalatiei electrice si sub masca de la bord vei gasi 2 mufe EURO.Care pur si simplu le vei introduce in cd ptr. ca acum toate sunt cu mufe EURO( la aparate ma refer ) :wink:
|
-------------------- Emit noxe!
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cel putin la Europa nu este nici o pregatire audio (nici pt boxe nici curent), numai antena este. Nu cred ca la Prima difera treaba. Iti recomand sa dai bordul (partea superioara) jos si sa faci cablaj, altfel nu prea cred ca se poate trage cablaj. De unde sa iei curent nu am idee, mai bine te duci la un electrician auto.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
ducu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 May 04 ![]() |
Hai ca acum mi-am adus aminte m-am uitat la o Prima la DACOSERV si i-am deschis o aparatoare de boxa si avea preechipare.Uitate atent ca e!
|
-------------------- Emit noxe!
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
pai cel mai bine si mai sigur poti lua de la contact, asta doar in cazul in care intradevar masina nu este gata cablata.
la contact ai atat + 12V permanent cat si +12V doar cu contactul pus. daca totusi iti tremura manuta cred ca nu o sa te coste mai mult de 100k sa-l instalezi la un atelier specializat (unde mai pui ca este posibil sa pierzi garantia in cazul in care-l montezi in regie proprie) |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Europa/Prima nu are inchidere centralizata deci nu are cablaj care intra in usile fata, deci nu poate avea echipare pt boxe, daca intre caroserie si usa fata nu este un burduf de cauciuc nu are cum sa iaba cablu pt boxe.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
De sursa de la care iei curent depinde functiile cass-ului. Spre exemplu, poate vrei sa se inchida daca scoti cheia din contact. Ca atare, firele daca nu le ai trase le iei din compartimentul de sigurante. Anume, pentru +12V permanent legi firul la siguranta F03, iar pentru +12V la punerea contactului legi firul la F16. Daca (,) casetofonul are functia de iluminare numai la aprinderea pozitiilor, legi firul corespunzator la siguranta F14. Asezarea sigurantelor o gasesti in manualul cu instructiuni de utilizare (la editia a II-a la pag 64) sau pe spatele capacului de la sigurante.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
luigi2100 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 21 March 04 ![]() |
txs pt ajutor!
|
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Luigi, vezi ca la montarea cass-ului sa scoti borna + a bateriei, just in case. Mai ales ca trebuie umblat si pe la panoul de sigurante.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:35 |