DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Revopsire spoiler fata

kaspersky
post 8 Mar 2004, 14:43
Post #1

maistru Zen

Group: Members
From: Cluj-Napoca

am reusit sa achizitionez ceva zgirieturi pe spoilerul din fata (partea stinga). stie cineva cam cit costa in service revopsirea spoilerului(verde cameleon)?

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
silvester
post 8 Mar 2004, 14:52
Post #2

Membru incepator

From: Bucuresti

Cam 1.5M am dat eu pentru perla la Dacoserv in Militari-Bucuresti.

--------------------
Cati bani dai atatia face!
+
cosmin
post 8 Mar 2004, 14:55
Post #3

Membru incepator

From: Timisoara

In jur de 1.5-2 bulioane. Am si io o mica zgarietura pe partea stanga si m-am lasat pagubas cand am aflat pretul deloc de neglijat. Ce-i drept, verdele Cameleon s-ar putea sa fie mai ieftina pt ca vor sa se scape de ea pt totdeauna smile.gif.

--------------------
+
bogdan_o
post 8 Mar 2004, 17:34
Post #4

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Cam 2 milioane costa vopseaua metalizata pentru un spoiler daca ti-l vopseste pe tot. Acum, cred ca in cazul tau nu trebuie decat coltul ala. Insa recomand Casco, ca doar de-aia il platesti.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
kaspersky
post 8 Mar 2004, 17:37
Post #5

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

ok. mersi de informatii!

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
r-mircea
post 8 Mar 2004, 21:39
Post #6

Membru incepator

Eu mi-am gasit masina ( Solenza Confort Marine ) zgariata in parcarea de la Carrefour 022.gif . Alearga la politie , casco si mi se scrie de la casco ( Asirom ) vopsire aripa spate si bara spate .Magarie la maxim pt ca daca vopsesc doar bara spate diferenta fata de cea din fata e chiar deranjanta . Bineinteles ca nu lucreaza direct decat cu dacoservul si cu meridianul am impresia si astia vor sa-mi tina masina vreo 4 zile in service . Asa ca ma duc eu frumos la Latin Efe si la Ipso sa ma interesez cat ar costa toata reparatia urmand sa-mi recuperez banii de la casco . La Latin Efe : vopsit aripa 1.500.000 ( o zgarietura de 5-6 cm ) vopsit bara 1500.000 . La Ipso aripa 4.500.000 bara 3.000.000 . Eu cred ca astia de la Ipso nu prea sunt sanatosi icon_twisted.gif . E adevarat ca vopsitoria lor arata mai degraba a sala de operatie dar totusi o bara si un sfert de aripa 7.500.000 e cam mult zic eu :roll: .

--------------------
Everybody can improve himself !
+
bogdan_o
post 8 Mar 2004, 22:12
Post #7

Pai tu ai barele vopsite? Ca versiunea Confort nu are asa ceva. Daca ai barele negre si aia iti vopsesc bara spate in culoarea masinii si bara fata ti-o lasa neagra arata nasol. Daca ai si bara fata vopsita la culoarea masinii nu o sa se simta diferenta intre ce-ti vopsesc ei si ce ai deja vopsit.

Pentru vopsitorie, incearca si la Meridina. Eu am fost multumit de ei (bara fata schimbat+vopsit, bara spate revopsit, armatura bara spate indreptat, etc ca am facut cunostinta accidental cu unul la semafor care m-a luat pe la spate :oops: ). In plus se misca si destul de repede.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
bogdan_o
post 8 Mar 2004, 22:13
Post #8

Sorry, vroiam sa zic Meridian.

Mi-au scapat degetele pe taste.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
+
r-mircea
post 8 Mar 2004, 22:54
Post #9

Membru incepator

DA bara la confort e din plasticul ala negru poros . Daca o vopsesc doar pe cea din spate , dupa cum am spus e diferenta clara fata de cea din fata iar ca sa o vopsesc si pe cea din fata ma costa pe mine vreo 1.5M ceea ce nu-mi convine . Asa ca bara va ramane cu zgarietura aia si asta e . Voi vopsi doar aripa la Latin Efe sau la Meridian . O sa mai vad cu bara mi se parea normal ca ala de la casco sa scrie schimbat bara nu vopsit bara cum dracu sa vopsesti plasticul ala si sa iasa la fel cu originalul icon_evil.gif

--------------------
+
bogdan_o
post 8 Mar 2004, 23:03
Post #10

Paivezi si tu. daca nu reusesc sa-ti faca bara, roaga-i ope cei din service sa-ti dea o negatie din care sa reiasa ca nu pot face operatiunea (adica sa fie bara neagra ca si cea originala) si ca trebuie inlocuita. Cu asta te duci la asigurari si or sa-ti dea inlocuire.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
+
Marty
post 9 Mar 2004, 08:29
Post #11

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Du-te la service si pune-i sa faca reconstatare! Cu reconstatarea te duci inapoi la Asirom si le dai cu ea-n cap pina nu mai stiu cum ii cheama si ce i-a lovit! Daca ai reconstatarea service-ului, sunt obligati sa-ti schimbe cele scrise de service!
Auzi ce timpenie, sa vopsesti o bara nevopsita....Doamne fereste!

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
silvester
post 9 Mar 2004, 09:45
Post #12

Membru incepator

In ce tara credeti ca traiti? Sau poate aveti timp de umblat ?

Mie nu au vrut sa-mi dea schimbatul spoilerului cei de la ARDAF (unde avea idotul care m-a lovit asigurare), desi si bordura neagra era zgariata. Mi-au dat revopsit spoiler, dar bordura neagra a ramas asa - zgariata, pentru ca nu aveau ce sa ii faca. Se vede ca dracu', dar asta e tara in care traim.

PS. Legea lui Murphy spune ca oricum o sa o zgarii din nou in viitorul apropiat - doar traim in Romania; asa ca las-o asa daca nu e zgarietura foarte evidenta.

--------------------
Cati bani dai atatia face!
+
r-mircea
post 9 Mar 2004, 11:28
Post #13

Membru incepator

Surpriza mare ! Dau telefon la Asirom, tipului ala care mi-a facut constatarea, ii explic omului situatia cum ca bara e de fapt din plastic negru de la mama lui si nu vopsit si nu am ce sa vopsesc la ea si il intreb cum procedam .
Raspuns : Schimba bara, ne-o predai pe cea veche si nici o problema fara alte acte aditionale sau altele . Vreau sa zic ca am ramas masca la acest raspuns, care vine de la o companie de asigurari destul de slab cotata si cu functionari destul de " ingusti " zic eu . Asa ca pana la urma se pare ca se va rezolva elegant . Va mai tin la curent !

--------------------
+
bogdan_o
post 9 Mar 2004, 13:17
Post #14

Nu fa asa, ca poate te pun sa platesti tu bara. Verba volant spune un proverb latin iar cu astia nu are rost sa te incurci. Mai bine mai faci vreo 2 drumuri decat sa dai bani pe urma pentru bara din buzunarul tau.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 17:13
Forum Renault