Duze duble pt. spalare parbriz
![]() ![]() ![]() |
Duze duble pt. spalare parbriz
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
aha.ms.eu vreau presiune cum are alfa 166 de zboara parbrizul:)
ma gandeam la un motor mai puternic:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 8 Mar 2006, 11:44) aha.ms.eu vreau presiune cum are alfa 166 de zboara parbrizul:) ma gandeam la un motor mai puternic:) AM presiune...am zis..ii spal si la ala din spate parbrizu ![]() Daca vrei cu adevart presiune cauta motoras de spalat faruri de la masini straine..da tre sa schimbi si furtunele ca nu rezista..de asemenea trebuie mini-coliere la imbinari... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
e pana atunci mai e:)nu prea folosesc instalatia:)voi cauta;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
aur |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 9 April 05 ![]() |
duzele de 'peugeot' 309 sunt identice ca si design cu cele de berlina, nova, super-nova, dar au doua orificii fiecare, se monteaza exact ca si cele originale!
|
--------------------
Dacia
LOGAN Prestige
2006
- BH05AUR
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Eu pe Nova am avut duze de Peugeot 306 si da, semanau cu cele originale de Nova, numai ca aveau 2 gauri fiecare.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Diuze care pulverizeaza si care sa se potriveasca pe logan,unde ma sfatuiti sa caut?Daca stie cineva precis il rog sa ma indrume.Multumesc
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Super idee cu inca un motoras. Am incercat si e prea tare
![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
argon |
![]()
|
Cum adica prea tare? daca pui duze duble?
Sau te referi prin "prea tare" la "beton"? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Se pare ca io-s cam singuru de p-aici care e fericit ca n-are duze duble.
![]() Pai fratilor, cu duzele(suzele) mele "unijet", bag apa in borcanu ala o data la 2 ani! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Adica prea misto, prea bine, super, yeahhh, uuhhh... great work, good job, well done.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
ydaniel |
![]()
|
mi-am montat de lada,dar e o mare pb:nu sunt reglabile si bat pe cheder.am luat un model prost sau asa sutn toate?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Adica nici cu un ac in ajutaj nu se regleaza? majoritatea sint "pe bila".
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
ydaniel |
![]()
|
NU.sunt pe direct.sunt turnate asa.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Cele de Logan sunt perfecte pentru supernova si nici nu sunt scumpe. Nu trebuie decat sa le luati putin din aripiorioarele de prindere sin capota de la motor cu ajutorul unui cutter.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ydaniel |
![]()
|
si la berlina;)?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
_TCornel_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 4 June 07 ![]() |
Salut
Am si eu o Solenza, nu am avut solutie de spalat parbrizul vreo 3 saptamani...acum i-am pus dar nu am presiune ![]() ![]() Banuiesc ca sunt infundate...poate s-au infundat cu praf ceva... Cum fac sa le curat ? Pot sa reglez de undeva presiunea ? P.S. Sunt incepator asa ca luati-ma usor ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort
- B-xx-yyy
|
|
gabi_gabi1989 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 30 September 08 ![]() |
merg foarte bine cele de cielo , eu le am cumparat cu 3 lei amandoua si intra perfect trebuie doar taiat din grosimea ei 2 mm cu un cutter si pus silicon pt ca nu mai au ca cele originale de dacia garnitura iar pompa de stropit de dacia fata fata perfect se regleaza usor si nici nu consuma multa apa , 15 minute a durat totul , acum sunt 4 jeturi
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
Tataye |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 4 October 07 ![]() |
Eu am de la frate-meu niste duze de la Volvo S40 nu m-am uitat sa vad daca se potrivesc dar are jetul gen spray si m-ar interesa mai mult decat duza cu 2 jeturi...Oricum cred ca ajung cat de curand prin Vitan si o sa intreb si acolo...
|
--------------------
Dacia
1310 TLX a.k.a. BABU
- Born 1997
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(Marius81 @ 6 Jul 2007, 09:08) Cele de Logan sunt perfecte pentru supernova si nici nu sunt scumpe. Nu trebuie decat sa le luati putin din aripiorioarele de prindere sin capota de la motor cu ajutorul unui cutter. Subscriu si eu la cele spuse de marius. Cele de logan sunt cel mai usor de montat si sutn si cele mai ieftine, plus ca se gasesc peste tot. Eu am dat parca 3-4 lei pe o diuza, si da a trebuit sa tai un pic cu cutterul aripioarele alea, dar stau foarte fixe pe capota, iau jetul este mult mai puternic, pentru ca au canalul mult mai ingust. Cele vechi au canalul foarte mare si in loc de jet iese un "flux" de apa care numai jet nu este. Una peste alta cele 4 jeturi ajung pe tot parbrizul, nemairamanand vreun loc nestropit. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
hyena |
![]()
|
![]() Old School Fan Group: Members Posts: 2.556 Joined: 25 September 08 From: B. Ghencea ![]() |
spune si mie unde ai gasit diuze eu pe unde am fost nu am gasit decat la 30 lei una bucata diuza logan
![]() |
--------------------
Dacia/Dacia/Suzuki
1310MLS/750s BIG
1986/1989
- B986ZBY Dacia mea 1310 '86 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=126&t=223323&st=0#entry3169331
EX Dacia 1310 '98 /index.php?showtopic=160866&st=330 |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pe muntii carpati... cauta la magazinele de acolo. Eu acolo am gasit. 30 de lei??? tara de hoti ... cu 30 de lei iau diuze pentru toate super novele din fata blocului.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
in targ la vitan sunt duze de logan.am dat 7 lei p 2 buc.le-am luat de pe randul cu alarmele, in spate ,p stanga.e un baietel care vinde si suruburi.bafta!
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
scorpion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 3 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am pus pe una din masini ( pe Oltcit ) diuze duble de Tico , si sunt foarte bune mai ales in zilele cu apa pe jos cand participantii la trafic iti "termina" parbrizul in 200m (in Bucuresti , apa ridicata de roti + praful prins de ploaie pe jos => namol perfect aplicat in strat subtire pe parbriz , credeti-ma ).
Diuzele de Tico bat bine , jetul este puternic (am motoras de Cielo , made in Korea) , dar mi-a ramas un gust amar in gura cand am vazut un Citroen nou ( parca era un Piccaso ) cum stropeste fin tot parbrizul , ca o ceata !!! ![]() ![]() Parerea mea esta ca un set de diuze de Tico sunt extraordinare ( le am de 1,5 ani) dar niste diuze care sa faca ceata de apa sunt "the best" pt ca folosesc mai putina apa si acopera mult mai corect toata suprafata parbrizului ! Asa ca m-as bucura daca cine stie ce masini au astfel de diuze care fac o pulverizare ca o ceata, posteaza marca si modelul , eventual anul sau anii de fabricatie , ca sa stim ce sa cautam.... This post has been edited by scorpion: 24 Apr 2009, 21:25 |
--------------------
.
Citroen Xantia
2.0i
|
|
B-84-DPD |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 18 November 08 ![]() |
salutare
am facut astazi comanda de duze de opel insigna sa le montez pe dacie. sper sa mearga fara modificari. oricum va tin la curent cu evolutia ![]() off topic: pt tataye: mai gasesc pe undeva triple ca ale tale? daca da, unde? mersi |
--------------------
Dacia
1310 Li
2000 decembrie
- > B-84-DPD O zi in care nu ai furat nimic e o zi pierduta
|
|
the fast and furious |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Am montat pe berlina unui prieten motoras de Tico caruia ii facusem proba in exterior si arunca apa la 10 m. Dar surpriza , dupa ce l-am adaptat la rezervoru de lichid arunca fix la fel de puternic ca unu standard. Mentionez ca duzele si furtunele au ramas cele standard. Sa ne zici si noua cum lucreaza duzele de Opel Insignia si pretu. |
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|
B-84-DPD |
![]()
|
QUOTE(the fast and furious @ 5 May 2009, 20:15) mi le-a cumparat un prieten cu 23 RON (nu stiu de unde, dar o sa intreb)i joi voi intra in posesia lor se pare ca sunt ceva mai groase si ar trebui sa marim gaurile in tabla, iar duza de la sofer are 2 orificii pt furtune :unul in care intra apa si inca unul pt celalta duza. inca nu m-am hotarat cum le voi monta, dar am facut deja rost de inca un motoras si furtun de rezerva dacia(sau de completare a fortei de impingere:P ) This post has been edited by B-84-DPD: 5 May 2009, 21:25 |
--------------------
Dacia
1310 Li
2000 decembrie
|
|
argon |
![]()
|
pune bani deoparte si de pompa de Opel Insignia, nu o sa faci nimic cu cea de Dacie, chiar daca pui pompa si duza.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
B-84-DPD |
![]()
|
am facut rost de duze. urmeaza sa le montez. problema este ca nu am cu ce sa fac gaurile mai mari in tabla ca sa le montez pe astea de opel (am vb cu un mecanic si ma ajuta el)
dar inainte de toate treb sa fac ceva ca de 2 sapt imi da tarcoale un hot , prima data mi-a furat calculatorul, fisele, bobina si releele, iar acuma nu aseara nu a reusit sa o mai deschida. asa ca pana nu imi pun alrma ceva pe ea nu o sa montez alea ca nu am "timp" ![]() pt argon: sper ca motorasul meu sa fie sufiecient (scuipa prin astea de dacie destul de bine) |
--------------------
Dacia
1310 Li
2000 decembrie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 04:16 |