Duze duble pt. spalare parbriz
![]() ![]() ![]() |
Duze duble pt. spalare parbriz
Walkirye |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 September 02 From: Deutschland ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra
- ...
|
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
mai bine iti iei de la passat duze care fac ploaie pe parbriz.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Walkirye |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 September 02 From: Deutschland ![]() |
Si platesc probabil si diferenta de marca dintre Fiat si VW....
|
--------------------
Opel
Astra
- ...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
la mine din fabrica duza din stanga face ploaie pe parbriz aia din stanga stropeste normal. hmmm?!?!?!
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
la mine din fabrica duza din stanga face ploaie pe parbriz aia din stanga stropeste normal. hmmm?!?!?!
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Walkirye |
![]()
|
E posibil ca orificiul prin care iese apa sa nu fie uniform, adica sa fie ovalizat sau zgariat. Asta am patit eu cand am incercat sa imi reglez duzele duble si cand am fortzat una, s-a deformat metalul ala. Insa imi convine acum ca imprastie apa in zona aia din mijloc unde de regula ramanea uscat :roll:
|
--------------------
Opel
Astra
- ...
|
|
razvan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 25 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Apropos de locul de unde poti lua duzele pentru parbriz, cineva daduse o adresa de pe Bd. Grivita din Buc. Chestia este ca am fost la astia de doua ori in doua saptamani diferite si nu am gasit nimic, iar ei spuneau ca nu stiu cand mai gasesc. [color=red]Mai stie cineva o adresa?[/color]
|
-------------------- |
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Daca aveti pb'me cu duzele, sa spunem ca nu stropesc constant amandoua, cel putin asha este la berlina,ar trebui sa verificati intai daca motorasul care pompeaza apa daca merge corect. Apoi verificati daca furtunele sunt FLEXIBILE. Dupa cum stiti de la fizica, un furtun rigid da o presiune mai mica.El devine rigid din cauza utilizarilor, dif. de temperatura ....s.a.m.d. shi trebuiesc schimbate. Evitati furtunasele de la perfuzii sau alte cenzuraturi de gen. O alta problema o reprezinta duzele infundate , fie din cauza mizeriilor din rezervorul de apa, depunerilor de substante solide din lichidele alea magice folosite iarna sau din cauza oxidarii metalului din duze. In cazul oxidarii cumparati neaparat un set nou de stropitori de parbriz care costa pt berlina cam vreo 25K rol/set. Eu nu as recomanda duze duble/triple, pt ca in 30 de secunde ramai fara apa in rezervor.
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK
|
|
razvan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 25 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit un alt magazin in Pantelimon , la Morarilor, cum mergi spre capatul lui 14 pe stanga. Am luat duzele si sunt super.
|
-------------------- |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Am gasit un alt magazin in Pantelimon , la Morarilor, cum mergi spre capatul lui 14 pe stanga. Am luat duzele si sunt super. Poti fi mai explicit? Ajung saptamana asta in Bucuresti si as vrea sa il gasesc cat mai usor. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003
|
|
tavy_01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 21 June 03 From: slobozia-ialomita ![]() |
SALUTARE
a incercat cineva sa puna de cielo? parerea mea e ca arata mai bine, dar nu stiu daca se potrivesc? am dat un telefon si mi s-a spus ca sint 93k. cam scumpe dar merita daca se potrivesc. IL-02-MLU |
--------------------
dacia
logan+logan mcv
2008
- IL 02 MLU
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
eu am de cielo. arata foarte bine, dar a trebuit pilit mult de tot. si le gasesti cu 78k ambele in militari pe bucla, la daewoo.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
tavy_01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 21 June 03 From: slobozia-ialomita ![]() |
multam!
dar eu sunt din slobozia ma interesa mai mult daca se pot monta IL-02-MLU ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan+logan mcv
2008
- IL 02 MLU
|
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
daca vreti ceva ca lumea, cautati duze VDO, io am vazut la un xantia si mi-am luat,
fiecare stropitor are o singura diuza de forma dreptunghiulara, dar inauntru are o smecherie care face ca stropirea sa se faca evantai, atat pe latime cat si pe inaltime iti umple efectiv geamul de stropi o sa vedeti este super santate |
-------------------- |
|
catalin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 6 July 02 From: Bucuresti ![]() |
unde se gasesc si la ce pret?
|
-------------------- |
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
QUOTE unde se gasesc si la ce pret? o ciuta la dezmembrari io le-am luat de pe un saxo pocit probabil ca se gasesc si pe la paneuro dar noi nu stiu cat sunt |
-------------------- |
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Cum le-ai pus? Normal pe capota?
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
la Praktiker Militari e falsa afirmatia, nu exista asa ceva la ei.
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
bai fratilor am dacie 1300 si vreau sa imi pun duze duble, merg si alea de wv dar nu prea iti da nimeni din dezmembrari, tre sa iei toata capota... cica s-ar gasi la Atlas, un magazin de pe Grivitei, sunt de lada si merg brici pe dacie... spunea cineva... dar totusi... alta idee are cineva? Alea de solenta cum arta? Merg puse oare?
|
-------------------- |
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Acum sincer de ce iti trebuie duze duble pe dacia 1300?
Dupa cum am scris intr'un post anterior, o solutie pt rezolvarea pb'mei spalatorului o reprezinta schimbarea duzelor+furtune. Kitul e in jurul a 20klei iar rezultatul; presiune mare in duze, care daca sunt corectate bine cu un bold bat unde trebuie shi gata. Daca pui duble shi lasi furtunele rigide s'ar putea sa ai un soc. ![]() In principiu, indiferent de ce pui, nu uita sa schimbi furtnele vechi rigidizate care micsoreaza presiunea.....daca iti amintesti de la fizica sau biologie. Bafta! Apropo de magazin, se numeste Radacini, vezi tot acolo e shi reprezentanta, magazinul de piese e in dreapta, aceiashi cladire ... Bafta. |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu merg alea de NaSolenza caci au orificiile prea mari si nu au presiune suficienta. Pe incercate.
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu am zis "cu ceva modificari". Bineinteles ca trebuie schimbata pompa + furtune + majorat gauri in masca aia din fata parbrizului
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]()
|
|
fratilor am gasit duze de tico, sunt super marfa si ca aspect si cum functioneaza, costa 70.000 lei / buc, magazinul Daewoo de la Materna din Drumul Taberei.
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
SGN_1310, nu stiu de ce ma intrebi asa o aberatie? Nu stiu ce masina ai, dar sunt convins ca dacia mea 1300 valoreaza cel putin de 2 ori cat a ta... crezi sau nu le punem una langa alta... si o sa plangi... d'aia imi permit si sa pun duze duble pe ea. Am pus deja de tico, 70.000 lei / buc, si sunt super, dar e departe de a-ti monta si tu. Sunt scumpe pt dacie.
|
-------------------- |
|
SGN_1310 |
![]()
|
Draga Shaq,
Imi cer scuze pt ca te'am deranjat, imi cer scuze ca am aberat.... :roll: . Dar peste toate asta imi pare rau pt ca am dat peste un capcaun ca tine. ---------------------------------- Conform punctului 2c din regulament si a regulii 7c ti-am modificat mesajul. Te rog ca pe viitor sa fi mai atent la exprimare. Iti multumesc. alex. |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
SGN, in mare masura sunt de partea ta, mai putin cu ultima propozitie! Nu se face!
![]() Shaq, nu stiu cine sau ce te crezi, dar iti atrag atentia ca in multe posturi ai sarit calul d.p.d.v. al exprimarii! De ce ai tu impresia ca esti net superior tuturor celor de aici, habar n-am, dar iti garantez ca suntem cel putin pe picior de egalitate! Ai aparut aici din neant, te-a primit lumea fara nici un fel de retineri, ai pus 15 mii de intrebari care mai de care mai ciudate, dupa care ai inceput sa te ratoiesti la useri de parca ai fi venit tu cu forumu' de acasa iar noi suntem cu totii niste agarici pafaristi care atirnam la mina ta. Si inca ceva, apropos de valoarea masinilor puse una linga...bla bla bla, crezi ca daca ai cutia de la filtrul de aer vopsita cu rosu, pipa+alternatorul+capacul la culbutori+partea superioara a radiatorului vopsite in argintiu, iti dubleaza valoarea masinii ??? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Poate cineva sa imi ia si mie un set de duze duble? imi trebuie pt SRN, am cautat pe aici prin Pitesti si nu am gasit ... daca se indura cineva si de mine contactati-ma printr-un mesaj privat si vedem cum facem, eventual imi trimiteti cu ramburs/taxa inversa
![]() Bafta! |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
![]()
|
|
marty eu nu realizez care e problema ta?! Nu cred ca e locul potrivit de dat explicatii si nici nu te consider persoana potrivita pentru asta... asa ca sa revenim la titlul topicului, punkt.
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
sgn 1310.... nu ti-am adresat cuvinte cu greutate asa ca te rog sa ai grija ce-ti iese din tastatura...
|
-------------------- |
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Sorry boy, dar nu ai dreptate, aici nu este un chat privat, aici citim cu totii, deci un pic de respect si bun simt nu strica.
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 20:06 |