Nu mai incalzeste!
![]() ![]() ![]() |
Nu mai incalzeste!
Faithkeeper |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Citroen
Solenza Clima / C5
2004 / 2008 Tocmai cand credeam c-o scot si eu la capat... s-a gasit unul sa mute capatul mai incolo!
|
|||
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
La cablul care este actionat de butonul de incalzire s-a slabit o clema la unul din capete.
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Am editat/sters posturile care nu aveau NICI O LEGATURA cu problema omului.
La subiect: DSops are dreptate, in mod sigur nu iti mai functioneaza cum trebuie sistemul de orientare al clapetei de aer rece/cald. Ca sa verifici treaba asta scoti grila de aer de la picioare din partea dreapta (iese usor) si te uiti acolo in timp ce invarti de butonul de aer rece/cald. Ai sa vezi mecanismul si functionarea acestuia. In mod sigur te prinzi repede care e problema. Daca totusi nu te descurci, te invitam joi la intalnire si in mod sigur se va rezolva ![]() Bafta multa. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Faithkeeper |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri! Voi incerca sa rezolv problema cel mai probabil maine, va tin la curent cu evolutia "ostilitatilor"
![]() |
--------------------
Dacia / Citroen
Solenza Clima / C5
2004 / 2008 Tocmai cand credeam c-o scot si eu la capat... s-a gasit unul sa mute capatul mai incolo!
|
|
Faithkeeper |
![]()
|
Misterul a fost elucidat, a inceput sa incalzeasca dupa ce am aerisit instalatia de racire si am pus un litru de antigel si inca un litru si ceva de apa :shock: Se pare ca radiatorul este fisurat si eu habar n-aveam, am mers asa vreo saptamana...
|
--------------------
Dacia / Citroen
Solenza Clima / C5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 16:34 |