DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cum sa furi din DSN/SLZ

Ov
post 12 Mar 2004, 15:26
Post #31

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

poti sa-ti faci unul dintr-un filtru de ulei (he he he, amintiri ceausiste). Iei filtrul (uzat, evident, ca nu are rost sa strici unul nou). Ii tai partea aia dinspre motor, sudezi 2 suruburi mai lungi si gata antifurtul. Mai trebuie sa dai 2 gauri in tabla, langa gatul de la buson. Prin gaurile alea vor intra suruburile sudate pe care le vei prinde in portbagaj cu piulite.

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
paulp
post 12 Mar 2004, 15:57
Post #32

Bagator de seama!

Group: Members
From: Iasi

Sau daca n-ai aparat de sudat, iei o bucata de platband o indoi astfel incit s formezi un U cu margini, dai 2 gauri si pui 2 suruburi.
:wink:

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
Valentin
post 12 Mar 2004, 16:01
Post #33

Membru

eu am somnul usor si bata pregatita 

stai linistit ca si eu am somnul usor si bata pregatita daaaaaaaaaa ce era sa fac sa ma arunc pe geam sa-l prind p-ala care mi-a furat casetofonu'....?!?!?!?!?

Singura modalitate e sa te muti in portbagaj biggrin.gif biggrin.gif , iar in masina (sufragerie biggrin.gif ) sa-ti culci pitbull-ul

--------------------
+
Marty
post 12 Mar 2004, 16:14
Post #34

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Si daca pui antifurt la rezervor, de ce crezi ca le e lene sa-ti gaureasca fundul rezervorului sau sa-ti taie conducta de tur ? :roll:

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Al Cap0nE
post 12 Mar 2004, 17:17
Post #35

Lex talionis

Stau la et. 1 si am masina chiar sub geam, asa ca sar direct pe el laugh.gif Acu serios, nam avut timp sa pun alarma dar se pare ca cineva a pus ochii pe masina mea. Azidimineata am gasit portbagajul descuiat, dar respectivul a avut surpriza de a descoperi un foarte inteligent sistem antifurt format din lant si lacat icon_twisted.gif In noaptea asta, ca tot e vineri si maine tre sa ma scol la 6 fac de garda pe geam, poate-mi pica ceva 022.gif

--------------------
Dacia 1310 84 - KPN
+
tarzy
post 12 Mar 2004, 18:08
Post #36

aroist

mai bine inchizi un buldog in portbagaj, s-ar putea ca hotul sa faca infarct cand o sai sara de gat

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
danny_nt
post 12 Mar 2004, 18:47
Post #37

fac slalom printre cretini zi de zi

From: Bucuresti->Auchan->Tiganie

laugh.gif..n-as vrea sa pierd asa ceva pentru nimik in lume..

--------------------
Dacia 1300 1982 - NT01SJU
+
Al Cap0nE
post 12 Mar 2004, 19:50
Post #38

Lex talionis

Cainele meu e prea comod ca sa-l insarcinez cu asa ceva. Probabil l-ar fura si pe el, deci paguba ar fi mai mare laugh.gif

--------------------
Dacia 1310 84 - KPN
+
Cipri
post 9 Apr 2004, 11:08
Post #39

Membru incepator

Asta-i cea mai buna solutie:gasesti o haita de caini de aia mici si nervosi 022.gif ,si-i bagi de la capota(sub) pana in portbagaj.Si atunci sa vezi!Aha:nu le mai da nimic de mancare vreo trei zile inainte.Metoda garantata! 166.gif icon_twisted.gif

--------------------
Un dac intr-o Dacie,nu?
+
paulp
post 9 Apr 2004, 11:58
Post #40

Bagator de seama!

From: Iasi

Daaa, chuwawa icon_twisted.gif vro 30 icon_mrgreen.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
teodor
post 9 Apr 2004, 14:28
Post #41

.

Salutare si PASTE FERICIT TUTUROR!
Cat de curand o sa mai scada pretul la mini MP3 , jucariile acele micute cu memorie de 128M pana la 1G (SUNT SI CU 20 G Hdd) si hotii nu o sa mai aiba ce fura.In loc de casetofoane, cd, sau radiocasetofoane o sa ne lua deastea.Sunt mici cat un pachet de tigari.Hotul o sa caute doar boxele.mai ramane sa nu ne lasam nimic tentant in masini.
Oricum o alarma ii sperie.

--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI SLZ 1,9 Diesel 2006 - BZ-xx-www
+
bogdan_o
post 10 Apr 2004, 18:05
Post #42

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Tot iti trebuie un cass ca sa ai cum sa amplifici sunetul, ca banuiesc ca amplificatorul din jucariile alea nu scoate decat cat sa se auda decent la casti. Deci, tot vor avea de treaba. Singura solutie e ca dacia sa incastreze cass-ul in bord ca la masinile cu pretentii. Asa nu au cum sa il fure, ca doar nu or taia bordul. Chiar si asa, nu o sa sa se potrivesca decat la acelasi tip de masina, deci mai greu.

Cat despre statul de garda in balcon mai rau iti faci nervi cand veti hotul cum te opereaza. Doar nu o sa sari de la balcon, iar pana ajungi jos cu bata, ala deja a plecat cu cass-ul sau cu ce mai aveai prin masina usor de luat.

Singura solutie e sniper-ul.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
Wolfmark
post 10 Apr 2004, 23:17
Post #43

Membru autentic

Eu as putea sa sar, ca stau la 1. Doar sa nu-mi iau elan prea mare ... ca risc sa pic chiar pe masina icon_mrgreen.gif Si am auzit de cazuri in care s-a taiat bord-ul! Probabil la comanda...

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
CRD
post 16 Apr 2004, 17:18
Post #44

Membru incepator

Io am patit-o meserias de ziua mea. Cum SLZ era noua au vazut RCD-ul si Pa!
Noroc ca la sigurari in aceiasi bani am luat un RCDMP3 cu fata detasabila biggrin.gif

Si mai bine asa ca au deschis masina. La o luna (cans am avut bani) am pus alarma si de atunci liniste si pace.

Oricum CASCO sa traiasca !

--------------------
+
ballack13
post 17 Apr 2004, 00:09
Post #45

Membru incepator

From: Ploiesti

[quote="old1310"]Parerea mea ar fi sa stergeti acest topic cu totul.

--------------------
nik
+
SGN_1310
post 17 Apr 2004, 00:41
Post #46

sgn_1310

Group: Banned
From: Buftea, judetul CALIFORNIA

Domnilor problema principala o reprezinta yalele. Insa va pot da doua idei care ma chinuie pb'il ca ishi astepta realizarea.
1. Pun centralizata shi var niste tablitze de 0.5 mm grosime in yale ca sa nu mai accepte cheia tuturor cheilor. Apoi cu o panseta fina, dar nu ce au femeile in poseta pot apoi extrage respectiva tablita in caz de.
2. Pt ca usa de dacia e goala se poate instala o incuietoare tip zavor care nu poate fi lucrata din afara masinii neam de neam. Acest zavor necesita mici modificari in portiera shi o mica gaura in stalpul ushii, la baza lui cat mai jos pt a nu fi incomodat de incuietoare, finisat cat mai frumos posibil. Acuatoarele centralizatei vor actiona doar zavoarele pe fiecare dintre ushi.
In caz de extrema urgentza se poate instala un sistem de actionare mecanica(cablu) a unui singur zavor din portbagaj sa zicem...lucru cunoscut doar de proprietar pt ca in caz de avarie e necesara doar indepartarea fetei ushii cu pb'me shi actionat manual zavorul. Daca lucrul e facut cu cap, sistemul poate fi extrem de fiabil. Dar se va lasa sigur cu geamuri sparte ca la drogati nu conteza pe unde va sutesc castofonu din masina vere! :wink:

--------------------
Dacia 1310 - B-xx-XSK
Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef!
+
Wolfmark
post 17 Apr 2004, 01:41
Post #47

Membru autentic

Grija mare la portbagaj! In seara asta, jucandu-ma pe la el am aflat cu stupoare ca daca trageam putzin in sus (chit ca era inchis) mi se descuiau toate usile. Asta din cauza senzorului de la portbagaj + alarma, care comanda inchiderea centralizata. Am mai strans de suruburile alea de cauciuc si acum pare ok, pot sa trag de el in sus si nimic.

Daca incuiam usile din telecomanda cand fortzam putzin portbagajul nu mi se descuiau toate usile ... insa mi se aprindea plafoniera icon_twisted.gif Oricum ideea e ca la fortzarea unei usi/capota/portbagaj sa nu fie vreun senzor pus prost care sa determine inchiderea centralizata sa deschida toate usile dintr-un foc...

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
roberth
post 28 Apr 2004, 08:10
Post #48

Membru tamponat

From: spatele tau

Singura aparare impotriva hotilor care fura din masini este sa nu existe nimic tentant prin masina!.... si masina sa fie usor de deschis fara a fi mutilata.... chiar daca se intampla, macar sa nu produca o paguba importanta (la masina) sau sa nu fure ceva dupa care sa va para rau....

Oameni buni, eu aveam bunul obicei de a lasa masina descuiata cu un jaf jaf ( deci de 2xjaf) de casetofon prins in suruburi ! Intr-o buna dimineata masina mea descuiata avea geamu' spart si casul lipsa. Cel mai mult m-au deranjat cioburile de pe scaun sad.gif.
Data viitoare ma gandeam sa pun un afis cu " Aceasta masina este descuiata " dar am auzit urmatoarea poveste :
" Cineva a lasat un afis cu : Aceasta masina nu are casetofon, roata de rezerva, baterie, nu are nimic. A doua zi nu amai gasit masina ci doar un bilet pe care scria : NU-I NIMIC, II PUNEM NOI ! " smile.gif)))

--------------------
Dacia Nova T 1998 - B 66 COJ
+
roberth
post 28 Apr 2004, 08:15
Post #49

Membru tamponat

From: spatele tau

[quote="bogdan_o"]Tot iti trebuie un cass ca sa ai cum sa amplifici sunetul, ca banuiesc ca amplificatorul din jucariile alea nu scoate decat cat sa se auda decent la casti. Deci, tot vor avea de treaba. Singura solutie e ca dacia sa incastreze cass-ul in bord ca la masinile cu pretentii. Asa nu au cum sa il fure, ca doar nu or taia bordul. Chiar si asa, nu o sa sa se potrivesca decat la acelasi tip de masina, deci mai greu.

quote]
...sorry, stiu pe cineva caruia i-au distrus jumatate de bord si tot l-au luat... sad.gif

--------------------
Dacia Nova T 1998 - B 66 COJ
+
echosektor
post 14 Jul 2004, 20:22
Post #50

Membru

in cazu in care nu folosesti masina in fiecare zi o poti zidi laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif ce porcarie....dar poate se gaseste o metoda de ingropare a masinii ahaha

--------------------
null
+
cristimm
post 14 Jul 2004, 21:50
Post #51

Membru vechi

Nu va lasati fata de la casetofon (sau casetofonul) sub mocheta sau sub scaun. Este primul loc unde cauta un hot!

--------------------
ex Dacia Nova GTi
+
stresuuu
post 27 Jul 2004, 20:34
Post #52

Membru incepator

Scrietiva adresele aici , daca doriti , ma ocup eu de ele sa nu mai aveti de ce sa va faceti griji ! Astept provincia. Organizam si cursuri de calificare sub egida Ministerului Muncii ! Diplome recunoscute si in E.U. !

--------------------
+
asarban
post 27 Jul 2004, 21:51
Post #53

Membru autentic

Oooo Domnul Geodezul...ce onoare...
Sa inteleg ca mama dumneavoastra s-a plictisit de tentativele de sex pe care le aveati cu ea si v-a lasat la calculator?
"Danuuuuuut! E ora 8..hai in casaaa!"

Penibil...patetic...

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
2 Pages < 1 2
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 10:53
Forum Renault