Probleme stergatoare
![]() ![]() ![]() |
Probleme stergatoare
Bass-ty |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 4 May 04 From: Arad ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cred ca ai pus pe dos niscaiva contacte in blocul de stergatoare. Firul care ti-a ramas de la blocul de lumini s-ar putea sa fie taman + permanent de care ai nevoie pt revenirea stergatoarelor.
Vezi ca e un topic la tips&tricks, ceva cu montat temporizator pe 1300 in care am dat o schema de montaj si schema de functionare a manetei de stergatoare. Uita-te pe schemele alea, ca te ajuta sa aflii ce si cum ! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
RaduMan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 12 November 03 From: Bucuresti-Ploiesti-Falticeni ![]() |
Blocul de lumini ar trebui sa nu aiba treaba cu blocul de la maneta de stergatoare si stopit parbrizul
|
--------------------
VW
Touran
2004 Trendline NU forta, foloseste un ciocan mai mare!
|
|
Bass-ty |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 4 May 04 From: Arad ![]() |
mersi mult....ma pun sa caut!
|
-------------------- |
|
iubitordedacie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 28 April 04 From: Bucuresti ![]() |
tot cu stergatoarele am si eu o problema:
le-am schimbat lamele si acum ala din dreapta tzopaie pe parbriz in loc sa stearga cum face al din stanga. si mai scoate si un zgomot ca de partzuri cand face contactul cu sticla... ce sa fac? |
--------------------
Dacie
Berlina
- BB-KING
2010
|
|
RaduMan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 12 November 03 From: Bucuresti-Ploiesti-Falticeni ![]() |
Este stramb bratul de la stergator, si nu iti sta perpendicular pe parbriz. Intr-un sens sterge, in celalalt se taraie. Trebuie sa il indrepri, cu grija, poate cu un patent. Mai il testezi din cand in cand, sa vezi cum sterge, cel mai bine si cu apa pe parbriz.
|
--------------------
VW
Touran
2004 Trendline NU forta, foloseste un ciocan mai mare!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 28 April 04 From: Bucuresti ![]() |
am inteles ca trebuie uns cu ceva, da nu stiu cu ce...
cat despre caracteristica stergatorului, inclin sa cred ca se poate aplica la toata marca din Colibasi. laugh.gif |
--------------------
Dacie
Berlina
- BB-KING
2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 14:37 |