BLANA MOTOR PE SLZ-E BUNA?MERITA?
![]() ![]() ![]() |
BLANA MOTOR PE SLZ-E BUNA?MERITA?
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
geo.meg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 17 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Cea de SN era in jur de un bulion si ceva dar la SLZ parca vad ca ne cam taxeaza , ca le facem la comanda .
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
-Expression
|
|
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
eu vad ca nici la comanda nu merge
|
--------------------
Honda
CIVIC
5D 1.8 Sport M/T - '07 romania, frumoasa tara...pacat ca e locuita...
|
|
geo.meg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 17 February 04 From: Bucuresti ![]() |
La primavara am sa cumpar din targ o cutie de antifon cauciucat , dau bine pe capota apoi lipesc o folie PEE dupa aceea dau iar cu antifon si sa vezi ce blana mi-am scos . Ca pana apare blana imi rugineste mie capota .
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
-Expression
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Se va scurge antifonul de pe capota....garantat.
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Vreau si eu! Ar fi 9, iar daca se hotaraste si Valentine, 10.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu vreau blana de SLZ. Total 11
|
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
gata luati-va gandul de la blana. am scris la vc si am primit raspunsul lor cinic, chiar...
"Va multumim pentru interesul dumneavoastra fata de produsele si serviciile Dacia. Referitor la solicitarea dumneavoastra, va aducem la cunostinta ca Automobile Dacia nu foloseste aceasta fonoizolatie decat pentru un anumit tip de model Dacia ( autoutilitare ).Celelalte modele Dacia, Solenza, Logan, nu au inclus in echipare aceasta fonoizolatie si deci nu exista ca accesoriu. Domnule Ion, ramanem deschisi in continuare oricaror solicitari si propuneri in legatura cu produsele si serviciile oferite de compania noastra. Ne puteti contacta de luni pana ...." ce-mi place cum suna: problema 1-> raspuns : NU SE POATE ![]() problema 2-> raspuns : NU SE POATE ![]() etc, etc, asta nu e decat o mica parte din ceea ce se numeste marketing, si mi se pare ca nu e deloc suficient, dar ce vrei asa-i romanul invatat sa se multumeasca cu putin... |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Fratilor.
Sper ca nu spun prostii dar Solenza 1.9 D pleaca la export cu blana pe motor. Stiu de la cineva care intra destul de des in fabrica si a vazut cu ochii lui, dar NUMAI pt. export. |
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
o sa investighez si eu pe tema asta...da-o-n masa de carpa...ca eu chiar vreau
|
--------------------
Honda
CIVIC
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Ducu1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea e ca daca vrei sa nu se mai auda in masina motorul nu trebuie sa ii pui la capota acea blana. Am mers cu Clio si nu are blana pe capota la motorul pe benzina si am ramas placut impresionat ca nu se aude nimik in masina. E vorba si de insonorizarea masinii din fabrica.
|
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
- Numere de tabla Renault Megane II Bicorp
|
|
coca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 10 August 04 ![]() |
Eu am de gind sa cumpar o blana de sn si s-o ajustez putin.
Partea buna e ca am gasit la 600 k,partea rea e ca nu au si clipsurile de prindere. Dupa ce o montez va spun impresii. |
-------------------- |
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
si mie mi-a trecut prin cap sa pun de sn si sa o ajustez, dar m-a desumflat rau bogdan_o ca nu se potriveste deloc la nervurile alea de sub capota. am inteles ca fiind dispuse altfel la sn si nu se poate apropia de capota...dar eu stiu...cu mai multa munca si idei...poate iti iese; eu am renuntat momentan pentru ca toti cei cu care am vorbit mi-au spus acelasi lucru.
daca chiar iese neaparat sa dai de veste te rog, ca sunt foarte interesat sa vad rezultatul ca sa fac si eu acelasi lucru. succes! ps: clipsuri d'alea se gasesc din plin la vitan, insa ca sa poti prinde blana cu ele trebuie gaurite nervurile de la capota, ceea ce nu-ti recomand. o idee mai buna ar fi sa o prinzi cu "coliere" de plastic sau cum naiba le zice. ma refer la colierele alea de plastic folosite pentru cablajele electrice, sau in mod sigur ai mai vazut la capacele de roti la diverse masini, puse ca sa nu piarda capacele pe drum. se gasesc la metro si costa 118000 lei 50 sau 100 buc nu mai retin exact; This post has been edited by johnsws: 4 Nov 2004, 13:03 |
--------------------
opel
astra
|
|
coca |
![]()
|
am cumparat "blana" de SN
urmeaza sa o adaptez.La nervuri se potriveste , problema e ca trebuie decupata in unele zone (in partea dinspre parbriz, la colturile din fata) In privinta sistemului de prindere nu am de gind sa gauresc capota.Cind am cumparat blana, mi-au dat aia niste clipsuri care sunt mai mici decit gaurile din nervura capotei.M-am gindit sa bag in nervuri bucati de furtun la lungimea necesara(cea dintre capota si partea inferioara a nervurii), apoi sa imping clipsul in furtun-acesta se umfla si nu mai permite furtunului sa iasa din nervura.Furtunul potrivit este cel de pe la D1300-cel care alimenteaza carburatorul. Astept o zi mai insorita si o sa ma bag pe ea. |
-------------------- |
|
johnsws |
![]()
|
abia luni se pare ca va fi Mostly Sunny - > "weather.com" dupa care iarasi ploaie.
![]() astept cu nerabdare rezultatul. cred ca e buna ideea cu furtunul de benzina de dacia. cand esti gata da de stire, sa ma apuc si eu de treaba, chit ca o sa ma omoare nevasta ca iar toc bani pe masina... This post has been edited by johnsws: 16 Nov 2004, 11:57 |
--------------------
opel
astra
|
|
coca |
![]()
|
Va anunt ca am terminat operatiunea "montat blana motor"(dupa destula chinuiala) .Concluzia:NU MERITA OBOSEALA!!!
Asa ca stati linistiti, prea multe imbunatatiri dpdv al zgomotului nu prea se pot face. Eu cel putin nu mai incerc... |
-------------------- |
|
johnsws |
![]()
|
pune si tu ceva poze, eventual, daca n-ai aparat foto digital, vino joia viitoare la intalnire ca sigur mai sunt si altii interesati. sau daca vrei sa ne intalnim in week-end sa pozez io, ca am digital. macar te poti multumi cu ideea ca e mai bine pentru vopseaua de pe capota, care nu o sa se incalzeasca cand merge motorul. sunt curios cum ai prins-o, cu braduti ? mi-am pus si eu din burete izolator termic/fonic dar mai bine ar arata una profilata cum e a ta...
|
--------------------
opel
astra
|
|
coca |
![]()
|
Johnsws,nu sunt din Bucuresti,asa ca la intilnire nu prea am cum sa vin.
O sa pun niste poze(luni), oricum ideea e ca ma asteptam la ceva rezultate dupa atita oboseala... Pina la urma a trebuit sa prind blana in suruburi si saibi-am bagat surubul cu saiba prin fanta ranforsarii din capota(cam 12 prinderi),am strins cu saiba si piulita ,am aplicat "blana"(dupa ce in prealabil am gaurit-o in dreptul suruburilor montate pe capota ) dupa care am strins-o cu saiba si piulita. Sper sa intelegi ce-am vrut sa spun... |
-------------------- |
|
coca |
![]()
|
Iata poze cu "blana":
Dsc01559.jpg ( Size: 910.09k ) Number of downloads: 442 Dsc01558.jpg ( Size: 845.36k ) Number of downloads: 498 This post has been edited by coca: 10 Dec 2004, 08:20 |
-------------------- |
|
toto |
![]()
|
de ce exista blana de SN si de solenza nu?
mai bine zis...SN-ele veneau din fabrica cu asa ceva sau blana pt ele a aparut ulterior facuta de o anumita firma? |
--------------------
Honda
CIVIC
|
|
coca |
![]()
|
|
-------------------- |
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nici pe SN nu era blana, erau mai demult pe nove.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
toto |
![]()
|
mi-am pus si eu...in caz ca vreti sa va inspirati
impresii: nu-i cine stie ce Attached thumbnail(s) IMG_0499.JPG ( Size: 728.53k ) Number of downloads: 427 IMG_0501.JPG ( Size: 1004.62k ) Number of downloads: 461 |
--------------------
Honda
CIVIC
|
|
excellence |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 16 February 05 ![]() |
|
--------------------
Solenza
Rapsodie
- DJ-06-SUL De la Craiova multe salutari.....
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai ce nu intelegi ?
a tapetat peretele dinspre habitaclu cu materialul ala pe care l-a fixat in suruburi existente in comp motor.. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
johnsws |
![]()
|
din ce am observat eu suruburile respective nu exista deja in compartimentul motor. eu unul cred ca a dat gauri.
|
--------------------
opel
astra
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
s-ar putea sa ai dreptate cel putin cu surubul din stg. Pe dreapta vad ca folosit suruburile de vasul de expansiune.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Am mai spus eu si pe sectiunea de Logan... Buretele izoprenic nu are bune calitati de insonorizant. E rezistent la caldura, e izolant termic bun, dar NU E izolant fonic bun...Daca se punea niste pasla pe spatele buretelui, cred ca era mai bine.
Plus ca zgomotul, desi pare ca vine de la motor, vine din zona inferioara de la pedalier... Acolo ar trebui lucrat. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
toto |
![]()
|
nu am dat nici o gaura...toate suruburile sunt ale ei...
![]() cat despre pasla...s-ar putea sa fie cam greu: initaial am pus doua straturi de material numai ca nu se mai mula si era aproape inposibil de prins in capota oricum e dublu...ca am pus si in faguri |
--------------------
Honda
CIVIC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:47 |