DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Topicul dispărut....

sagetator
post 18 Jan 2006, 22:49
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: O R A D E A

În urmă cu câteva zile am deschis un topic legat de modalităţile de petrecere a timpului liber cât timp eşti pe ultima sută de metrii până să vină maşina....

Ciudat lucru însă, acest topic a dispărut, deşi deja era la a 3-a pagină în 2 zile....

S-a mai întâmplat cuiva asta? Se poate recupera topicul respectiv? Poate cineva să-mi explice de ce s-a întâmplat acest lucru? Rog şi un moderator să ne dea o explicaţie.

Mulţumesc.

--------------------
Clio Symbol Fidji dCi 82 CP gri eclipse
Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pablo
post 19 Jan 2006, 00:43
Post #2

Membru autentic

From: ORADEA

Mai mult ca sigur un moderator l-a sters.De ce? ... sa ne dea faptasul o explicatie.

--------------------
Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat)
+
sagetator
post 19 Jan 2006, 08:00
Post #3

Membru autentic

From: O R A D E A

Răspunsul l-am primit în particular, nu în acest topic în care cer explicaţii, aşa cum se cuvenea.

Explicaţia mi se pare neplauzibilă, cât timp avea "trecere" topicul....

Şi "DA" insist să fie recuperat.

--------------------
Clio Symbol Fidji dCi 82 CP gri eclipse
Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
+
AlexV
post 19 Jan 2006, 09:33
Post #4

Admin?

Group: Admin
From: Bucuresti

sagetator, mi-am permis eu sa iti editez mesajul deoarece flame-uri din astea pe forum nu mai acceptam. mesajele private, raman private pana cand incalca vreo regula.

am vazut toti care este dorinta ta si moderatorii vor lua o decizie daca se va readuce topicul sau nu.

raspunsul poate sa vina si pe privat. si daca in primul mesaj am apreciat ca ai scris va rog (fiind o adresare politicoasa), in al doilea mesaj nu apreciem nici unul cuvantul "cer".

ieri topicul tau era considerat in felul urmator de un coleg forumist: "Ce aţi făcut ca să treacă mai uşor timpul ?, până vi-a venit maşina...." laugh.gif laugh.gif laugh.gif care este o SUPER-TAMPENIE

e bine ca atunci nu te-ai sesizat.

Pana la raspunsul unui moderator, topicul ramane inchis.

Daca mai sunt alte probleme, va rog sa folositi linkul: Mesaj catre Administrator

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 01:31
Forum Renault