Topicul dispărut....
![]() ![]() ![]() |
Topicul dispărut....
sagetator |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
|
||
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|||
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Mai mult ca sigur un moderator l-a sters.De ce? ... sa ne dea faptasul o explicatie.
|
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Răspunsul l-am primit în particular, nu în acest topic în care cer explicaţii, aşa cum se cuvenea.
Explicaţia mi se pare neplauzibilă, cât timp avea "trecere" topicul.... Şi "DA" insist să fie recuperat. |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
sagetator, mi-am permis eu sa iti editez mesajul deoarece flame-uri din astea pe forum nu mai acceptam. mesajele private, raman private pana cand incalca vreo regula.
am vazut toti care este dorinta ta si moderatorii vor lua o decizie daca se va readuce topicul sau nu. raspunsul poate sa vina si pe privat. si daca in primul mesaj am apreciat ca ai scris va rog (fiind o adresare politicoasa), in al doilea mesaj nu apreciem nici unul cuvantul "cer". ieri topicul tau era considerat in felul urmator de un coleg forumist: "Ce aţi făcut ca să treacă mai uşor timpul ?, până vi-a venit maşina...." laugh.gif laugh.gif laugh.gif care este o SUPER-TAMPENIE e bine ca atunci nu te-ai sesizat. Pana la raspunsul unui moderator, topicul ramane inchis. Daca mai sunt alte probleme, va rog sa folositi linkul: Mesaj catre Administrator |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:31 |