Led-uri Superbright la bord
![]() ![]() ![]() |
Led-uri Superbright la bord
Dsign |
![]()
|
||
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|||
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am un prieten care si-a montat in dreptul acelor cite un led superbright(cu spot) rosu
o sa-l intreb cum a facut |
--------------------
D
Logan
|
|
tavy_01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 21 June 03 From: slobozia-ialomita ![]() |
Dsign,
l-ai intrebat pe al tau prieten cum a facut? ca ma intereseaza si pe mine. mi-am schimbat si eu becurile din bord cu niste leduri super bright si parca ar mai fi nevoie si de unul in spatele acelor. |
--------------------
dacia
logan+logan mcv
2008
- IL 02 MLU IL-02-MLU
see you........ |
|
Dsign |
![]()
|
pune si tu poze
colegul meu a gaurit capacul de plastic de sub cadrane (cel pe care e montata folia cu integrate), a montat un led intr-un soclu (soclul asezat invers) si apoi a legat piciorusele ledului cu grija de folia cu integrate repet: el are tico si a facut asa la tot bordul ( ca luminile din bord de la tico nu sunt asa cum avem noi cu socluri) Attached thumbnail(s) 102_0266.JPG ( Size: 136.9k ) Number of downloads: 962 |
--------------------
D
Logan
|
|
Dsign |
![]()
|
uite ledurile de bord albastre
rezistenta este inauntru |
--------------------
D
Logan
|
|
nuke[d] |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate va intereseaza smile.gif : http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=5255
|
-------------------- |
|
nuke[d] |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa adaug ca luminozitatea unui led nu se masoara in lucsi ci in MCD (milicandele ) . Aia de la Global nici atat nu stiu :shock:
Daca vreti un LED sa lumineze pe o arie extinsa este nevoie de LED-uri cu unghi de vedere mare (110 grade ar fi un exemplu ) . [QUOTE=cezax]Am luat aseara din Carrefour Colentina, neon albastru la 12 V, alimentare direct la mufa de bricheta, cu intrerupator. Pret 219000 lei. Primul a fost bineinteles ars, de nou! L-am schimbat imediat. Intrebarea e cum il pun sa ilumineze bordul? Apare si o poza cu bordul turometrul iluminat de leduri verzi superbright[/QUOTE] In loc de neon (care este "obsolete" btw smile.gif ) poti pune un singur led Luxeon Albastru de 1 watt si 150.000 MCD (www.lumileds.com) . Are 110 grade unghi de vedere si cred ca merge pus si in spate la ceasuri . Unul e suficient pentru ca de la doi metri vezi sa citesti ziarul , in orice loc stai :twisted: |
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Si nu deranjeaza la condus atunci? Pana la urma cred ca led-urile superbright isi fac treaba mai bine. Eu pe SLZ as vrea sa imi pun unele rosii sub ace (ca nu le prea vad noaptea), dar mai trebuie sa astept sa iasa din garantie.
A incercat cineva sa puna astfel de led-uri sub ace pe DSN? |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Dsign |
![]()
|
bogdan_o iarta-ma dar tu ai o obsesie cu acele indicatoare. eu nu cred ca e nevoie de asa ceva(leduri sub ace) oricum eu iti pot arata cum se face
|
--------------------
D
Logan
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Yes, pal I've got an obsession. Vreau si eu sa se vada acele alea bine conturate nu sa stau sa ghicesc pe unde sunt. La DSN se vede mult mai clar. 1000 (una mie)% ma bag sa-i pun led-uri, dar sa iasa din garantie.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Dsign |
![]()
|
bogdan_o abia astept sa ti se termine garantia
sper sa pot sa vin si eu la intilnire sa iti arat ceva frumos |
--------------------
D
Logan
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Pai vino, ca au vin la toate intalnirile.
|
--------------------
Dacia
|
|
claude008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 8 January 04 From: Calarași ![]() |
Cum se scoate bordul nene? ma refer DE TOT. ca sa pot lucra k-lumea. Am incercat si eu pe la tabloul de sigurante si nu am reusit. repet daca poate cineva sa posteze aici pasii...ii raman dator. am desfacut suruburile vizibile dar m-am blocat la cablu din spate kilometraj. ash vrea sa imi schimb si eu culoarea bordului. multumesc.
|
-------------------- |
|
Dsign |
![]()
|
claude008, cauta pe forum ca sigur gasesti.
nici eu nu am reusit sa schimb beculetul de la 120 km/h tot din cauza cablului. cica ar trebui scos din cutie ca e mai usor asa. itit da voie sa rotesti un pic tabloul si asa poti lucra. eu am incercat pe sub bord si pe la sigurante dar crede-ma , mai bine stateam 2 luni la Jilava :vmad: |
--------------------
D
Logan
|
|
Dsign |
![]()
|
bogdane iti e destul de clar acum cu indicatoarele? iti place?
repet nu am reusit sa schimb becul de la 120km/h Attached thumbnail(s) Picture 081.jpg ( Size: 90.14k ) Number of downloads: 1185 |
--------------------
D
Logan
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
[quote]Merci de informatii. Tot de la Global am luat si eu verzi de 5 mm 8-9000 lucsi (zic ei!). Chestia e ca :cry: nu prea arata cum imi doream, lumina e distribuita in locurile unde am montat fasungurile, adica in dreptul cifrelor 0, 3 si 7 apoi la X1000, in rest e cam intunerin pe bordul meu. Cum scot eu beculetele de la vitezometru si de la apa si benzina, fara sa dau bordul jos? Djtzeava, tu zici ca ar fi mai indicate ledurile fara spot? :?:[/quote]de la global????????????
parcă nu aveau ei asemenea led-uri verzi P.s da led+urile fără spot , ca sa nu ai proiecții din spate de genul un punct f. luminos și înaltă parte mai slabă lumina.. acu se găsesc la virtual(lângă geroge) led-uri albastre fără spot .. |
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
cezax |
![]()
|
||||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 8 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Te rog zi unde este virtual asta! M-am sucit, vreau sa pun led-uri albastre. E chinuiala naibii, da' macar daca ma apuca activitatea asta creatoare, o fac! :inger: |
||||
-------------------- |
|||||
Adytz@$$$ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 13 February 04 From: focsani ![]() |
Inseamna ca eu sunt campion.l-am schimbat si pe cel de la 120 si inainte de asta l-am desfacut si pe cel de la semnalizare dreapta.m-am chinuit vreo 6 ore dar le-am pus la loc cum trebuie si chiar merg.Am desfacut partea de jos a bordului si am desprins ceasurile de bord din rama. sunt 2 suruburi in partea de jos. tragi de ceasuri cu o mana si pe cealalta o bagi pe sub bord in stanga si incerci sa ajungi cu ea pe deasupra ceasurilor in dreapta (la 120) si te chinui acolo.mai scapi ledul prin bord pana te inveti si in final poate o sa reusesti.trebuie sa ai mainile destul de lungi daca nu dati de tot ceasurile jos.cand o sa am timp o sa le dau jos de tot si o sa-l aranjez k lumea. priviti in stanga.asa mi-a iesit<<<< e numai vitezometrul pozat.
|
-------------------- Supernova mea e tunata.................
......................Am tras cu tunul in ea!!! :) :D :) :D :) :D :) :D :) |
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
pei , virtual este pe aceeasi strada cu global(acelasi trotuar , fata in fata cu boss ,chiar aproape de statia de tramvai de pe maica domnului) o sa iti fac un desen..
|
--------------------
dacia /bmw/vw
|
|
djtzeava |
![]()
|
desenul pt cezarx(poate acu dai de virtual)
pt. Adytz@$$$ : Si eu am reusit sa scot becul de la 120 , dar cu greu, mai intai am scos pe cel de avarie si dupa aia am reusit sa scot becul de la 120. Trebuie desfacute suruburile Attached thumbnail(s) DSC00538.JPG ( Size: 14.32k ) Number of downloads: 848 |
--------------------
dacia /bmw/vw
|
|
neamih |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 31 May 04 ![]() |
Adytz si Dsign, ati luat ledurile de la Virtual? ce fel de leduri??? sau de unde sa iau leduri si de care. spunetimi si mie adresa exacta.
|
-------------------- astept Logan-ul pe motorina
|
|
Adytz@$$$ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 13 February 04 From: focsani ![]() |
ledurile le-am luat de la dioda din Iasi.
erau 31000 bucata si sunt de 5 mm.eu am luat leduri clare cu lunina albastra.nu stiu exact intensitatea luminoasa pe care o au.nu prea au o lumina difuza dar daca le m-ai gadil un pic s-ar putea sa arate chiar bine ,bine. |
-------------------- Supernova mea e tunata.................
......................Am tras cu tunul in ea!!! :) :D :) :D :) :D :) :D :) |
|
neamih |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 31 May 04 ![]() |
merci
|
-------------------- astept Logan-ul pe motorina
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
La culoarea acului nu se poate face nimic? Un rosu mai intens??
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
djtzeava |
![]()
|
ba da --------> uite
Attached thumbnail(s) DSC00733.JPG ( Size: 14.26k ) Number of downloads: 920 DSC00732.JPG ( Size: 15.1k ) Number of downloads: 1086 |
--------------------
dacia /bmw/vw
|
|
djtzeava |
![]()
|
lumina pt ace trebuie sa fie portocalie sau rosu , altceva nu merge !(chiar cu acul vopsit alb)
de ex. verde nu merge..... |
--------------------
dacia /bmw/vw
|
|
cezax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 8 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Pt. djteava
Merci de schitza. |
-------------------- |
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Unde gasesc leduri super-bright albe cu lumina difuza? Am gasit doar din acelea cu spot (unghi mic de vizibilitate).
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
Jeefo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 November 04 ![]() |
baieti referitor la cum se scoate bordul de tot.. vad ca va impiedica cablul de chilometraj ...... pur si simplu se trage afara cu putina putere, e ca o mufa
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
- 00Jef
|
|
djtzeava |
![]()
|
unde as putea sa gasesc si eu niste becuri de 12v 1.2w uf rosu (ca la audi) pt bord?
|
--------------------
dacia /bmw/vw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:55 |