problema schimbare volan
![]() ![]() ![]() |
problema schimbare volan
valentin23 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 3 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2001
- IF 02 VLL
|
|||
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
ce poti sa faci este sa dai frumos cu degetelul de maneta de semnalizare sa o asuci la punctul 0!!!!
Nu cred ca ai cum sa adaptezi volanul sport!!! Si nu cred ca e asa greu !!! |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Daca iti pui volan sport , odata cu schimbarea volanului renunti si la functia aceasta care oprea semnalizarea
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Mi-am montat eu(de fapt l-am luat de pe vechea 1310 pana sa o vand) si merge, doar ca nu mai revine semnalizarea. Nu ma deranjeaza chiar deloc. Succesuri.
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Bucsea aceea cu inel din plastic care arunca maneta de la semnalizare o poti realiza din tabla de 1-2mm in forma de L si o prinzi cu un surub. Daca e pozitionata corect nu cum e montata la super nova o sa lucreze frumos.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
valentin23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 3 August 08 ![]() |
Am inteles despre ce este vorba, cred ca o sa renunt la aceasta ,,dotare'' a srn cu toate ca pentru mine era utila. Multumesc frumos celor care mi-au sarit in ajutor cu un raspuns.
|
--------------------
dacia
supernova
2001
- IF 02 VLL
|
|
djthem |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 20 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Scoate acea "tija" de pe vechiul volan (este facuta sa se scoata), ajusteaz-o un pic si ataseaz-o de noul volan (prin lipire). Merge fara probleme, te asigur.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 4 RSLine
2022
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
Am si eu volan sport pe masina dar butucul de la volan are o gaura speciala in care intra "tija" si cu putina imprivizatie sta foarte bine.Butucul de la volanul tau nu are o gaura intr-o parte?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
folanul sport nu e mai mic in diametru decat cel normal ?
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
ionut_77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 May 09 ![]() |
Spuneti-mi si mie cum trebe sa fie pusa chestia aia din spatele volanului care opreste semnalizare ca am scos volanul acum cateva sapt si nu am mai stiu in ce pozitie trebe sa fie si am renuntat sa-l mai pun ca ma grabeam , trebe sa fie deasupra la tija aia de plastic ce vine de la maneta semnalizarii , jos sau nu conteaza ca m-am gandit sa nu blocheze volanul daca o pun aiurea
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
dar volan de solenza merge pus pe supernova? ..fara nici o modificare?.. as vrea sa pun pt. ca mi se pare ca cel de slz. este mai robust. mai frumos.. deci merge?
This post has been edited by pician90: 18 Dec 2009, 20:14 |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
eu zic ca se potriveste
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
ma gandeam si eu dar nu cred ca s-ar potrivi cu noanta bordului.unu negru unu gri.....
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(pician90 @ 18 Dec 2009, 20:14) dar volan de solenza merge pus pe supernova? ..fara nici o modificare?.. as vrea sa pun pt. ca mi se pare ca cel de slz. este mai robust. mai frumos.. deci merge? mai bine momo ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
aici nu gasesc nici typeR dapai MOMO si ..in curierat nu mai am nici o incredere.. duca 2 intamplari cam nefericite din partea mea...ma gandeam ca daca se potriveste la nuturi .. la ax acuma de culoare mai trec cu vederea.
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:49 |