Logan break, imagini neoficiale, lansare, pareri ...
![]() ![]() ![]() |
Logan break, imagini neoficiale, lansare, pareri ...
kire |
![]()
|
||
![]() secretar general Group: Members Posts: 32 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra H
2004
- kire
|
|||
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
felicitari!
sincer, ce ai facut tu e o stire de prima mina pt presa! daca erai in tema, puteai chiar sa negociezi si sa scoti niste bani, pt o exclusivitate! dar oricum ai devenit celebru! |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ti-am zis ca esti famous.
![]() |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
diesel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 20 May 04 From: Galati ![]() |
au aparut acum si la Antena 3 la BizBazar cu Moise Guran. Am crezut cand au anuntat stirea ca au alte poze, eventual un filmulet, da de unde erau pozele lui Kire. A spus ca sunt de la un forumist.
![]() |
-------------------- Clio Symbol Alizee 1,5dci -VANDUT :))
Logan 1.4 MPI Laureate / Alb Artika, mai 2005 |
|
vali22 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
au fost si la stirile de la ora 19:00 pe antena 1
This post has been edited by cmandrei: 22 Aug 2006, 08:11 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2005
|
|
Andy LGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Au spus la Antena 1 ca va avea TRANSMISIE INTEGRALA
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2 TDI
2007
- B-xx---- Noi, romanii, am stat pe malurile istoriei si ne-am uitat la altii.
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
asa e, de la kangoo va imprumuta sistemul. Pai ce, a avut vechiul pick-up si nu are cel nou
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
kire |
![]()
|
![]() secretar general Group: Members Posts: 32 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.evz.ro/article.php?artid=269479
Ieri am vb la telefon cu domnul Madalin Popa si m-a "interogat" in legatura cu loganul. Nu ma cheama catalin ![]() Din pacate dansul nu a procedat asa....... + ca poze de pe site a fost "curatata" de numele meu. si nici nu imi tremura mana la 130. uitati si poza la 130km/ora Apropo, am primit si oferta de a da un interviu pt National ![]() Cat despre exclusivitate..... nu m-am gandit ca o sa fie interesul atat de mare, numeroase poze cu loganul real existand deja. M-am inselat..... Acum astept faceliftul pt Logan si celelate versiuni. Paparazzi scrie pe mine ![]() Attached thumbnail(s) logan3.jpg ( Size: 91.01k ) Number of downloads: 654 |
--------------------
Opel
Astra H
2004
- kire
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pozele ca pozele, dar ti-a aparut numele care se vede pe parbriz!Te vede toata lumea.Gigi al nostru!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE Paparazzi scrie pe mine ![]() Paparazzo, că e sub 50. ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
šCatalinš,
![]() |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate apare Kire la Top Gear!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Kire,
Fa rost de un Suzuki sau ce budget car au astia la Top Gear sa faci antrenamente sa nu te faci de rusine pe acolo. ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
ryckybv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 28 August 06 From: Brasov ![]() |
am inteles ca va avea tractiune integrala , oare si versiunea de persoane sau doar utilitara ?
|
--------------------
ex. dacia
logan 1.5 dci
2006 ambition .SKODA OCTAVIA Tour 1.9 TDI 2009
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
utilitara
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ryckybv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 28 August 06 From: Brasov ![]() |
pacat ... era misto sa fie 4x4 si versiunea de persoane , asa ca un MPV cu tractiune integrala . si un pret de pana in 12.000 euro cred ca sa fi vandut destul de bine .
|
--------------------
ex. dacia
logan 1.5 dci
2006 ambition .SKODA OCTAVIA Tour 1.9 TDI 2009
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Hmm cica ar fi noi poze cu loganelul http://www.autof1.ro/auto/galerii_foto/lgnbreak.html . Ce vad ineresant e faptul ca in una din poze am impresia ca vad o a doua bancheta in spate deci e posibil sa fie cu 7 locuri masina aia . Si gemuletul ala din spate am impresia ca nu se integreaza de loc in forma masinii parca e doar pus acolo ca sa fie
This post has been edited by SerbanS: 12 Sep 2006, 17:32 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
chiar are 7 locuri.
|
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
un nou tip de bara fata? in poza 2 se vede ca "veul" este invers de cel obisnuit.
|
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
IRONICK |
![]()
|
A mai aparut aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=674198
QUOTE(www.autof1.ro (Gazeta Sporturilor)) Cel mai recent set de fotografii a apărut pe site-ul carspyshots.tk. Nici macar nu sunt in stare sa preia o stire cum trebuie. Carspyshots.tk a "preluat" pozele de pe autorevue.cz. Ziaristii nostri din ziua de astazi nu se dezmint.This post has been edited by IRONICK: 12 Sep 2006, 18:28 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pe imaginile celor din cehia este absolut pitoreasca teava de esapament...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
geamul lateral spate si geamul de la usa spate zici ca-s din alt film. sa dea dracii daca io vad vreo legatura intre geamurile alea si masina
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai normal ca arata ca naiba , baietii au vrut sa mai scada niste cheltuieli asa ca masina a fost proiectata de baiatu' care spala podelele in compartimentul de design al lui renault
![]() |
--------------------
Renault Symbol
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
SInteti circotasi.
Eu zic ca arata bine pentru un Papuc carosat. Sa nu fim rai. Asta s-a vrut. O masina care poate fi usor convertita intr-o dubita de carat marfa. Nu e SUV asa cum sperau unii, nici macar break nu e. Dar cei care au nevoie de un Multipla in varianta Renault, il au. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
nu e suv, nu e nici break, nu e pasare, nu e avion, este ZK(k)R
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Zici ca-i dric.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
SerbanS |
![]()
|
sincer ma gandeam si eu la faza cu multipla- prima oara cand l-am vazut pe strada m-am speriat ma intreb daca o sa patesc la fel si cu loganul asta. Sunt curios cum o sa arate reclama la la acest Logan Estate
![]() |
--------------------
Renault Symbol
|
|
IRONICK |
![]()
|
Teava ca teava . . dar si spoilerul din fata este diferit fata de versiunea actuala.
83515a.jpg ( Size: 34.97k ) Number of downloads: 376 Ce se vede in poze este versiunea cu 7 locuri. Se observa doua scaune in spate cu centurile aferente. This post has been edited by IRONICK: 12 Sep 2006, 21:50 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
tinand cont ca pretul la megane estate, kangoo,doblo incepe de la 15.000e , logan break e o varianta de luat in seama, in orice caz varianta de top nu va atinge 15.000e.
|
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 22:55 |