Logan break, imagini neoficiale, lansare, pareri ...
![]() ![]() ![]() |
Logan break, imagini neoficiale, lansare, pareri ...
sorin_ |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 7 July 06 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007 Dynamique 1.4 16v + clima
- CT
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe www.dacia.ro eu nu vad nicio prelata.
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.754 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Curata cache-ul browser-ului . .
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Ați observat că sub prelată se poate vedea forma nouă a spoiler-ului, mai precis a proiectoarelor de ceață? Inspirate de Steppe...
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
gidea2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 2 March 05 ![]() |
Asa pare in poza respectiva.
Oare se vor modifica si in realitate? This post has been edited by gidea2000: 24 Sep 2006, 17:00 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
faceti unul un screenshot ca eu nu vad nici o prelata
|
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
La mine pagina respectiva merge numai cu Internet Explorer (nu si cu Firefox).
Attached thumbnail(s) prelata_break.jpg ( Size: 57.9k ) Number of downloads: 420 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
Link catre pagina respectiva: http://www.dacia.ro/dacia/afla-cu-prioritate/
PS. Cel din postul de sus nu functioneaza. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
Care este data (ne)official cand trebuie sa iese Break-ul?
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
Maximus Decimus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 5 May 06 ![]() |
Pe 2 octombrie se lanseaza!
|
--------------------
Peugeot
407
- B-03-LOG GRUPPO MAXIMA BUCURESTI- MEMBRU FONDATOR
|
|
THESUN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 25 May 06 ![]() |
Eu am mari indoieli fata de vanzarile acestui cvasi-break sau cvasi-tilitara !!..Daca ar fi scos Steppe atunci da, era o treaba, asa insa nu prea cred ca vor avea multi musterii!...Dacia trebuie sa scoata rapid un model nou nu poti sa acoperi toate segmentele de piata doar cu un model si mici variatii ale acestuia !!!...
|
--------------------
DACIA
1310
- B 33 XUX MENTE ET MALEO
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si eu am mari indoieli fata de parerile tale Z......s, mai ales cind vine vorba de Dacia,cind era pe alt forum Steppe,nu-ti placea , acum iti place...completeaza-ti corect avatarul,sa stie lumea masinile tale,ca sa stie cu cine are deaface.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
THESUN |
![]()
|
Deci in afara ca nu stiu ce ai cu mine esti intr-o totala eroare! De unde pana unde ai ajuns tu la concluzia ca nu mi-a placut Steppe ia baga un citat aici !...
Altfel - vis a vis de nick - e de apreciat faptul ca ai memorie buna !!!..Lucrurile si oamenii d evaloare nu se uita !!! ![]() 4 Moderatori : asta nu e un atac la persoana!?Intreb si eu nu stiu !!! |
--------------------
DACIA
1310
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Zalmoxis esti pe Daciaclub,sau incurcasi forumurile?
This post has been edited by bobo77: 25 Sep 2006, 17:22 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
THESUN |
![]()
|
S-ar putea s-o incurci matale!!!...Problema adica, la ea ma refer !!
![]() Da' n-am inteles iti datorez ceva bani sau ce !?!?Nu inteleg ce puii mei ai cu mine ?!!..Baga mai bine citatul ala daca esti atat de convins de ce opinie aveam eu de Steppe!...Da' iti zic eu cauti degeaba ca mi-a placut mult masina aia ca sa gandesc ceva nasol de ea !..Insa vad ca mata ai un problem existential !!!.... |
--------------------
DACIA
1310
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca pe aici se inteapa un moderator de pe un alt forum (sa zicem de masina coreeana) cu un user care si-a luat un ban absolut aiurea-n tramvai ca si-a permis sa zica ceva mai putin de bine de mirificele masini coreene. Dar ma rog, asta e parerea mea...
Asta pentru cine nu intelege... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Daca zicea prostii...
|
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Cand ai avut o masina coreeana (kk) cu motor desfacut&co ce prostii poti sa spui ? Si sa te baneze pentru ai spus ca este o masina cu probleme ?
This post has been edited by IRONICK: 25 Sep 2006, 19:05 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
THESUN |
![]()
|
@klaus
Cred ca e invers !..Userul a inceput sa intepe...aiurea-n tramvai !...Mai ales ca o da in balarii cu ce am afirmat despre Steppe...Si mie unul mi se pare complet lipsita de sens comparatia intre masinile astea, fiecare are si avantaje si dezavantaje, iar fiecare posesor are pareri mai mult sau mai putin subiective ..Hai gata o zi faina !! |
--------------------
DACIA
1310
|
|
bogdan B-14-FNF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 16 December 05 ![]() |
Salut baieti , am oruda care lucreaza in uzina si am informatii sigure , dubita de care vorbiti voi va fi noul papuc iar breakul cica este deosebit fata de loganul actual , au montat noiile linii de montare pentru aceste doua modele care am inteles ca vor iesii pe piata aproape de decembrie . Va mai tin la curent !
![]() |
--------------------
dacia
break
- B-11-FNF
|
|
THESUN |
![]()
|
Si adica vrei sa ne spui ca de fapt noi nu am vazut Break-ul deloc doar utilitara!?!..Ce zice ruda aia a ata cat are din Steppe noul Break!?!?Ca daxca ar fi ca ala de l-au prezentat la salon as sari pe unul instantaneu!!(adica mi-as cumpara)....
|
--------------------
DACIA
1310
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Sursa: gsp (autof1)
http://www.autof1.ro/index/Logan_Break_se_...a_joi_la_P.html QUOTE Dacia Logan Break va fi lansată joi la Salonul Auto de la Paris, la șase luni de la prezentarea conceptului Steppe și la mai bine de doi ani de la lansarea versiunii berlină, în iunie 2004. Conform informațiilor din presa auto, noul model ar putea fi echipat cu aceleași motoare care echipează versiunea berlină, respectiv propulsoarele pe benzină de 1,4 litri (75 cai putere) și 1,6 litri (90 cai putere), precum și versiunea diesel de 1,5 litri și 65 cai putere. Gama de motorizări ar putea fi completată, începând cu anul viitor, cu un propulsor diesel de 1,5 litri și 85 de cai putere. Break-ul preia o serie de elemente ale conceptului Steppe, prezentat în luna martie, cum ar fi ușile portbagajului cu deschidere orizontală, forma stopurilor sau linia laterală a caroseriei. Versiunea break se va adresa cu precădere clienților cu familii numeroase și persoanelor care desfășoară activități comerciale, conform președintelui Automobile Dacia, Luc Alexandre Menard. Totodată, Logan Break va avea un preț mai mare decît versiunea în trei volume, pentru că procesul de fabricație este mai complex. Modelul are un ampatament mai mare și portiere mai mari în dreptul pasagerilor din spate. Logan Break va fi disponibil atît în varianta cu cinci locuri, cît și cu șapte locuri. De la lansarea sa și pînă în iulie 2006, modelul Logan s-a vîndut în peste 300.000 de exemplare. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
un lucru e clar.. din poze argintiul ala nu il prea ajuta pe break sa arate cat de cat bine.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
aztec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 March 05 ![]() |
Poze cu Loganul Break, varianta cu 7 locuri le gasiti pe DAEWOOCLUB
This post has been edited by aztec: 26 Sep 2006, 20:34 |
--------------------
Daewoo
Tico
- b 01 zau
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
A aparut pe Renault.com
pdf cu imagini. Nimic ce nu am vazut pana acum. http://www.renault.com/renault_com/en/imag...1120-461050.pdf Si nu mai strigati ca e break, e MCV (Multi Convivial Vehicle) |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
am vazut pe acolo ceva de airbaguri aletrale ptr fata din scaune la brec pe link lui dimaggio :"side thorax airbags for front sites
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
multe poze si aici
http://www.automarket.ro/news/sa-lansat-lo...930/article.php |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
..am extras esenta
Attached thumbnail(s) nbfggh.jpg ( Size: 20.7k ) Number of downloads: 97 ouio.jpg ( Size: 17.37k ) Number of downloads: 125 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Cine stie care e rolul, logica si motivatia pentru aceasta "dublura" la plafon? ca pe mine ma depaseste:
Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 11.32k ) Number of downloads: 135 |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
propun inchiderea si continuarea discutiilor aici:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=35011&st=540 ca vad ca lumea intreaba intr-un topic si primeste raspuns in altul. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 08:23 |