Logan break, imagini neoficiale, lansare, pareri ...
![]() ![]() ![]() |
Logan break, imagini neoficiale, lansare, pareri ...
eudin_umarian |
![]()
|
||
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|||
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Nu le-am condus ci le conduc
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
deodata?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut ieri o poza pe net cu Loganul Break.Fratilor, ce a patit spatele ala?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Astia in libertatea mananca ceea ce e scris pe nr ala. Cica ba 100cp, ba 107... suta in sub 10sec... dci 85cp, ma fac sa rad. Pai daca ar scoate break dci de 85cp ar costa cat un Megan.
Ieri am vazut 2 Loganuri, unul break (visiniu), unul furgon (alb), la Budeasa, langa Pitesti. Eu stateam sa admir peisajul pe marginea lacului si la un moment dat urca pe baraj cele 2 loganuri la distanta de 2 min intre ele. Furgonul arata aiurea rau cu cele 4 usi laterale, insa break-ul mi s-a parut ok, e atragator dupa ochiul meu. Aveau nr de Probe, dupa sunet parea sa fie MPI, nu am apucat sa vad daca scrie ceva pe portbagaj fiindca au trecut in viteza. Pe ruta Pitesti-Budeasa trec adesea Loganuri "probe", asta iarna am mai prins pe acolo un 1.6 16v. Mult noroc! |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Pana la urma se stie lansarea oficiala in Romania? Se pot deja inscrie dosare in vederea achizitionarii?
|
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
eu nu stiu daca voi v-ati dat seama sau nu, nici una dintre pozele prezentate in acest topic nu sunt reale, sunt doar poze ale berlinei modificate pe computer...
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aici nu, dar pe topicul
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=476657 sunt poze reale... La fel si http://www.topgear.ro/features/0/365/Dacia...-Utilitara.html |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
asa da... din lateral seamana putin cu megane 1 break.... mie sincer mi se pare mai frumoasa decat berlina, si culmea este ca eu nu prea apreciez breakurile aproape deloc...
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
am vazut poza cu el in ziar. si mie mi se pare ca aduce a dric. si nu-s contestatar de Logan, dar cred ca targetul caruia i se adreseaza nu pune accent pe frumusete cat pe utilitate si fiabilitate.
in poza avea nr de Germania K-KT... no comment ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Iti dai seama ca sunt mai multe masini nemtesti cu numar la fel decat Logan...
![]() |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
loganbreak27wl.jpg
Mie modelul asta imi place, e de pe prima pagina din acest thread. Cine l-a facut a facut o treaba buna cu photoshopul. Nu e cine stie ce, dar pentru cum arata Logan-ul, mi se pare un design break reusit, adica e exact cum ar trebui un break sa arate. In rest ce poze am vazut, m-am speriat. This post has been edited by alexava: 16 Aug 2006, 15:22 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
in realitate montantul ala spate ar fi aratat supernaspa.Are un design foarte apropiat de renault megane 2 break
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
kire |
![]()
|
![]() secretar general Group: Members Posts: 32 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am fost astazi pana la Curtea de Arges. Si cand ma intorceam am intalnit minunea pe drum. Exact in localitatea dinainte de Pitesti. (dinspre Curtea de Arges)
Prima impresie a fost.........nu am recunoscut-o. ![]() Ia-ta minunea Attached thumbnail(s) logan1.jpg ( Size: 88.52k ) Number of downloads: 1990 logan2.jpg ( Size: 86.29k ) Number of downloads: 2511 |
--------------------
Opel
Astra H
2004
- kire
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Asta-i problema Logan-ului Break, faptul ca nu a avut voie sa se asemene cu Megane Estate, un break care dupa parerea mea arata foarte bine.
Plus ca Logan-ul plateste tribut dorintei celor 7 locuri... |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Plus ca e bazat extrem de mult pe platforma kangoo...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
plus ca arata ca dracu
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
din poza aia a doua nu pare asa diferit fata de 307 SW. Daca va avea un set de optiuni mai mare va avea succes mare, capacitate de incarcare mare si spatii vitrate mari.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
mie imi place ...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Si mie. Am spus-o de cand am vazut primele poze. Iar daca pe lista de optionale ar fi si kitul exterior de pe Steppe, ar fi perfect.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
nu-i urat breakul fratilor, pe cuvant!
ma intreb totusi ce motor vor pune pe el.....ca ma bate gandul sa-mi iau unul. Bafta! |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
jammers |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 5 May 05 From: 67 ![]() |
Daca are optiune doua locuri in portbagaj iau si eu versiunea diesel. Practic sa fie, de urat oricum nu conteaza. Daca aveau si motoarele diesel o distributie pe lant, tare bine ar fi fost. Mie unul imi place, nu ma greseaza vizual. Daca il pui langa o multipla e chiar frumos loganul break
|
--------------------
Skoda
Roomster tdi
2006
- .
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
sunt foarte multe poze reale pe net cu Loganul Break. Chiar si pe aici pe site este un topic cu multe imagini reale. Pe mine ma sperie foarte tare aceasta varianta a Loganului. Nu pot spunemai mult decat ca este o idee interesanta...care sunt convins ca se va vinde bine...insa pretul va fi cel care va hotara CAT de bine. Una peste alta , foarte departe de Steppe....foarte,foarte.
|
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Si una fara coviltir si cu lemnu varza e mai frumoasa pe langa Multipla.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe bune ca din pozele facute arata bine!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Tot prin zona in care sunt facute pozele astea 2 am vazut si eu zilele trecute break-ul (poate era chiar acelasi). Intr-adevar soferii astia de la dacia daca observa ca sunt priviti mai indeaproape de participantul la trafic din spate ii dau talpa. Eu asta iarna ajunsesem la 140 km/h in localitate ca sa ma benoclesc pe portbagajul unui 1.6 16v
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
mie imi place cum arata ..
cred ca o vor cumpara multi .. |
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
N-arată rău deloc.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
milgn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
eu nu inteleg totusi la ce se mai chinuie aia prin afara sa o acopere cu prelata in teste cand la astia "merge si asa".
|
--------------------
ex Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4 MPI
- Verde Cam drum bun!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 23:11 |