Grilă față, modificări aduse acesteia, + poze
![]() ![]() ![]() |
Grilă față, modificări aduse acesteia, + poze
pyo |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 14 January 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mad Max vezi la adresa http://www.adras.ro/dacia_adras.htm o nova rosie cu zambet.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Mad MAX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut. E super. Pacat ca nu au poze mai mari si mai detaliate. Dar oricum arata mult mai bine decat cu grila de (Super)Nova taiata,nu credeti?
Pt pyo : plasa sta destul de bine acolo(este adevarat ca are decart 3 puncte de sprijin dar daca o intinzi bine e ok), iar daca nu crezi ca arata bine verifica link-ul recomandat de Tudor. Eu zic ca arata bine. Numa' bine. |
--------------------
Daewoo Cielo
ex NOVA GT
- . Totul pare mare atunci cand esti mic.
|
|
claude008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 8 January 04 From: Calarași ![]() |
e prea belea masinutza ta. vreau si io :PPP cam cat te-a costat? pe mine ma intereseaza in mod special barile. sunt belea rau amandoua. si se potriveste beton. peace
![]() |
-------------------- |
|
pyo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 14 January 04 ![]() |
Barile m-au costat aprox. 3 milioane/buc si pragurerile 1,5-1,7 milioane. Urmeaza sa-i fac niste prize pe capota, oglinzile de M3, neoane si ceva mai mult la instalatia audio.
Attached thumbnail(s) DSC00509.JPG ( Size: 153.13k ) Number of downloads: 4046 |
-------------------- |
|
fred |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 26 September 02 From: Los Angeles ![]() |
|
--------------------
Subaru
Impreza WRX Wagon
2002 ..:: Novatech tuning ::..
|
|
claude008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 8 January 04 From: Calarași ![]() |
bai frate..grila aia e de cn? cum se prinde? capota cum naiba ti-ai facut-o? arata bine. mie imi place.
|
-------------------- |
|
fred |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 26 September 02 From: Los Angeles ![]() |
poi am cumparat o grila de cn de la piese auto si in rest a fost taiere de tabla si sudura; grila se deschide cu tot cu capota;
Fred |
--------------------
Subaru
Impreza WRX Wagon
2002 ..:: Novatech tuning ::..
|
|
Alex NOS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 1 March 03 From: Craiova ![]() |
Pe mine grila m-a costat 200 000 si vreo 3-4 ore de muca pt ca la bara din fata ,jos,m-am chinuit (nu am vrut sa o dau jos).Mai adaugam si vopsitul
grilei...Este cea mai la indemina operatiune de modificare a aspectului exterior.Mie mi-a placut mai mult negru pt ca la masina mea fac o combinatie de rosu si negru.Dar argintiul da mai bine pe alte culori. Attached thumbnail(s) tuning7.jpg ( Size: 47.82k ) Number of downloads: 5130 |
--------------------
Dacia
Supernova modificata
- DJ 83 ALP Strada: 0-100km/h 10.5-11s
Concurs: 0- 100km/h ????? |
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Io vreau sa-mi pun si io grila deasta.Da io nu vreau sa fac cum ai facut tu.Io am gasit la un mag de tunning grila fata sport la 500 000 lei.
De la ce magazin....ca sa ne luam shi altii! Arata beton rau de tot fata de plase sau bucati de gard mai misto din tirg.. Merita investitia? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Alex NOS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 1 March 03 From: Craiova ![]() |
Pina la urma nu am considerat ca merita banii plasa scumpa de la mag.Si
am cautat in tirg pina am gasit ceva asemanator.Si prin vopsirea in negru s-a eliminat practic orice diferenta intre plasa originala de bani multi si cea mai la indemina. |
--------------------
Dacia
Supernova modificata
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Da tati putina "muca" da cu rotile alea cefaci?! Nu te apuci de spoilere si alte d-astea pina nu ai jenti (ca lumea nu alea turcesti) si suspensii. Asta o stie orice tuner. Oricum felicitari.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Alex NOS |
![]()
|
Jentile le-am pus acum 1 an si ceva.Am vrut neaparat jenti noi si nu am
avut decit 8 mil.Astea au fost singurele care am putut sa le iau. Acum ma caiesc.Pt ca m-am convins ca daca cauti gesesti niste jenti second marfa care nu au defecte.Asta e acum nu mai am ce face... Macar stiu ca trage masina rau de tot... |
--------------------
Dacia
Supernova modificata
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
salut.
io-s mai batut in cap: de unde ati facut rost de pleoapele alea? am vazut aci ca le-ati cumparat din targuri. eu sunt din brasov, si n-am mai mers de mult in targ. se gasesc si in brasov asa? voi mai ziceati ca sunt confectionate din ochelari.cum? see you. |
--------------------
Audi
A 4
2005
- BV-59-CAD far' car-car, ca fac car-poc
|
|
dacuBurebista |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 16 November 04 ![]() |
|
--------------------
supernova
clima
- b25ymt
|
|
stefan_arici |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 12 April 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
NOVA - BMW chiar exista?
![]() Grila mea simpluta si unica:)(pe forum dupa cate am vazut, da!) Attached thumbnail(s) nova.JPG ( Size: 737.79k ) Number of downloads: 2784 |
--------------------
Dacia
Nova GTI
- CJ WHO?
|
|
Besstie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 23 May 05 ![]() |
Ma intreb, aceasta grila cu plasa, oi gasi sa o cumpar de prin targ, din vitan? Pt ca nu prea am unde sa mi-o fac singur, si ... nici nu-s prea indemanatic la chestii d-astea. Daca ar sti cineva, si un pret, ar si minunat... Sau... stiti pe cineva care face contra cost?
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B 48 WPH DJ Alex / Bestie
|
|
stefan_arici |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 12 April 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
oooo...e simplut de facut...plasa gasesti la constuctii, grila iti iei noua pe care o tai pe dinauntru, un spray negru si atat...in 20 min e gata facuta.
QUOTE(Besstie @ 25 May 2005, 02:35) Ma intreb, aceasta grila cu plasa, oi gasi sa o cumpar de prin targ, din vitan? Pt ca nu prea am unde sa mi-o fac singur, si ... nici nu-s prea indemanatic la chestii d-astea. Daca ar sti cineva, si un pret, ar si minunat... Sau... stiti pe cineva care face contra cost? |
--------------------
Dacia
Nova GTI
- CJ WHO?
|
|
Antrax |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 8 January 05 ![]() |
Si eu trebuie sa-mi fac grila de fata cu sita pentru ca momentan o am pe cea originala. Nu arata prea rau nici aia dar...sa fiu si eu in pas cu moda
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
- TN 08 UNB Dacia Super Nova 1,4 MPI. Membru RR
|
|
klausu25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 May 05 From: BRAILA ![]() |
Salut. Spuneti-mi, va rog, cum ati prins plasa aia pe interiorul grilei de la radiator? Am decupat-o si eu, si nu stiu cum sa prind plasa aia pe interior fara sa se cunoasca privind din exterior.
Multumesc. |
--------------------
Dacia
Supernova
- BR-01-ELF
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
salut.
m-ar interesa si pe mine sa alfu unde se gasesc in Iasi pleoape, spoilere mici, plasa mai faina si alte maruntisuri din astea pe care cei din bucarest le gasesc in targul Vitan. in singurul bazar din oras sunt doar vreo cateva tarabe cu accesorii auto, si cam toate au aceeasi marfa. Am vazut ca Paulp are niste ochelari interesanti pe Nova lui si ma gandesc ca i-ar sta bine si "navetei" mele cu o pereche. merci. |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
lucius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma oameni buni ... am batut Vitanul ala nenorocit de 3 ori in 3 zile diferite si nu am gasit nici urma de pleoape ! Unde gasesc ?????
|
--------------------
Dacia
Nova GTT
1999
- GTG
|
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 17 Jan 2003, 23:15) eu mi-am taiat grila fata si i-am implantat in spate o plasa de aluminiu. i-am lasat semnul de dacia , mi s-a parut ca arata mai bine. v-ati facut si voi, careva ,asa ceva ? hoho!buna dimineata! Da! Am facut! in 1999! baga un nas la mine in galeria de imagini! (cum zapada mea uploadezi imagini, frate, pe postul asta?) |
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
she7a |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 14 March 06 ![]() |
vazusem asta si chiar ma gandeam cum sa fac... Ma apuc si eu in zilele care vin... poate mai da si caldura
![]() |
--------------------
Dacia
Nova Gti 2000
- - Abia aștept să-mi schimb Dacia .. dar până atunci mă chinui să o fac mașină! :)
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
QUOTE(fred @ 21 Jan 2004, 15:34) Era a ta? Arata super, am vazuto o perioada buna in TIMISOARA, iar acu o saptamana am vazut-o in MEHEDINTI (MH--LAU). Cum ai prins grila de zambet de capota? Sudura era de la un capat la alalt? sau doar cateva puncte. Dar probleme la rar n-ai avut? ca ai modificat grila atat de mult? This post has been edited by XMihai: 18 Mar 2006, 23:59 |
--------------------
.
.
.
|
|
she7a |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(XMihai @ 18 Mar 2006, 23:53) Era a ta? Arata super, am vazuto o perioada buna in TIMISOARA, iar acu o saptamana am vazut-o in MEHEDINTI (MH--LAU). Cum ai prins grila de zambet de capota? Sudura era de la un capat la alalt? sau doar cateva puncte. Dar probleme la rar n-ai avut? ca ai modificat grila atat de mult? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Nova Gti 2000
- - Abia aștept să-mi schimb Dacia .. dar până atunci mă chinui să o fac mașină! :)
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Plasa ca plasa ... tot nu prea inteleg .. dar se pare ca orice modificare e privita ca o imbunatatire ... Oricum , cam offtopic , pentru cei cu pleoape ... daca le lasati prea late , va taie din lungimea fazei scurte !!! ( si capota aceea suparata ... )
AEX-ul arata super si imi place ce a iesit ! Parerea mea .... This post has been edited by marius80_eugen: 24 Mar 2006, 13:09 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
aur |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 9 April 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN Prestige
2006
- BH05AUR
|
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
Mi-am facut si eu la comanda spoiler fata/spate si vreau sa umplu golurile cu plasa... am cumparat plasa, si ma invart in jurul lor si nu imi vine nici o idee cum as putea sa o aplic. Daca o prind in popnituri sau suruburi o sa se vada pe exterior si o sa fie cam mult de incarcat cu chit inainte de vopsire => denivelari.... Poate se indura cineva care a si-a pus deja plasa sa imi spuna si mie cum a facut.
|
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
BLACK SPIDER |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 29 June 06 ![]() |
sal. random
Eu mi-am prins plasa la spoilere cu plastic topit cu ajutorul unui ciocan mare de lipit. Nu se vede nimic si tine excelent poate are cineva o idee mai buna dar eu asa am procedat. Chestia asta se aplica doar daca sunt sint plastic. La spoilere din fibra e mai simplu pt. ca se gaseste in comert fibra de sticla cu intaritor si materialul acela din matase. Se aplica peste plasa si in 10 min este intarita Bafta |
--------------------
PEUGEOT
307 RC unicat
2007 FULL OPTION
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:04 |