Masina fara permis intra in Romania, motor de 0.5l si 5.4 CP
![]() ![]() ![]() |
Masina fara permis intra in Romania, motor de 0.5l si 5.4 CP
raszvan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 2 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|||
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
Prin occident sunt destul de multe masini din astea. De obicei se inchiriaza celor care au permisul suspendat si cred ca asta va fi si afacerea in romania. Si sper ca cei care poseda asa ceva sa fie obligati sa faca RCA.
|
-------------------- |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
raszvan cred ca nu ai vazut pretul bine...cu 380 de milioane iei sa zicem un Logan DCI full de full.... cred ca pretul e de 3800euro..nu-mi dati in cap....imi dau si eu cu parerea...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
am vazut masina acum o saptamana pe magheru.Doameee ce zgomot facea...parca era elicopter.
|
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
Eu sper sa nu se vanda jucarii dintr-astea nici unui copil, in caz contrar nu numai ca vom vedea multe accidente, dar vor fi si multe probleme legale de rezolvat fara o asigurare obligatorie...
Dar am si eu o intrebare, un liceean care ar conduce o astfel de jucarie, va sti cine are prioritate intr-o intersectie nesemaforizata poate doar semnalizata prin indicatoare rutiere? Va sti el oare ca el nu are prioritate ci nea Gogu cu basculanta (probleme Gogule?)? Poate ca asemenea jucarii merg in India, dar intr-o tara cat de cat civilizata? |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
microcar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 October 06 ![]() |
@dya: conform Noului Cod Rutier, cine nu are permis trebuie sa absolve un curs de legislatie rutiera la o scoala autorizata.
|
--------------------
Microcar
MC1
2006
- B02030
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
nici nu trebe sa mai mergi la curs, il platesti ai primit adeverinta si gata esti pilot
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 23:51 |