"Culegator" de adrese de e-mail?, Am primit un mesaj pe PM ...
![]() ![]() ![]() |
"Culegator" de adrese de e-mail?, Am primit un mesaj pe PM ...
Ciupitu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 14 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 Rosu Toareador
- B-XX-ATC
|
|||
GABI_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 4 January 05 From: Bucuresti ![]() |
si eu am primit acelasi mesaj!!!
![]() kill her ![]() |
--------------------
Renault Megane
1,5 dci 100 CP
2006 CE
- B 71
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.699 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Ciupitu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 14 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Corect. Deja am consumat prea mult timp cu treaba asta. Trebuie sters si gata. E gunoi!
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 Rosu Toareador
- B-XX-ATC
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Tare ma indoiesc ca s-a chinuit sa completeze la forum in mod special persoana respectiva si datele personale cu privire la masina pe care o detine (sau o conduce).
Eu n-am putut da reply la mesaj (din cauza ca forumul nu merge) dar am trimis e-mail la webasto.de si am atacat problema pe partea cealalta. Sunt in asteptare de raspuns acum. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ne cerem scuze pentru spam-ul pe care l-ati primit pe mesageria privata. Userul respectiv a fost banat.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Va multumim pentru atentionare. Nu stim care a fost scopul real al acestor PM -uri insa s-au trimis 305 asemenea mesaje. Autorul a fost banat iar mesajele trimise sterse (in ideea ca o parte din voi nu au apucat sa le citeasca => reducem riscul de a-si indeplini spamerul scopul).
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
adisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 19 December 04 From: ORADEA ![]() |
Oameni buni
Si eu am primit acel mesaj prin care trebuia sa imi dau adresa de e-mail. Am facut acest lucru si am primit un CHESTIONAR, in care se cere raspunderea la unele intrebari legate de trapa PARASOLAR si de instalatii auto de aer conditionat. Am verificat adresa firmei si am vazut ca este o firma din GERMANIA (persoana foloseste adresa firmei din FRANTA, banuiesc ca e vorba de o filiala) care se ocupa cu TRAPE parasolare si instalatii de AER CONDITIONAT peentru masini. Asadar, este vorba de un chestioanar,si isi cere scuze ca l-am considerat SPAM Legat de chestia cu facut bani..nu cunosc. In concluzie, fiecare stie ce are de facut, insa pt a lamuri situatia v-am spus ce am primit pt ca am trimis adresa mea de e-mail. ![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
Preferance 1.4 MPI
- BH - xx - xxx salutari din Ardeal....
|
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
WEBASTO este o f mare firma nemteasca care se ocupa cu fabricarea de elem de climatizare(A/C,sirocol)ptr auto si camioane.nu era teapa,ci probabil doar un sondaj.daca intrebati vreun inginer sau cineva care lucreaza in dom auto,o sa va spuna de ei.
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Frumos era sa intrebe inainte nu sa se apuce sa faca spam la 300 si ceva de utilizatori. Forumul asta e privat si nu e dispus sa faca munca voluntara pentru vreo firma.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
adisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 19 December 04 From: ORADEA ![]() |
Ai dreptate.
Acum ca e lamurita problema, se poate inchide subiectul. |
--------------------
DACIA LOGAN
Preferance 1.4 MPI
- BH - xx - xxx salutari din Ardeal....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 03:29 |