Renault Clio Bicorp - intervale de schimb ulei
![]() ![]() ![]() |
Renault Clio Bicorp - intervale de schimb ulei
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|||
BORN4XXX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 17 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai baieti !
As vrea sa spun ca un interval recomandat de normele americane care sunt norme nu ce este in Europa recomanda un schimb la 5000-6500 km maxim , pt ca masina merge si la relanti nu numai in linie dreapta si sa-l ia naiba de ulei ca se arde , mai ales vara cand e cald si sta motorul mai mereu incins ! Sfatul meu nu te zgarcii la 2000 km si schimba uleiul la 5000 km daca vrei sa tii masina 4-5 ani , daca o tii maxim 1.5 - 2 ani dal naibii , schimbal la 10.000 km ![]() |
-------------------- CAM ATAT !
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Norme americane ale cui?
De stat (federal sau nu) sau ale companiilor americane? Nu cred ca exista norme legale de schimbare a uleiului, nici chiar in america |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Apropo de ulei si americani, recordul la intervalul de schimbul filtrului de ulei il detine Ford Crown Victoria cu 100 000mile (~160 000km)...cel putin asa era acum cativa ani, poate intre timp a aparut alta masina cu un interval si mai mare.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 00:14 |