Curatarea/ spalarea masinii, In regie proprie sau la spalatorie?
![]() ![]() ![]() |
Curatarea/ spalarea masinii, In regie proprie sau la spalatorie?
StefanT |
![]()
|
||
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|||
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
Pentru cine e util acest topic? eu cred ca esti omul lui Boc, vrei sa vezi cati ne curatam masinile acasa ca sa ne iei impozit
![]() Eu o aspir in fata casei ,ca baietii o aspira doar unde se vede mizerie, in rest nu ii intere. |
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Interior acasa cu aspirator la priza, ca alea de 12v sunt niste glume toate, iar exterior tot acasa cu curatitor cu presiune si spuma Karcher.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cand se murdareste prea tare o vand si cumpar alta.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Mai trebuiau puse ca variante:
- Vara interior si exterior acasa si iarna la spalatorie, - Cand am chef la spalatorie. - Cand ploua iau peria si o frec (pe asta am vazut-o zilele trcute la un vecin si acum mi-am amintit), - La iarba verde langa rau, etc. Eu sunt unul care care respecta prima varianta propusa de mine. P.S. Pentru cei ce spala masina in fata portii, prietenii de la mediu ofera premii la bugetul consolidat al statului cu proces-verbal scris de mana incepand cu 500lei. |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Acasa,in curte indiferent de anotimp:cu Karcker,sampon chimopar si aspirator Buran 1972.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Spalat complet la spalatorie, nu prea des din lipsa de timp spre rusinea mea...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Ky_Cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 21 July 09 From: Ploiesti ![]() |
Am votat interior (aspirator 220v) - exterior acasa. Niciodata nu o sa curete cei de la spalatorie ca lumea inauntru pentru ca nu le pasa. Si nu e o munca usoara, ce-i drept, sa cureti totul bine, insa eu o fac de placere, pt ca e masina mea. La exterior este cam egalitate intre spalatorie- acasa deoarece ei au solutiile profi, iar eu migala si pasiunea.
In concluzie, prefer sa am masina migalita de mine, curatata cu raspundere si placere. PS: stau la casa. |
--------------------
Renault
Megane II
2006, K4M "Prostii mor, prostia ramane." I. L. Caragiale
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
dupa numarul de votanti cu aspirator la 220 de volti, ai zice ca prin romania nu exista blocuri.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Ba exista blocuri.Dar exista prelungitoare,rude,prieteni care stau la casa,etc...
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Si daca o spal si o aspir (masina
![]() ![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
De obicei o curat singur, in curte. Mai ales vara... e o placere, descult prin iarba uda.
![]() Legat de aspiratoarele la 12v, alea sunt destinate curatirii locale si de moment. Pentru astfel de situatii, isi fac treaba onorabil, mai ales daca nu e chiar ultimul jaf de aparat. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
uita-ti aici un week calduros....
Attached thumbnail(s) S8302041.JPG ( Size: 137.13k ) Number of downloads: 720 S8302040.JPG ( Size: 141.28k ) Number of downloads: 761 |
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|
mikey_gtx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 23 April 09 ![]() |
exteriorul la spalatorie pentru ca nu am conditii acasa.
interiorul il fac eu. am un aspirator pe 12V care aspira decent dar tot mi se pare mai repede sa strang mizeria intr-un colt si sa aspir doar coltul. mai departe aspir scaunele si sterg praful. de mentionat ca dupa montarea filtrului de habitaclu nu mai gasesc praf de 2 degete in care poti sa-ti scrii numele. anual, curat scaunele cu o solutie de gen biocarpet |
--------------------
.
.
.
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Numai la spalatorie se face totul .
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
De puturos ca ti o poti face si la curte la 2 Mai
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
drone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 6 February 05 ![]() |
220 V interior si exteriorul tot in regie proprie. Dar o poti face cca 8 luni pe an. Iarna nu mai tine
![]() |
--------------------
Dacia
Logan & Logan
2005 & 2006 Viata e complexa si plina de aspecte!
|
|
daniel93 |
![]()
|
![]() Membru cu serie mare Group: Members Posts: 456 Joined: 21 October 08 From: Vatra Dornei ![]() |
Exterior odata pe saptamana, cu furtunul (in 2 zile e praful de 2 degete pe ea...)
Interior cam de 2 ori pe an... cu aspiratorul de casa |
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
1976/1988 Opel Astra F C20LET cu cheaturi
Ford Focus 1.8 TDCI Logan 1.4 mpi Gunoaie romanesti, si plastice fara valoare |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Exterior la spalatorie. Mai mult iarna vede spalatoria. Vara daca o duc o data pe luna e mare lucru.
|
--------------------
-
-
-
|
|
vicelord |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 6 December 11 ![]() |
Acasa in parcarea subterana a blocului cu galeata frumos. Daca e foarte jegoasa o duc la spalatorie dar de intretinere merge si acasa
regards |
--------------------
Daewoo Opel
Tico Corsa C
SL 1999 Club 2001
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Interior acasa cu aspirator de 12V si exterior la spalatorie,asta am votat.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
bobo77 |
![]()
|
E vreo sfaraiala cu aspiratorul ala de 12 v?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
Am votat: Interior acasa cu aspirator de 220 si exterior acasa.
De cand m-am mutat la curte nu am mai dus masina la spalatorie. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
bassethound |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 29 March 13 From: Bucuresti - Ploiesti ![]() |
Totul acasa, in masura timpului disponibil. Niciodata la spalatorie nu va iesi la fel ca atunci cand o speli pe indelete, acasa...
|
--------------------
Dacia
1100 / 1300
1970 / 1972
|
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
o spal de cate ori am ocazia cand merg la socrii pe la tara si niciodata la spalatorie
|
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:31 |