Furtul de benzina
![]() ![]() ![]() |
Furtul de benzina
Wave |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 11 November 03 From: Targu Mures ![]() |
|
||
-------------------- :(W A V E:)
|
|||
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Ai putea sa-l lashi gol.......shi saai in casa o sticla de 2 litri ca sa ajungi pana la peco.
Un sistem nu shtiu...dar am nishte idei.....: - sa mutzi nushonu+teava prin care se alimenteaza undeva in interiorul mashinii. - sa introduci pe teava de alimentare o sita mai rara<vezi sa nu iti cada in rezervor> asha nu o sa le mai intre furtunul. ---ma mai gandesc shi la altele! Bafta! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Depinde pe unde-ti fura benzina! Daca-ti desfac capacul la rezervor si-ti fura pe acolo cu furtunul, fa-ti un antifurt din ala din capac de filtru de ulei cu doua picioare care intra prin tabla in portbagaj, unde se prind cu 2 piulite; daca iti scot baietii furtunul de tur de sub masina, nu prea ai ce sa le faci, doar sa lasi maxim 5 litri de benzina in rezervor; daca iti inteapa rezervorul, iarasi n-ai ce sa faci, in plus schimbi rezervoare de te plictisesti. Ideea e ca trebuie sa te duci de fiecare data la politie si faci reclamatie indiferent de ce-ti zic politaii! Sau ar mai fi o varianta, gaseste un butic deschis non-stop si lasa masina linga el!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Exista in targ un fel de arc elicoidal si conic care se baga inauntrul gatului de umplere. In felul asta nu mai intra furtunul.
Daca vrei sa le faci hotilor o "gluma" baga vreo 15l de benzina si vreo 2 kile de zahar si asteapta sa te fure. Poti sa fi sigur ca o sa li se faca motorul varza ![]() ![]() |
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
Wave |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 11 November 03 From: Targu Mures ![]() |
OK, multumesc mult pentru sfaturi, sper sa fuctioneze vreuna din metode.
|
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Mi-a mai venit o idee. Sper ca e geniala :-). SCHIMBA MASHINAAAAA!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Sau stai vre-o 2 nopți în ea cu bâta-n mână!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
sau mai bine pe langa ea, si vezi cand vin baietii. Dar mai intai de toate te sfatuiesc sa te uiti sub ea, poate iti curge pur si simplu
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Wave |
![]()
|
De curs nu curge si sigur fura ca mi-am gasit busonul de la rezervor deschis de vreo doua ori.
|
|
|
DomnulK |
![]()
|
QUOTE Exista in targ un fel de arc elicoidal si conic care se baga inauntrul gatului de umplere. In felul asta nu mai intra furtunul.
Daca vrei sa le faci hotilor o \"gluma\" baga vreo 15l de benzina si vreo 2 kile de zahar si asteapta sa te fure. Poti sa fi sigur ca o sa li se faca motorul varza ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
iarba fiarelor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 17 March 04 From: focsani ![]() |
BAGI PE GITUL DE LA REZERVOR UN ARC DE SEA DE BICICLETA MODEL VECHI GASESTI IN TIRG LA FIARE IL IMPINGI LA MAXIM FARA SA-L DUCI IN REZERVOR SI APOI NU MAI AI TREABA DAR NU VEI MAI PUTEA SCOATE NICI TU BENZINA. BAFTA
|
-------------------- |
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
La mine e fapt cotidian. Niciodata nu alimentez mai mult de 300.000 si circul pana aproape ajunge acul pe negru.
![]() Am avantajul ca am 2 benzinarii chiar langa mine, deci nu e problema sa raman fara. Acuma tot ce mai sper e sa nu se reprofileze pe motorina, nenorocitii. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
inexplicabil si mie imi disparura cate un litru doi din rezervor ..
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu patesc sa-mi fure benzina.. cam la o luna (de mai mult de un an de zile) ori e ravashit in masina, ori capacu de la rezervor scos..
Ultima oara mi-au stricat si capacu (era ala de plastic negru, original) au bagat o surubelnita in el si au invartit.. Am facut rost de o chestie din aia din filtru de ulei, am dat doua gauri pe pe caroserie si am prins-o cu piulite prin inauntru. Faza e ca trebuie sa ai si lant la porbagaj, foarte scurt, ca ala sa nu poata sa deschida probagaju si sa umble linistit la piulite. Eu am un lantz din ala de bicicleta, cu inchidere de fier (sa nu iei din alea usoare cu cap de aluminiu caci aluminiu e mai moale). Din pacate al meu e un pic largutz lantzul, asa ca am prins inca o contrapiulita si am strans tare.. acum n-au decat sa piarda vremea sa vada ce si cum ![]() |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
Gusti |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 4 March 04 From: Iasi ![]() |
Sau o instalatie de inalta tensiune dar de curent mic care o legati la caroseria masinii:D, alimentata evident de la bateria masinii.
Daca ar fi dupa mine, la cit iubesc eu hotii astia, as baga direct 380V...da...asta este.. |
-------------------- 0745535292
0722256825 |
|
van den plas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 22 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Lant ca lumea la portbagaj (eu am si la baterie, de radeau toti vecinii; dupa ce le-au disparut 2 baterii, n-au mai ras) si carcasa de filtru de ulei, iti vor rezolva problema.
QUOTE daca iti inteapa rezervorul, iarasi n-ai ce sa faci, in plus schimbi rezervoare de te plictisesti. In cazul acesta se poate confectiona un "blindaj" din tabla de otel, sa-si rupa nemernicii dintii in el. |
--------------------
Ford
Mondeo
TDCI
|
|
tyka |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 356 Joined: 22 February 04 From: slobozia ![]() |
eu conductele de benzina leaveam prin interioru masini.cum au cele straine.
|
-------------------- |
|
dragos763 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 30 March 04 From: Ploiesti ![]() |
Sa mor eu, daca ar fi dupa mine as organiza o potera cu vecnii. Sa-i prinzi si sa-i bati pe nenorociti cu furtunul de scos benzina si pe urma sa le zici "stati asa ca din cauza voastra am si lant la portbagaj" si sa scoti lantul si sa-i mai bati si cu asta pina obosesti.
![]() Pai daca o tinem tot asa o sa ne ia juma' de ora sa intram in masina, juma' de ora sa scoatem anti-furturile si 30 de secunde sa alimentam cu benzina ![]() |
-------------------- Da-mi benzina si sosea si v-am spus la toti PA!!
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Legal, e voie sa faci braconaj la hoti - adica patesti ceva daca ii faci lu ala rau (nu mortal) ?
Adica uite - eu as vrea sa golesc odata porbagaju si sa bag agolo niste sticle cu apa plata dar care au fost 'ajustate'. Prin fundul sticle, acolo in centru unde e cel mai tare plastiu, sa bag ceva substate si apoi sa incing putin plasticu sa ermetizeze. Porbagaju meu nu e domeniu public, deci daca cineva ia sticle de acolo si bea.. e riscul lui! Asa, sa faca pe el sau sa duca la copii si nevasta acasa sa se cufureasca si aia bine. Si mai am idei din astea.. dar nu pusei nici una in aplicare inca. Mi-e frica sa nu se prinda cine i-a articulat si sa faca si mai mult rau :| Dar ar merita-o.. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Interesanta idee...totusi, cum intentionezi sa procedezi, sa lasi un anunt pe capota portbagajului, ceva de genul : e deschis, poftiti de luati! ? Daca aveai break mai intelegeam, ca se vede continutul portbagajului prin geam. Si asa, te riscai sa ramai fara minim un geam in procesul de "efractie". Sau ai de gand sa umbli cu portbagajul plin de "goodies" pana te nimeresc baietii din nou?
Din pacate, aparare mai buna decat sa nu lasi nimic valoros in masina sau portbagaj nu exista (decat garajul). |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
viulian |
![]()
|
Pai pe mine ma calca cam la luna ce sa zic.. Indiferent ca nu fura nimic! decat poate 1-2L de benzina - si acum mi-am pus capac din ala baban la rezervor si bagai 15. Parca e mai misto totusi decat sa bag 3l pe zi sa bag 15-20 odata chiar daca stau 1-2 minute in plus sa desurubez pe acolo.. Si ma simt putin mai in siguranta.
Asa ca nu as merge mult cu goodies in protbagaj ![]() Sau las un bax pe bancheta din spate.. Oricum, imi surade ideea de braconaj la hoti :x |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
dragos763 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 30 March 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca reusesti sa stabilesti un pattern al spargerilor e floare la ureche sa-i prinzi (cu ajutor nu singur). Intre timp trage de fiare!!!!
![]() |
-------------------- Da-mi benzina si sosea si v-am spus la toti PA!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 13:09 |