Supraveghere video in Bucuresti, 400 camere video in 100 de intersectii
![]() ![]() ![]() |
Supraveghere video in Bucuresti, 400 camere video in 100 de intersectii
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
n-a zis nimeni ca nu se poate.
problema e sa se si vrea... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Începând cu întâi martie, șoferii din Capitală vor fi urmăriți mult mai atent decât cei care circulă pe DN1. Este vorba de cel mai mare sistem de urmarire de persoane si masini pus in functiune vreodata pe strazile unui oras din Europa de Est. In 110 intersectii sau zone circulate din Bucuresti se vor instala de la 1 martie camere de luat vederi.
"E vorba de sistemul de management al traficului care va costa peste 20 de milioane de euro, majoritatea banilor asigurati de Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare. Toate imaginile vor fi supravegheate de la un terminal situat pe bd. Vasile Milea, intr-o baza militara dezafectata", a declarat Sorin Luchian, director in cadrul Municipalitatii. Dispeceratul care va supraveghea traficul va functiona non-stop si va permite modificarea timpilor semafoarelor in functie de trafic. In toate intersectiile incluse in sistem, operatorii de la terminalul din Drumul Taberei vor putea modifica, in functie de trafic, printr-o simpla apasare de buton, timpii la semafoare. Cele 110 intersectii: - Piata Victoriei - Bd. Iancu de Hunedoara - Str. Roma; - Bd. Iancu de Hunedoara - Calea Dorobantilor - Sos. Stefan cel Mare - Calea Floreasca; - Sos. Stefan cel Mare - Str. Barbu Vacarescu; - Sos. Stefan cel Mare - Str. V. Lascar; - Sos. Stefan cel Mare - Str. Grozovici ; - Sos. Stefan cel Mare - Str. Lizeanu; - Sos. Stefan cel Mare - Calea Mosilor (Obor) - Sos. Mihai Bravu - Bd. Ferdinand I - Bd. Ferdinand I - Str. Ritmului - Sos. Mihai Bravu - Sos. Iancului (Piata Iancului); - Sos. Mihai Bravu - Str. Vatra Luminoasa; - Sos. Mihai Bravu - Bd. Basarabia (Piata Hurmuzachi); - Sos. Mihai Bravu - Str. Baba Novac; - Sos. Mihai Bravu - Bd. Camil Ressu; - Sos. Mihai Bravu - Calea Vitan; - Sos. Mihai Bravu - Splaiul Unirii; - Sos. Mihai Bravu - Calea Vacaresti - Calea Vacaresti - Sos. Oltenitei (Piata Sudului) - Sos. Oltenitei - Sos. Berceni, - Sos. Oltenitei - Bd. Ctin. Brancoveanu; - Sos. Oltenitei - Sos. Giurgiului - Calea Serban Voda - Sos. Viilor - Sos. Viilor - Str. C. Istrati; - Sos. Viilor - Str. Fabrica de Chibrituri; - Sos. Viilor - Str. Odoarei; - Str. Odoarei - Bd. T. Vladimirescu (Piata Chirigiu) - Bd. T. Vladimirescu - Calea 13 Septembrie (Piata Jose Rizal) - Calea 13 Septembrie - Str. Progresului - Sos. Panduri - Str. F. Rainer; - Sos. Panduri - Str. D. Bagdasar - Bd. Timisoara - Str. Progresului - Bd. Geniului - Bd. Vasile Milea - Bd. Timisoara; - Bd. Vasile Milea - Bd Iuliu Maniu - Sos. Cotroceni - Bd. Geniului - Bd. Vasile Milea - Sos. Grozavesti; - Bd. Vasile Milea - Sos. Orhideelor (Podul Grozavesti) - Sos. Orhideelor - Calea Giulesti - Calea Plevnei - Calea Giulesti - Sos. Orhideelor - Calea Plevnei - Sos. Nicolae Titulescu - Calea Grivitei (Statia de metrou Basarab); - Sos. Nicolae Titulescu - Bd. Alex. Ioan Cuza; - Sos. Nicolae Titulescu - Bd. Banu Manta; - Sos. Nicolae Titulescu - Str. Maltopol; - Sos. Nicolae Titulescu - Str. Iacob Felix - Sos. Buc. Ploiesti - Aero. Baneasa; - Sos. Buc. Ploiesti - Bd. Aerogarii; - Sos. Buc. Ploiesti - Str. Elena Vacarescu - Piata Presei Libere - Piata Arcul de Triumf - Sos. Kiseleff - Str. Ion Mincu - Bd. Lascar Catargiu - Str. Gh. Manu; - Bd. Lascar Catargiu - Bd. Dacia (Piata Romana) - Bd. Dacia - Calea Dorobantilor - Bd. Magheru - Str. George Enescu; - Bd. Magheru - Str. Tache Ionescu; - Bd. Magheru - Str. C.A. Rosetti - Str. C.A. Rosetti - Str. Dionisie Lupu - Bd. Balcescu - Str. Dem. I. Dobrescu; - Bd. Balcescu - Str. Batistei - Piata Universitatii - Bd. I.C. Bratianu - Str. Coltei; - Bd. I.C. Bratianu - Bd. Corneliu Coposu (Piata Unirii); - Bd. I.C. Bratianu - Bd Unirii; - Bd. I.C. Bratianu - Splaiul Unirii - Bd. Dimitrie Cantemir - Bd. Marasesti; - Bd. Dimitrie Cantemir - Bd. Tineretului - Bd. C-tin Prezan - Bd. Aviatorilor (Piata Charles de Gaulle) - Bd. Aviatorilor - Str. Ion Mincu - Calea Victoriei - Str. Gh. Manu; - Calea Victoriei - Bd. Dacia; - Calea Victoriei - Calea Grivitei; - Calea Victoriei - Str. Stirbei Voda; - Calea Victoriei - Str. Ion Campineanu; - Calea Victoriei - Bd. Regina Elisabeta - Bd. Regina Elisabeta - Str. Academiei - Piata Rosetti - Bd. Carol I - Str. Armeneasca; - Bd. Carol I - Calea Mosilor - Bd. Pache Protopopescu - Str. Traian; - Bd. Pache Protopopescu - Str. Popa Nan; Bd. Pache Protopopescu - Str. Matasari - Splaiul Independentei - Bd. Eroilor - Bd. Eroilor - Bd. Eroii Sanitari; - Bd. Eroilor - Str. C. Davila - Splaiul Independentei - Bd. Unirii - Bd. Unirii - Bd. Mircea Voda - Bd. Mircea Voda - Str. Sfanta Vineri - Bd. Unirii - Str. Nerva Traian; - Bd. Unirii - Str. L. Blaga - Calea Victoriei - Splaiul Independentei (Podul Operetei) - B.I.R. - Splaiul Independentei - Str. Halelor - Splaiul Independentei - Bd. Corneliu Coposu - Str. Sfanta Vineri; - Bd. Corneliu Coposu - Bd. Mircea Voda - Calea Calarasilor - Str. Mantuleasa - Fantana Miorita - Sos. Kiseleff - Capat tramvai 41; - Sos. Kiseleff - Str. Strandului; - Sos. Kiseleff - Str. Docentilor; - Sos. Kiseleff - Str. Monetariei - Bd. Dimitrie Cantemir - Str. Radulescu Drumea - Calea Victoriei - Str. Mihai Moxa; - Calea Victoriei - Str. George Enescu; - Calea Victoriei - Str. C.A. Rosetti; - Calea Victoriei - Str. Matei Millo - Piata Pache Protopopescu Miercuri, 21 februarie 2007, 16:59 Sursa: "The Money Chanel" http://www.tmctv.ro/stiri/Social/Intersect...in_Capitala.htm |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Era și timpul..., poate mai destupă și ei traficul ăsta de coșmar...
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
nu cred
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate asa se mai potolesc smecherii de oras...
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
@kAndrei
subscriu |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Nici eu nu cred ca o sa se potoleasca"jmekerii'.
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Se stie ceva? S-au instalat?
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
eu n am vazut nici una....
|
-------------------- fan VAG!
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta de aici din Camil Ressu vs Ramnicu Sarat si Liviu Rebreanu cica ar fi pusa... dar sa fiu al naibii daca am zarit-o, si ma cam uit de o luna!
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Vorbeste lumea ca nu mai sunt ca alea de pe Magheru. Cica ar fi pe cladiri dar eu unul nu cred.
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Una o stiu la Perla, cand vii dinspre pasaj, la intersectie pe blocul pe diagonala cu discoteca Studio Max, sus langa reclame...
This post has been edited by Mutzunache: 3 Mar 2007, 22:06 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
urduban |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 21 April 03 From: Bucuresti-Sebastian ![]() |
intreb si eu: camerele acestea au si vedere nocturna????
0ff-topic:cele de pe DN1 au?? Multumesc |
--------------------
Dacia
Supernova ,Matiz
- B-28-xxx
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
balcescu cu dobrescu..e in spatele unui panou si filmeaza dinspre galerii spre panipat. Pacat ca in continuare se vaneaza soferii (camere ascunse)iar PROSTIA din ce in ce mai mare a din ce in ce mai multi soferi prezenti in trafic ramane nepedepsita.
|
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
toate ar trebui sa aiba vedere nocturna
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Puteti pune niste poze cu ele? Ma intereseaza cum arata si cum le plaseaza.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
steph |
![]()
|
Ar fi o idee buna sa punem poze cu cele pe care le gasim. Ne facem o idee despre pozitia acestora.
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
Azi dimineata cred (sper) ca am ochit-o. Este la intersectia Camil Ressu cu Liviu Rebreanu, pe bloc sus (blocul din planul 2, in spatele parculetului). Este alba, de tip "speed dome", ca aici (aia alba) http://www.nettrading.ro/SPEED%20DOME/SPEED-DOME.htm
Dupa cat de sus e plasata este imposibil sa fie folosita la dat amenzi, pentru ca nu cred ca vede numerele de inmatriculare. Eventual o sa fie folosita pentru supravegherea si decongestionarea traficului. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma intreb daca sunt functionale.Am mai vazut intr- o intersectie de ani de zile niste camere si sunt convins ca nu merg, ca prea fac magarii pe acolo si nu m-a taxat nimeni.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
18x optical. Cam cat de departe este?
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
ovidiusoft |
![]()
|
Deasupra etajului 10, iar blocul este la cel putin 50m de centrul intersectiei. Ii fac o poza maine dimineata, pe lumina. Modelul nu este identic cu cel din poza din link-ul meu, doar v-am aratat sa stiti dupa ce sa va uitati.
This post has been edited by ovidiusoft: 6 Mar 2007, 15:53 |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Eu inclin sa cred ca pe Magheru exista, ca urla detectorul si face ca pomu' de Craciun. Si in alte zone nu face asa.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
steph |
![]()
|
NU au treaba cu detectorul. Sunt camere, nu radare. La cate magazine, banci si alte cele sunt pe Magheru cred si eu...
This post has been edited by steph: 6 Mar 2007, 17:08 |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ovidiusoft @ 6 Mar 2007, 15:49) Am vazut si eu camera aia.Am facut poze cu ea(prima) si cu cea de la intersesctia Mihai Bravu cu Ressu(a doua).Scuze de calitate dar sunt cu telefonul facute. Attached thumbnail(s) camera_r._sarat.jpg ( Size: 21.17k ) Number of downloads: 223 camera_mihai_bravu.jpg ( Size: 18.92k ) Number of downloads: 234 |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Este montata si in intersectia Sos. Mihai Bravu-Str. Baba Novac. Este montata pe blocul din rond cu magazinele de la parter.O sa incerc sa-i fac si poze.
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
steph |
![]()
|
Dah cele de pe magheru ... Le-am vazut acum 10 minute. Are si radar.
![]() Intrebare!!!! Pe ce principiu or functiona cele de pe magheru? Attached thumbnail(s) 07_03_07_1158.jpg ( Size: 29.88k ) Number of downloads: 165 07_03_07_1200.jpg ( Size: 28.15k ) Number of downloads: 167 |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
Pentru ca vad ca serverul se incapataneaza sa ma trateze cu 500 internal server error cand urc pozele, le-am pus aici:
http://picasaweb.google.com/ovidiusoft/Cam...eghereBucuresti Este vorba de Camil Ressu colt cu Liviu Rebreanu. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
la mihai bravu cu baba novac eu am vazut doua camere:
1.. [attachmentid=47768] cea de pe blocul din rond (cel cu BRD la parter ) 2.. [attachmentid=47769] una in mijlocul intersectiei, (in stanga cand te duci spre dristor) amplasata pe un stalp, la joasa inaltime .... [attachmentid=47770] inca una DRISTOR in blocul care are la parter farmacia "city +" si shaorma ...inca una la universitate, amplasata pe coltul teatrului national(cel dinspre piata universitatii), la inaltime.. This post has been edited by danutz_r: 9 Mar 2007, 20:35 |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 03:22 |