Probleme la marsalier dacia berlina '97 cutie 5 trepte 8:33
![]() ![]() ![]() |
Probleme la marsalier dacia berlina '97 cutie 5 trepte 8:33
lucian_v |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
---
---
---
- ---
|
|||
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
e clar ca ai o angrenare defectuoasa; dac-ar fi numai pinionul de mers inapoi ar fi simplu (nu-i scump si se inlocuieste usor); probabil ca ai probleme si cu arborele secundar (cu care intra in angrenaj pinionul); fiind un arbore-pinion trebuie schimbat cu totul; schimband arborele secundar, trebuie schimbat si pinionul de la a IV-a.
In cazul cel mai bun, vreo bucata de ceva (cine stie de unde rupta sau patrunsa in cutie) s-a bagat in aceasta angrenare. P.S. decat sa-ti dau vesti asa de triste, nu-i asa ca era mai buna o caterinca? |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
pai intra in treptele 1 2 3 4 si merge. treapta 5 nu am incercat-o. asa ca eu as spera dupa ce mi-ai spus tu sa fie numai pinionul de marsalier. cat despre caterinca nu sunt impotriva ei , dar sa vina de la cineva care a dat un raspuns bun si isi permite sa mai faca si putina caterinca.
cam care ar fi costurile in cazurile enumerate mai sus de tine presupunand ca o sa cumpar piesele din bucuresti (eu fiind din braila).? |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
angrenarea defectuoasa este (daca este) intre pinionul de mers inapoi si arborele secundar; n-are nici o legatura cu vitezele 1-5 (pinionul de mers inapoi este singurel pe axul sau).
la costuri nu stiu sa ma pronunt dar te-as sfatui sa pregatesti fo 2 mil, du-te la un atelier al unui priceput, desfa cutia, vezi ce ai , dai fuga la magazin sa-ti iei ce-ti trebuie si ...cam gata. daca esti din Br. de ce vrei sa iei piese din Buc.? |
--------------------
dacia
|
|
lucian_v |
![]()
|
Pai stau in buc pt ca sunt student aici.
In principiu m-am lamurit. Va multumesc celor care mi-ati raspuns. |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
OCEBE |
![]()
|
QUOTE mi-ati raspuns. Nu era nevoie sa-mi vorbesti la plural, adica cu dumneavoastra; am observat ca aici se tutuie toata lumea :wink: Na ca tot nu m-am abtinut de la putina caterinca :oops: P.S. mea culpa Inlocuieste la tot ce-am zis "arborele secundar" cu "arborele primar" :? |
--------------------
dacia
|
|
lucian_v |
![]()
|
Ideea era ca a fost tata la service si a cam lamurit problema. Nu am inteles exact ce era ca nici el nu prea intelesese da toata treaba ajunge 1800000. Multumesc mult inca o data.
Iar despre caterinca sa stii ca o apreciez. Bafa! |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:55 |