Scapa benzina !
![]() ![]() ![]() |
Scapa benzina !
bgs |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 September 03 From: Bucuresti - Dr. Taberei ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
1.5 dCi Privilege
|
|||
nimic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 27 January 04 ![]() |
verifica si garniturile de la carburator.nu ma intreba unde sunt ca la dublu corp nu ma pricep dar e posibil sa fie si de acolo.pori nu prea are cum sa faca desi la dacie totul e posibil
![]() |
-------------------- |
|
livicu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 10 February 04 From: Turnu Magurele,mai nou Bucuresti ![]() |
daca are sita la intrare vezi sa fie strans surubul de tine sita acolo , ca eu din cauza asta pierdeam benzina , da' eu am monocorp
|
-------------------- Drinking and driving can be Letal so don't drink or don't drive !!
|
|
Gusti |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 4 March 04 From: Iasi ![]() |
sau tevusca pe care intra furtunul tur intra si ea la rindul ei in carburator.se poate sa fie un pic iesita si de fapt furtunul sa nu aiba nika.
vezi daca poti sa scoti tevusca aia sau eventual sa o bagi mai bine. |
-------------------- |
|
GabiS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 15 February 04 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
Si eu cred ca teava aia e de vina.
Da cu un patent de cateva ori in ea si vezi daca-si revine consumul. ![]() Turatii ce depasesc 6-7000? Esti nebun? Adica 8-9000 sau cum? Eu sincer nu cred ca depasesti 7000 de ture. |
-------------------- |
|
nimic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 27 January 04 ![]() |
o fi turat omul in gol de la clapeta de acceleratzie ca sa vada ep unde scapa la turatzii mari.
|
-------------------- |
|
bgs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 September 03 From: Bucuresti - Dr. Taberei ![]() |
Da, 6-7000 pt ca disperasem ca nu vedeam de unde curge benzina. Si cu cat turatia era mai mare cu atat aveam sanse mai mari sa vad pe unde scapa.
O sa ma uit si la tzeava aia unde intra furtunul..dar sincer nu cred pt ca am impresia ca e facuta dintr-o bucata... sau e lipita de carburator. |
--------------------
Renault
Clio III
1.5 dCi Privilege
|
|
Gusti |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 4 March 04 From: Iasi ![]() |
Nu e lipita
E bagata fortat |
-------------------- 0745535292
0722256825 |
|
GabiS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 15 February 04 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
Eu am scos-o odata cu furtunul, ca nu slabisem bine colierul. Nu e nici macar "fortata" bine.
|
-------------------- |
|
bgs |
![]()
|
Da aveti dreptate... i-am dat azi un patent in cap si a intrat mai bine de jumate. Dar parca totusi tot scapa putin... am impresia ca are un mic joc.
O sa ma duc la service sa vad ce are.... eventual s-o schimb. |
--------------------
Renault
Clio III
1.5 dCi Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 00:02 |