Ce nota ati acorda DSN ?
![]() ![]() ![]() |
Ce nota ati acorda DSN ?
Dic |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|||
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
nota 10 cu felicitari.. ca sa-mi amintesc de scoala... ce sa mai .. dupa parerea mea masina asta .. a fost si pana acum este cea mai tare dacie.. avea tot.. design.. sportivitate...consum scazut.. AC
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
10 ( precum Nadia si Hagi
![]() Desi am Dacie si mi-as dori VW, deocamdata sunt madru de SRN-ul meu ![]() Zic asta gandindu-ma la costurile de intretinere la SRN, respectiv alte masini straine... ![]() Sa auzim numai de bine!!! |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
AlezzDWC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti,o zona rau famata. ![]() |
Nota 10 pentru ca e singurul model de Dacie la care nu s-a umblat la ansamblul motor/cutie.
|
--------------------
Daewoo
Cielo E-TEC 2
- B-81-RGE
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cind mi-am luat Dsn veneam dupa Nova si eram foarte multumit ii dadeam atunci un 8, acum dupa ce am avut mai multe masini cred ca merita intre 5 si 6.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
balamuc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 20 November 05 ![]() |
I-am dat un 7-8. Daca la parte tehnica sta bine din punctul de vedere al banilor pe care i-am dat pe ea si din punctul de vedere al intretinerii, sta putin mai slab la confort. Mai troncane, mai scartie, mai are mici probleme.
Oricum sunt multumit. Personal nu as da supernova mea pe alt model de Dacie. Mi-as lua una straina mai degraba. Asta nu inseamna ca celelalte modele nu au imbunatatiri. Eu unul, sunt multumit ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
- B Dacia SN Europa feb 2002, 48.000km.
Modificari fata de dotarile din fabrica: inchidere, alarma, boxe+casetofon, turometru, ceas de bord, bricheta, bord albastru + multa valoare sentimentala :) |
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
8 clar
motor si cutie superbe 10+ handling acceptabil pentru clasa ei - plus frane peste orice dacie (in afara de solenza) daca nu ar fi pierdut atata la calitatea plasticelor m-as fi impacat si cu designul interior oricum - best value for the money - daca as avea de ales intre un logan nou si o SRN noua (0 km amandoua) - tot SRN as alege |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
Danielle |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
QUOTE(Dic @ 11 Feb 2006, 04:03) I-am dat 9 pentru ca prezinta cel mai bun raport pret/perfomanta. Plus ca nu s-a devalorizat mult in timp (i-a scazut pretul cu numai 500$ in 4 ani ![]() Eu acord nota 9 pentru ca am vazut zilele trecute la TV un accident pe DN1 din care DSN-ul a iesit sifonat dar soferul pe picioarele lui (in schimb nu am vazut nici un airbag - dar banuiesc ca exista si variante cu airbag). P.S. - Mie DSN mi s-a parut a fi daca gresesc corectati-ma va rog. This post has been edited by Danielle: 21 Feb 2006, 12:27 |
--------------------
Bad User
Bad Example
- Be Aware Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos." |
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
era solenza - cea care s-a lovit cu acel opel pe langa ploiesti
dar stiu cativa oameni si eu care au scapat din accidente f grave cu Nova sau DSN |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
micutu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 6 November 04 From: Bucuresti ![]() |
a fost (si inca este) o masina care isi merita banii ... dovada ca supernove cu 3-4 ani vechime si peste 60ooo km, nu au pierdut decat 30% din valoarea initiala (scuze ... poate nu ma pricep la preturi).
a mea m-a plimbat prin toata Europa ... am avut trei iesiri, cea mai scurta de 3700, cea mai lunga de 6200km. nu m-a lasat niciodata in drum, mergea binisor cat nu sareai calu' cu viteza (peste 130 la ora era cam delicat, mai ales daca batea vantul), consum mic (intre 5 si 5.5 la drum lung si neforjata), intretinerea convenabila, demaraj bun. daca radiatoarele ar fi fost calculate mai bine ar fi meritat un 8.5 .... asa ... doar 7.5 in concluzie: o masina buna |
--------------------
Logan 1.6
Laureate & Ambition
- B66__ & B59___
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:25 |