Topic sters, probleme tehnice Logan
![]() ![]() ![]() |
Topic sters, probleme tehnice Logan
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. Si despre ce probleme era vorba?
2. Si cand a fost postat acel topic? 3. Eu personal o sa-ti promit ca iti voi trimite un mp de fiecare data cand voi face o actiune de moderare. Cred ca nu va dura mai mult de 6 ore sa umplu casuta ta de MP-uri... Te-ar deranja? E, acu' pune-te in locul meu, sa trimit mp-uri la toti la care le sterg/modific/mut etc mesajele. Ce ziceti, nu doriti sa realizam si o dare de seama la fiecare sfarsit de saptamana cu ce mesaje am modificat, sters, mutat? Sau mai bine te deleg pe tine? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
klaus, recunosc ca m-am ambalat, dar mi se pare corect sa-i zici initiatorului topicului ca i-ai sters/mutat/redenumit topicul. Nu de alta, dar macar sa stie unde sa caute.
1. Ventilatia "data peste cap", aer cald (posibil din compartimentul motor) in habitaclu, valuri de aer cald care vin desi A/C-ul face frig 2. Cred ca sambata 3. Acu recunoaste ca te-ai ambalat si tu. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
marksman |
![]()
|
Multam. Aci se poate inchide.
This post has been edited by Illusi0n: 21 Aug 2006, 12:41 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:55 |