DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Vis pierdut pe apa sambetei

Michidush
post 12 Jul 2009, 23:01
Post #31

Membru incepator

Group: Members

QUOTE(MAERSK @ 12 Jul 2009, 23:52)
150 euro pentru un salt în tandem în România. Dar dacă mergi în Cehia, poți găsi mult mai ieftin: 12 euro de la 1500 m sau 20 euro de la 3000 m. smile.gif
*

Morala e ca cu cat cazi de mai sus cu atat faci mai multa mizerie (mai scump de curatat evident).

--------------------
"Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bygy007
post 12 Jul 2009, 23:18
Post #32

Membru autentic

From: BUCURESTI

eu nu am dat nici un ban (gratis ) in schimb luam, de sa dau o gramada de bani aiurea , ideea este ca nu am facut liber (ceva de genul pozei)

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
argon
post 13 Jul 2009, 06:43
Post #33

Mesaj semiautomat

QUOTE(logan1.5dci @ 12 Jul 2009, 18:52)
Ah ce-mi place topicul asta, pacat ca unii useri nu mai frecventeaza DC.
*

ce-ai bre, iar te plictisesti? am vazut topicu' in prima linie, bucuros ca s-a'ntors Pedro, si cand colo..

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
slaiciprian
post 13 Jul 2009, 17:25
Post #34

Membru

From: Botosani

(MAERSK @ 12 Jul 2009, 23:52)
150 euro pentru un salt în tandem în România. Dar dacă mergi în Cehia, poți găsi mult mai ieftin: 12 euro de la 1500 m sau 20 euro de la 3000 m.

Morala e ca cu cat cazi de mai sus cu atat faci mai multa mizerie (mai scump de curatat evident).

dar la noi probabil ai si stewardesa, mic dejun inclus...

This post has been edited by slaiciprian: 13 Jul 2009, 17:25

--------------------
dacia 1310 1990

Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor.
+
mariogiotta
post 14 Jul 2009, 16:08
Post #35

Membru incepator

From: Bucuresti

QUOTE(slaiciprian @ 13 Jul 2009, 17:25)
dar la noi probabil ai si stewardesa, mic dejun inclus...
*

... si sicriu...

--------------------
Logan / Mitsubishi Laureate 1.6 / Pajero Sport 2004 / 2005 - B64TMM / B332TMM
+
SSilent
post 14 Jul 2009, 16:11
Post #36

Membru Vitezoman

From: ...I'm everywhere... nowhere

in legatura cu topicul, da, am foarte multe regrete, vise spulberate, am facut foarte multe greseli, am ezitat foarte mult, am pierdut foarte mult, am lasat multe persoane balta la greu, am dat cu piciorul multor persoane care imi doreau binele si care tineau la mine... probabil din cauza asta rareori dorm linistit si impacat, dar viata merge inainte, tot ce pot sa facem este sa nu repetam greselile si sa tinem capul sus....

si pentru eventualii forumisti care sunt de parere ca am nevoie de psiholog... ei bine, le dau dreptate smile.gif

cand eram mic voiam foarte tare sa fac karting... intotdeauna a fost visul meu, sa pilotez, din pacate nu a fost sa fie, oricum tot pe langa masini imi fac veacul, deci sunt 50% multumit... mai multe nu mai zic blush.gif

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A
dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^

cu planuri de viitor (adica vise):
-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
+
bucatzel
post 14 Jul 2009, 16:59
Post #37

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

Am avut si eu o perioada in care aveam regrete. Si la un moment dat, am fost lovit amarnic de un gand... daca s-ar fi intamplat altfel, as fi fost altundeva, as fi avut alti prieteni, si as fi fost impreuna cu altcineva. Si atunci mi-am dat seama ca nu cred ca mi-ar fi placut altundeva mai mult, ca sigur n-as vrea sa-mi schimb prietenii, si nici pe altcineva langa mine nu vad... Asa ca ce mama naibii regret eu de fapt? Si atuncilea m-am cam oprit cu regretatu'...

Viata are un mod ciudat de a aranja cartile. Cateodata o greseala iti face bine pe termen lung.

Acu' singurul meu regret e ca inca n-am castigat la loto. cine stie... poate la un moment dat o sa-mi iau si bilet. Dupa care o sa regret banii dati pe el tongue.gif

This post has been edited by bucatzel: 14 Jul 2009, 17:00

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
SSilent
post 14 Jul 2009, 17:59
Post #38

Membru Vitezoman

sper ca ai cea mai mare dreptate, pentru ca pana la momentul de fata, greselile care le-am facut nu mi-au facut bine.... pana la momentul de fata, si regred anumite chesti zi de zi, si din pacate, nu ma pot intoarce, si nu mai pot schimba nimic din ce a fost, si e prea tarziu, si sper ca ai dreptate, si tot raul e spre bine, rau facut de mana mea si de nimeni altcineva.... raman fixat pe ideile mele: nu fiti repetitivi, nu dati cu capul in acelasi stalp de 5 ori, invatati din greseli si nu perpetuati sad.gif

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A

-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
+
C a t a l i n
post 14 Jul 2009, 18:01
Post #39

Te-a părăsit?

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
bucatzel
post 14 Jul 2009, 18:04
Post #40

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

Mai bine gandeste-te ce faci maine, nu ce n-ai facut ieri.

Cat despre karting... poti sa faci si la 100 de ani, daca te lasa reumatismu' tongue.gif

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
kog
post 14 Jul 2009, 19:25
Post #41

epuri orijinali

From: Lipova - Arad

QUOTE(MAERSK @ 14 Jul 2009, 18:01)
Te-a părăsit?
*

radmasa.gif Cel putin in domeniul fetelor nu am regrete. Nici una nu ma merita tongue.gif .

--------------------
Dacia 1310 1989 TLX - AR-05-DGF
Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos...
"ti ciuda ca consum putin?" by argon
+
iulian sn2001
post 14 Jul 2009, 22:29
Post #42

Membru fost incepator

From: galati

Si cand te gandesti cat de amuzante erau comenturile de pe prima pagina....uite vezi...deja regret ca anumite persoane au inceput sa vb serios pe aici.

--------------------
dacia supernova 2001 confort
cap sa ai ca mintea vine dup-aia
+
nairam
post 15 Jul 2009, 07:54
Post #43

Posesor de bebelus...

Io am un singur regret pe care-l visez de cand eram mic.. Si DA visez, ma trezec si plang... ma trezesc... Deci: Singurul regret pe care-l am este acela ca NU sunt NEMURITOR ...
Acu serios vorbind ... viata mea ar fi putut lua in diferite momente diferite cursuri... Dar in principiu am ceea ce imi doresc mai mult .. libertate... Ma rog este o libertate limitata de munca, familie si percepte morale, etice si legale...
Regrete majore nu am. Ele exista dar sunt minore: Faptul ca m-am apucat de fumat si nu prea pot sa ma las este unul dintre ele... si as spune ca este cel mai important....

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
bolidu
post 15 Jul 2009, 19:23
Post #44

Pai daca n-am ?!

From: Medgidalas

Visul meu pierdut pe apa sambetei: vroiam un BMW X6 dar m-am ales cu o solenza ... Acuma serios vorbind daca mi-ar da cineva un X6 moca nu cred ca as putea sa il intretin mai mult de 6 luni ...

Ca roman vise duse pe apa sambetei sunt muuuulte daca nu majoritatea ... Putini sunt care si-au indeplinit visele si alea cu te miri ce mijloace ...

Numai bine all !

--------------------
Solenza Confort 2005 Opel Astra Coupe - CT-XX-CMF
Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
+
dariusz
post 15 Jul 2009, 22:38
Post #45

Membru autentic

From: baia-mare

QUOTE(SSilent @ 14 Jul 2009, 16:11)

si pentru eventualii forumisti care sunt de parere ca am nevoie de psiholog... ei bine, le dau dreptate  smile.gif

*

eh ! las ca nu e deloc grav ! ceea ce spui tu li se intimpla multora , dar putini sunt cei care au curajul de a spune lucrurilor pe nume .
si apropo de psiholog , ia citeste cu atentie -- Pacat ca nebunilor nu li se da voie sa vorbeasca despre nebuniile oamenilor asa zisi normali ! --

--------------------
dacia supernova 2002 europa - mm 13 ral
membru cooperant
+
SSilent
post 17 Jul 2009, 04:23
Post #46

Membru Vitezoman

QUOTE(MAERSK @ 14 Jul 2009, 18:01)
Te-a părăsit?
*

not really smile.gif

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A

-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
+
b76bgaarh
post 17 Jul 2009, 10:31
Post #47

Membru autentic

tea luat de barbat...auchhh asta e si mai naspa....

un singur regret...ca nu am luat cetatenie americana......

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
ovidiun
post 17 Jul 2009, 12:59
Post #48

Membru...fara drepturi.

Cred ca e ipocrie sa spui ca nu regreti nimic sau ca nu te-ai intrebat macar odata 'ce ar fi fost daca...?'

Vrea sa cred ca fiecare decizie pe care o iau e bine gandita, fara impulsuri de moment ( poate asa nu o sa mai regret dupa... tongue.gif ). Oricum greseli vom face mereu...asa ca ce rost la le plang atata...

Intotdeauna voi crede ca viata e prea scurta si trebuie sa te bucuri de ea cu ceea ce ai, chiar daca muncesti de dimineata pana seara, chiar daca nu ai bani pentru nustiu ce vis de-al tau, pierdem timpul cu lucruri care nu ar trebui (regrete, ura, manie, invidie, egoism) dar nu vedem imaginea de ansamblu. Timpul trece si nimic nu se mai poate intoarce inapoi, vorbe spuse nu se mai pot retrage. Cu mintea de acum vad altfel lucruri din trecut, peste ani voi intelege altfel ce se intampla azi. Prezentul conteaza, viitorul eu il construiesc asa cum vreau, in respect pentru mine si pentru ceilalti...

17 Jul 2009, 13:03:
Un scriitor american compara greselile in viata cu urmatoarea imagine: e ca si cum ai sta pe un pod, deasupra unei ape curgatoare (viata), si ai vedea mereu trecand pe sub podul respectiv cate un lemn, bustean (greseli in viata). Toate vin si toate trec. Viata merge inainte.

Ideea ca toti avem un cap pe umeri si trebuie sa intelegem ca niciodata nu e prea tarziu sa iti indeplinesti un vis...

17 Jul 2009, 13:06:
Tot Noman Voncent Peale spunea intr-o carte ca a luat pe cineva de mana si ia spus ca il duce intr-un loc unde oamenii sunt linistit, ca nu au niciun fel de problema, ca acolo nu sunt greutati deloc. Stiti unde la dus...la cimitir!!!!

17 Jul 2009, 13:06:
Norman Vincent Peale

This post has been edited by ovidiun: 17 Jul 2009, 13:06

--------------------
Dacia berlina 1998
Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
+
SSilent
post 20 Jul 2009, 23:07
Post #49

Membru Vitezoman

apropo de stari de ra*at... sambata m-am intors in Navodari, si mi-am dus bagajele la apartament, am intrat in casa foarte grabit (nu stateam acolo, trebuia sa plec) mi-am aruncat bagajele in sufragerie, si brusc, am inlemnit, mi s-au imuiat picioarele, si m-a luat o stare foarte pronuntata de depresie, m-am lasat usor pe un fotoliu... si nu stiu ce s-a intamplat cu mine dar ma abtineam din rasputeri sa nu izbucnesc in plans... si acum ma simt foarte ciudat, ca un strain in propria casa... nu stiu ce se intampla cu mine... pur si simplu m-a luat un val de amintiri care m-a coplesit... chestiile astea nu mi se intamplau inainte... nu atat de intens... eu eram genu de persoana care trecea cu usurinta peste orice, aveam capacitatea de a-mi baga piciorul in orice, puteam sa ma intorc de pe orice drum fara resentimente... acum nu mai sunt in stare sa fac nimic, schimbarile ma termina, monotonia ma termina... sunt bombardat in continuu cu sentimente pe care nu le doresc nimanui... si nu stiu cum sa scap... nu stiu ce sa mai fac...

scuzati-mi iesirea dar pur si simplu simteam nevoia sa ma descarc undeva sad.gif

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A

-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
+
marksman
post 21 Jul 2009, 01:29
Post #50

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(bucatzel @ 14 Jul 2009, 16:59)
Am avut si eu o perioada in care aveam regrete. Si la un moment dat, am fost lovit amarnic de un gand... daca s-ar fi intamplat altfel, as fi fost altundeva, as fi avut alti prieteni, si as fi fost impreuna cu altcineva.

Deh, la unii se intampla pe dos, adica: au avut o perioada in care nu aveau regrete. Si la un moment dat au fost loviti de un gand: daca nu s-ar fi intamplat, ar fi fost altundeva, ar fi avut prieteni in continuare si ar fi fost impreuna cu cineva.

[...] mi-am dat seama ca nu cred ca mi-ar fi placut altundeva mai mult, ca sigur n-as vrea sa-mi schimb prietenii, si nici pe altcineva langa mine nu vad[...]

Altii n-au realizat asta si acum regreta.

Viata are un mod ciudat de a aranja cartile. Cateodata o greseala iti face bine pe termen lung. [...]

Sau te "aranjeaza" pe viata.

@SSilent: du-te la psiholog. Daca nu vrei asta, vorbeste cu cel mai bun prieten al tau si spune-i ce simti.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
gibonu
post 21 Jul 2009, 09:56
Post #51

Membru autentic

Interesant topic.
Vis neimplinit: ca nu m-am facut inginer mecanic. Nu m-au lasat parintii (ei fiind amandoi ingineri, tata chiar mecanic). Am avut o gramada de certuri si scandaluri pe tema asta, iar eu, care pe vremea aia eram un pusti nu am avut ce face si a trebuit sa cedez. Nu am avut nici un fel de sustinere din partea cuiva (cu exceptia a doi buni prieteni care acum sunt ei ingineri mecanici si o duc foarte bine) si nu am fost suficient de puternic incat sa nu cedez.
Acum sunt un hartogar, adica unul care invarate hartii intr-un birou, indiferent de care este denumirea postului ocupat.
De fiecare data cand trec pe langa un santier ma cuprinde regretul, ma uit cu placere la tot ceea ce insemna utilaje de constructii.
Regretul principal este cel al riscului ne-asumat, care ma va urmari toata viata.

Regret: o iubire terminata brusc, dupa o perioada de 8 ani de fericire totala. Femeia care a fost alaturi de mine 8 ani, femeia pe care am iubit-o mai mult decat orice s-a transformat in fosta nevasta. Brusc si dintr-o data s-a rupt filmul. Singura explicatie primita "imi pare rau, m-am schimbat". Atat.

Cam astea sunt.
Clisee de genul "viata merge inainte" nu isi au rostul, cel putin din punctul meu de vedere. Niciodata nu va mai fi la fel, tot timpul voi avea regretele mentionate mai sus.
Acum, ma concentrez pe ceea ce imi place sa fac (munte, bicicleta, caiac, carciuma) si in viitorul apropiat si motocicleta tocmai pentru a nu mai avea alte regrete.
Altfel spus, mai bine regret peste cativa ani ca mi-am luat Lancer, decat sa regret ca nu mi-am luat.

Cine vrea sa faca misto de mine, este liber sa o faca, nu ma deranjeaza. Dar cum s-a mai spus pe aici, nu exista nimeni care sa nu aiba regrete sau vise neimplinite. Cei care spun ca nu au sunt cei mai frustrati, cei care regreta foarte multe, dar nu recunosc, nici macar fata de ei insisi.

--------------------
Mitsubishi Lancer Inform 1.5 - B 00 XXX
BMW F 800 GS
Trek 4300
I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
+
SSilent
post 21 Jul 2009, 16:12
Post #52

Membru Vitezoman

@ilusion - ma tem ca nu stiu in cine sa mai am incredere... nu stiu cine m-ar putea intelege, nu pot sa mai pun in balanta prietenii, nu stiu cine imi mai e prieten si cine nu, sunt ratacit rau de tot... nu mai vreau sa spun la oricine ce am pe suflet... am mai facut asta si am regretat si inca regret enorm...

oricum am fost dintotdeauna puternic si am putut trece peste orice, doar ca cu ce ma confrunt acum nu m-am mai confruntat... si nu stiu cum sa procedez... o sa trec si peste asta si o sa fiu si mai puternic decat inainte... ca deh vorba aia "ce nu ma omoara ma face mai puternic"... si nu cred ca o stare prelungita de depresie ma va omora smile.gif

ca sa treaca timpul si sa nu ma mai gandesc la toate cele... mai nou m-am reapucat de WoW ( radmasa.gif ) si vad ca are efect... zilele astea o sa-mi caut si de munca... si o sa treaca tot incet incet

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A

-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 16:24
Forum Renault