Spoturile Unirea si spir(i)tul romanesc
![]() ![]() ![]() |
Spoturile Unirea si spir(i)tul romanesc
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(sstanescu @ 25 Mar 2004, 19:55) 2. Spoturile sunt in acelasi timp agresante pentru mine cel putin. Sa spun sincer, au un anume umor insa ma lupt sa nu zambesc la ele. Dupa ce se termina spotul injur cloaca asta in care traim Pai exact asta e valoarea lor! Sunt atat de haioase ca prima reactie e sa razi copios. Apoi te loveste autenticitatea povestii... E aproape un film de arta! |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(kum @ 26 Jan 2006, 13:59) Daca tot s-a readus la suprafata acest topic : ati vazut ultimul spot ? Ala cu " Ce ma' Dorele , ai fost la mare ?" . Aceesi "linie melodica" , aceeasi conceptie . Nu mai spun nimic in plus ca s-a spus tot ce era de spus . ![]() Nu e ala ultimul. Urmeaza "razbunarea lui Dorel" "Buna dimineataaaa!" ![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Reflecta in proportie de 500% spiritul romanesc... Daca studiem fiecare personaj in parte, sigur ne vom regasi (daca nu complet, macar partial) intr-unul din ele.
Mie mi se pare cea mai buna reclama din Romania si totodata este o monografie a mentalitatii si stilului de viata romanesc. Are cu mult mai multa substanta decat arata la o privire superficiala. Pentru cei superficiali (nu vreau sa jignesc pe nimeni) va parea fie a fi o reclama haioasa si atit, fie o reclama de mare prost gust punct! Pentru cei ce stiu sa citeasca printre randuri, insa, va fi o reclama extrem de comica si in acelasi timp o perfecta ilustrare a ROMANULUI. Sper ca nu am jignit pe nimeni cu acest post, fiind ca nu asta era intentia mea. |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Gata, te-ai si lipit
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Culmea e ca asta vara la servici am avut un Dorel. Il chema Dorin dar cam ca dorel o patea!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:29 |