Mers neregulat relanti
![]() ![]() ![]() |
Mers neregulat relanti
adic |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 November 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca e pe injectie, s-a dus motorasul care tine relantiul sau a iesit dopul de la vacum-ul de sub injectie. Daca nu, ai nimerit o benzina meseriasa :wink:
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
La o dacie ORICE ar putea fi explicatia.
Alimentare, aprindere, distributie, Sf. Duh ![]() Ia-le pe rind :wink: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Si incepe cu... sfirsitul listei lui Paul
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
pana si benzina ar putea fi explicatia
|
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Incearca sa mergi si tu ...regulat ca poate se ia si masina dupa tine!
PS OK, ok, stiu ca e de kk replica dar nu m-am putut abtine! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Vezi duza aceea de pe furtunasul care merge de la T-ul din carburator si galeria de admisie. De regula cam dispare. Singura. Cred ca se topeste sau naiba sa o ia ca eu am patit-o de citeva ori cu ea. Daca nu este acolo pune alta da' asigur-o cu un colier.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE De regula cam dispare Cum sa dispara, frate? :shock: De regula se infunda, dar de disparut e prima oara cind aud 8) . |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Dispare, dispare iti spun eu sigur!
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nici eu n-am auzit de asa ceva pina acum..... Oricum, daca tot se topeste, de ce s-o mai asiguri cu un colier, huh ????? :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :roll:
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
paulp |
![]()
|
Pai atunci, cred ca am gasit solutia pentru Dacii :idea:
DAVID COPERFIELD 8) ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
mtode |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 25 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am patit o data ... il aveam si a disparut ...dar am zis ca l-am scapat pe jos
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 ESTATE
nov 2006, Expression, 1.5dci 80CP
- B-??-???
|
|
Slider |
![]()
|
Nu stiu daca se topeste sau ce draq face da' dispare! si chestia este ca se duce pe aspiratie....
Eu am schimbat cu mina mea furtunasul si am pus si duza acolo. Dupa vreo 2 luni ...nu mai era. Asigurata cu colier sta mai mult acolo. |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
paulp |
![]()
|
QUOTE chestia este ca se duce pe aspiratie Pai ar trebui sa fie infipt drept intr-o supapa :shock: Cam ciudat :? |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si mie mi-a disparut de 2 ori :!: :!: :!:
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
Cum va dispare mah?
![]() ![]() ![]() O pierde-ti voi.... Mie nu mi-a disparut niciodata |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
Slider |
![]()
|
Cum sa o pierd Marius daca eu o pun acolo cu mina mea si dupa citva timp nu o mai gasesc? Mi-o fura cineva?
Si asta s-a intimplat de 2-3 ori nu odata. |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
Eu o am acolo de 10 ani si nu a disparut
|
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
Nike |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa ai gaze de carter(fum), motorul la relanti trage mai mult prin duza aia de care vb baietii, cand fumul e prea dens nu se mai formeaza un amestec combustibil acceptabil pt relanti si asta din urma o ia razna.
Verifica gazele de carter si daca scoate fum pe acolo incearca sa scoti furtunul din capacul culbutorilor si vezi cum sta. Altminteri poate sa fie de la o garla de chestii...d-zeu cu mila, iei cartea de service si vezi pe acolo. |
-------------------- |
|
paulp |
![]()
|
A, si verifica si cu o alta bobina (m-am fript eu de Craciun cu asa ceva) :wink:
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costinel_sandu |
![]()
|
Aliaj mecanic+sofer Group: Members Posts: 185 Joined: 25 March 04 From: Alexandria / Bucuresti ![]() |
1. Ralanti-ul instabil poate fi datorat in afara de cele discutate aici si releului regulator de tensiune daca acesta e de tip electromagnetic
- cand incarca alternatorul, motorul merge mai greu, relantiul scade - cand nu incarca alternatorul, motorul merge mai usor, relantiul creste Ma rog incarca /nu incarca inseamna ca da mai mult sau mai putin curent ca niciodata nu este in cazul "nu incarca in mod absolut" (decat daca e ceva defect) 2.Duza mi-a disparut si mie de 2 ori dar sunt foarte curios ce se intampla cu ea. daca stie cineva exzct ar fi bine sa ne spuna la toti sa stim ce e de facut |
--------------------
dracia
DSN-ul lui tata:)
2001 Rapsodie
- TR-03-???
|
|
nimic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 27 January 04 ![]() |
daca creshte sau scade de la alternator e normal dar normal e sa ramana acolo turatzia nu sa o ia razna.verifica pompa de vacum ca daca nu face vacum e sigur de la ea.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:02 |