femeile la volan.. in Bucuresti.
![]() ![]() ![]() |
femeile la volan.. in Bucuresti.
paulp |
![]()
|
||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Alalalt e pentru ORICE!
Altceva! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
![]() ![]() Celallt soferi in general, adica cei care stiusa conduca, dar o fac prost. :wink: Hai mai ca e Cafenea, isi mai varsa omu ofu pe unde apuca, dupa ce vine din tirg ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
asarban |
![]()
|
OK, de hatarul tau!
Dar daca apare 1 post in afara subiectului cenzuratri la volan...stingereaaa |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
paulp |
![]()
|
Sar-mina boierule
![]() Hai ca l-am "rezolvat" eu pe celalalt, aveai dreptate :wink: . Oricum discutia e mai de Cafevea decit de Diverse. Hai ca topicul asta scoate tot misoginismul din noi ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Femeile la volan sunt niste vaci. Acum cateva zile m-am oprit sa fac o parcare laterala, si bineinteles ca s-a gasit o imbecila sa isi bage masina cu fatza in locul unde vroiam sa fac parcarea; eu fiind in masalier ca sa fac parcarea. Am tras langa ea am intrebat-o daca e nesimtita, Stiti ce mi-a raspuns? "CARE E PROBLEMA?" PAI atunci injuraturi la greu ce i-am dat, dar degeaba, femeia tot proasta e. Ieri alta m-a depasit intr-o curba de 90 de grade, si mi-a taiat fatza. Pai sa imi zica mie cineva ca stiu femeile sa conduca. Si dupa ce ca sunt proaste la volan mai si fac pe "doamnele". (mentionez ca amandoua aveau masini straine . opel vectra,. respectiv alfa 156) Normal , ca eu am o dacie mai veche iar asta inseamna ca nu trebuie sa imi dea prioritate.
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
lolz
![]() clar ca de fiecare data cand cineva incetineste in fata ta (<30km/h) fara nici un motiv valabil (groapa, etc.) este o femeie. cel mai mult ma streseaza matizurile conduse de tipe de 18-20 ani, care sunt incepatoare si (!!) mai vorbesc la telefon. era una care era sa intre in mine acu' 2 zile (mergea de zici ca era beata -> si vb. aprig la telefon) si i-am dat claxon puternic, nimic. m-am lasat in spatele ei ca nu mergea, si da-i frate flashuri, claxoane, nimic. a vorbit cred ca vre-o 3 semafoare la mobil, claxonata fiind in continuu, am trecut si pe langa niste polististi care stateau la panda, le-am facut semn ca vb. la mobil, aia nimic ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
io n-am dat de specimene d`astea .. adevarul e ca nu am facut nici prea multe drumuri in orash decat de colo colo iar orasu e mic si eu evit aglomeratia ca is mai grabit de fel dar ce am vazut ca pieton tine de lauda. o gajica taximetrista de invartea asa de finutz cu o mana de volanul sport pus pe un breack. Mi-a placut gajica!! O singura data am intalnit , ca mi-am adus aminte o gajic care nu sti aca are prioritate. eram intr-o intersectie fata in fata si vroiam sa intram pe acelasi drum. io faceam la stg ea la dr. si statea si se uita la mine dandu-mi prioritate. Dar asta nu m-a deranjat (poate cele 2-3 masini di spatele ei )
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
paulp |
![]()
|
Dadu, nu poti compara Bucurestiul cu nimic. Acolo e o nebunie totala si daca nu reusesti sa te integrezi in nebunia aia e jale.
Ce avem noi uneori e mic copil pe linga ce poti vedea acolo la orele de virf. :wink: De asta femeile gresesc mult si grav. In provincie reusesc sa se descurce, ca nu tre sa preselecteze cu 1km inainte pentru a putea sa se incadreze ca lumea. ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE (mentionez ca amandoua aveau masini straine . opel vectra,. respectiv alfa 156) Normal , ca eu am o dacie mai veche iar asta inseamna ca nu trebuie sa imi dea prioritate. ![]() A-ti observat ca 95% din dragutzele de ele au masini bengoase ? Mor cand le vad ca habar nu au sa manevreze calutii de sub capota. Ma intreb cum si le-or fi luat ca nu toate au masina lu' tati ![]() |
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
paulp |
![]()
|
ba da
tati = amant cu bani, firme, mertane ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu-s toate asa. Depinde de masina, de varsta si de blonzime. Mai precis o tipa la 20 de ani intr-un ML aproape sigur nu l-a castigat din banii ei, insa o tipa pe la 28-30 de ani, intr-o masina pana in 20 de mii de euro, sunt sanse bune sa o fi luat din propria munca. Asta nu inseamna ca nu o sa fie varza la volan in continuare. Cunosc destule cazuri, nu-s pocnitori toate femeile in masini straine.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
paulp |
![]()
|
Ashule, bineinteles ca ai dreptate, dar o tipa care spune ca e masina lu' tati.... n=are 28 de ani si propria afacere (sau Director de vinzari)
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu trebuie sa aiba propria afacere, ci o slujba buna. Sau poate este masina de firma, nu e cumparata din banii ei. Io incerc sa fiu cumpatat cu aprecierile astea, ca ma gadesc ca nici mie nu mi-ar placea sa stiu ca se gandeste asa despre nevasta-mea.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
asarban |
![]()
|
Da' ce ma tu ai DSN si nevasta-ta masina de 20000 euroi????
|
|
|
ashu |
![]()
|
Ma gandeam la nevasta-mea cand merge cu pejoul, ca noi mergem cu schimbul. Nu-i 20, da iese 17 cu toate taxele incluse :cry: Si nu e luata de mine, ci de amandoi, ca si ea contribuie la venitul familial cu juma din suma.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
asarban |
![]()
|
Aha!
Adica tu cu DSN ea cu Pijocu... Ete inca unu calarit....macar nu ma simt singur... |
|
|
ashu |
![]()
|
![]() ![]() ![]() PS. Tocma ce-am facut schimbu semestrial. Am 6 luni de placere la volan in fata. 8) |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
"""Acum cateva zile m-am oprit sa fac o parcare laterala, si bineinteles ca s-a gasit o imbecila sa isi bage masina cu fatza in locul unde vroiam sa fac parcarea; eu fiind in masalier ca sa fac parcarea. Am tras langa ea am intrebat-o daca e nesimtita, Stiti ce mi-a raspuns? "CARE E PROBLEMA?" PAI atunci injuraturi la greu ce i-am dat, dar degeaba, femeia tot proasta e. """
Fi sigur ca daca era un barbat in locul ei...te lua si la bataie...sau....s-ar fi ajuns la bataie, oricum..asa ca eu zic sa zici 'Merci' ca a fost o femeie ! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
De altfel..cred ca cel mai tare va enerveaza pe voi faptul ca femeile nu va injura!!! Daca va taie una calea si voi ii dati flesh-uri...sau, ma rog...cine stie cu ce va incomodeaza..iar ele nu va injura ca la usa cortului, asa cum sunteti voi obisnuiti (si cum va simtiti bine, de altfel...), atunci e proasta...Daca v-ar injura de v-ar spurca...ati fi mai linistiti si v-ati continua drumul impacati ! AIA E...
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Shi daca ai injurat'o ce ai crezut ca faci?! Pur shi simplu a facut ceea ce trebuia- te'a ignorat. Nu am mai auzit de o astfel de metoda de a ii demonstra cuiva ca e nesimtit prin nesimtire.Nu incerca sa generalizezi crezand ca femeile sunt radacina tuturor relelor. Daca vrei femeie care sa te injure ar fi trebuit sa mergi cu mine cu tramvaiul 20, ieri cand o aurolaca -betzivana il injura pe vatman cu flux de injuraturi uimitor de mare. Cu o voce care te zgaria pe creier, ce mai combinatia perfecta. De muulta vreme nu am mai auzit asha ceva. Sunt obisnuit pt ca sunt client al RATB, dar asta a cam lasat in urma multe situatii de gen. E uite daca stiam ca femeia aia avea cautare ii dadeam adresa ta, ca sa te injure....pardon impace!
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
mai lasati ma oameni femeile ca am dat ieri numai peste barbati ... pe care ii durea in pusca ca mai sunt si altii in trafic . ex: unu vb la telefon si vroia sa mearga inainte acolo unde se facea stanga asa ca pe nepusa masa a trantit frana si a luat stanga un picde volan , eu care eram in spatele lui mai sa ma opresc in el ...
HANDS FREE !!! |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
b33glm |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 23 February 04 From: Bucuresti ![]() |
de multe ori incerc sa ma conving ca si femeile si barbatii ar trebui sa conduca la fel, la urma urmei avem cu totii 2 maini , 2 picioare, 2 ochi, 2 urechi si un creier; cu toate astea, de fiecare data cand ies in trafic, o soferita imi spulbera toata munca de autoconvingere;
e clar pentru mine ca femeile privesc mai detasat condusul , nu sunt asa de atente la ceea ce inseamna a conduce fluent, nu le intereseaza daca o parcare le iese din prima, nu le intereseaza sa depaseasca un obstacol fara sa opreasca,nu se orienteaza la fel de bine,nu au aceeasi grija pentru masina (adik au grija sa nu o loveasca , dar nu au grija de articulatii si motor), nu le intereseaza sa traga mai pe dreapta ca sa mai aiba loc sa se bage cineva la o adica si unde mai pui ca multe isi iau carnet de nevoie nu din placere( cel putin astfel de femei cunosc in majoritate) cu toate astea cunosc si bune soferite: de exemplu prietena mea conduce excelent: apreciaza distante, prevede situatii, evita busculade, nu face statii, ii da si blana uneori, intelege ce vor sa faca alti participanti la trafic si ia masuri, critica femeile chiftele; ea sta la randul ei aproape de volan(nu exagerat), dar asta pt ca e mica de inaltime si nu ajunge la pedale si schimbator are totusi un defect:nu ocoleste gropile si mai ales GURILE DE CANAL; m a exasperat (mie instructorul de la scoala de soferi imi dadea capace daca luam gropi si canale si bine imi facea-m a educat smile.gif ) asa ca daca vedeti o dacie 1310 berlina cu B 47 TCO pe strada si vi se pare ca a facut ceva aiurea, mai ganditi va! |
-------------------- |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Aveti un exemplu aparut la televizor, cu femeia la volan.....Jeep+nova....
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Tinand cont ca discutiile de pe acest topic sunt 95% la fel ca cele de pe :
http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=3140 .... TOPIC INCHIS. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 14:47 |