SCHIMBATOR viteze dacia1300
![]() ![]() ![]() |
SCHIMBATOR viteze dacia1300
alec$ |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 20 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1994
|
|||
Proton01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 12 June 09 ![]() |
Incearca sa dai avansul putin mai mare si vezi daca lucreaza avansul vacumatic. Uita-te la platina sa nu fie impuscata.
|
--------------------
dacia
1300
1980
- DJ 82 XXX
|
|
iuser |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 11 October 09 From: Bucuresti ![]() |
Am taiat vechea nuca ,am pus-o pe aceasta iar imitatia de piele peste vechiul cauciuc
![]() |
--------------------
dacia
1310 Li
2002
|
|
alecsutz03 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 2 March 09 From: BRASOV ![]() |
QUOTE(ment @ 21 Jul 2009, 01:47) Nu, de ce ai face asta ![]() ![]() Stiu ca s-a mai vorbit pe forum despre asta, dar nu stiu daca pe un topic dedicat, cauta si vezi. Daca nu, vezi pe google double clutching / dubla ambreiere. La mine s-a dus de tot si sincro-ul de la a 2-a, si m-am obisnuit asa si la masina noua, de ma intreaba pasagerii intotdeuna ce-i cu acceleratia aia scurta (throttle blip) dintre ambreieri ![]() cu toate ca acest post este cam vechi dar as dori niste detalii...ce trebuie facut ca sa intre a I-a in mers....eu la masina mea trebuie sa opesc de aproape de tot sa pot baga a I-a....multumesc ps...precizez ca am facut cum a scris sgm mai sus....am taiat teava de sub bila si ap prelugit-o cu 2cm...si am lasat si patina mai in jos... This post has been edited by alecsutz03: 31 May 2010, 20:45 |
--------------------
Seat
Toledo
mk1 1993
- bc98yry
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
batranii nu aveau sincroane din alte motive- ce aveau ei pe masina era ceea ce se numeste dog engagement gearbox .
Ideea e ca fara sincroane poti schimba vitezele fara ambreiaj daca egalizezi turatiile cu treapta urmatoare si daca tragi/impingi energic. Pe drum insa se conduce cu dubla ambreiere. |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 07:06 |