Amortizoare noi
![]() ![]() ![]() |
Amortizoare noi
tuneam |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Categoric amortizoarele de pe o punte trebuie schimbate amandoua in acelasi timp si trebuie sa fie acelasi model !!!
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva ce amortizoare se pun acum pe Solenza? Dar pe varianta diesel?
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
1. Din cate stiam eu amortizoarele se schimba pereche.
2. Scartaitul nu trebuie neaparat sa fie un scartait al amortizorului. Mie mi - a scartit de la 700 km (cifra e corecta). Nu scartzaia el ci prostia de inel de cauciuc care acopera rulmentul. L - au uns si nu a mai avut nici pe dracu. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
dute si mai cumpara unu' si schimbal si pe celalalt
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Eu am circulat pe berlina cu amortizoare de Sibiu 80kkm, am vandut masina si poate mai merge si acum cu ele fara probleme.
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc de sfaturi. O sa ma duc astazi sa mai iau unu. Oricum masina tot scartie (mai putin e adevarat - am uns si schimbat inelul de cauciuc(care de fapt e un rulment)). Am fost plecat in weekend-ul asta pana la ploiesti (m-a luat un radar
![]() Amortizorul nou e un pic cam "zgomotos", se poate unge comva? Am vazut ca are un fel de cleme sus unde intra imbusul (care e de 7 ![]() |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
nova |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 6 February 04 From: CT ![]() |
Eu am Clima din ian 2001-dintre primele loturi cu amortizoare pe gaz....am fost multumit de ele inafara orasului la viteza, dar in oras unde drumurile sunt pline de gropi NU prea. A fost Ok cu ele in primele 3000-4000Km ... dupa
Acum ce amortizoare se mai monteaza, sau care sunt mai bune? |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima 2001
- CT
|
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Acum 2 sapt a inceput sa scartie de te dadea afara din cabina. QUOTE Oricum masina tot scartie (mai putin e adevarat - am uns si schimbat inelul de cauciuc QUOTE Amortizorul nou e un pic cam \"zgomotos\", se poate unge comva? ai luat in considerare faptul ca nu amortizorul este "responsabil" de scartait ?? :?: eu cand am avut problema asta "vinovat" a fost pivotul :!: incearca si tu si schimba-ti pivotul... vei avea mai multa liniste :idea: |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
tuneam |
![]()
|
OK. nu amortizorul e de vina. (Oricum alea vechi erau super busite - nu mai lucrau aproape de loc).
Cred ca e de la bucsele de la bascula. Daca la ud (spal) cu apa (asa mi-a zis un mecanic) nu mai face cateva zile. Orcum cred ca trebuie schimbate, dar e f mult de munca si ia timp. Poate ar fi o solutie sa le ung cu ceva, dar nu stiu cum sa fac asta fara se le dau jos. A mai facut cineva asta? Daca da sa-mi spuna si mie cum. Mentionez ca scartia si directia cand luam volan, am crezut initial ca e ceva pe la caseta, dar dupa ce am udat bucsele nu a mai scartiit nici directia. Multumesc |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
buc2i |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 3 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum se schimba amortizoarele pe fata?Trebuie vreo presa speciala?Nu se potriveste cea de la Berlina?Nu se potrivesc arcurile si amortizoarele de la Solenza Diesel(pe fata) la Nova?Din cauza motorului diesel mai greu ma gandeam ca si arcurile trebuie sa fie mai tari si amortizoarele mai rigide?
|
--------------------
Dacia
1310
1995 L
- AG 02 KLH
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
schimba-le pe amandoua cu unele monroe . eu am patit la fel pe spate mai intai cu unul si la vreo 3 luni cu al doilea . deci era mai bine sa le schimb pe amandoua.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 16:13 |