Modificare regulament, ANUNT
![]() ![]() ![]() |
Modificare regulament, ANUNT
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Personal as vrea sa aud si parerile moderatorilor de pe daciaclub, asta nu inseamna ca nu le respect pe cele ale mod. de pe reno.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
daca e o regula nu stiu ce legatura are cu cine o implementeaza.....sincer.....cand a aparut modificarea semnaturii m-am conformat fara probleme....oricum daca vrei sa mai scrii si altceva pe langa datele masinii, poti, chestia e ca exista "rea vointa", ma rog nu mai are rost nici un comentariu ca vad ca oricum face toata lumea ce vrea "muschiul ei".....
|
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Da, sunt de pe reno.ro. Nu activez pe daciaclub, cel mult vizite ocazionale.
Poi sa dau exemplul pentru masina mea: MARCA: Renault MODEL: Megane II.1 Estate NR. INMATR.: n-are sens, prefer sa trec restul datelor: data fabricatiei, clasa de echipare (pot s-o trec si mai sus), dotari suplimentare (optional nr. de km - uneori conteaza). In cazul de acum toate datele ocupa un rand, cel mult doua, in forma daciaclub ocupa 3 randuri cel putin; toate campurile sunt limitate la mult mai putine caractere decat semnatura; ce faci daca ai 2-3 masini? Exemplu concret: cineva poseda un Megane si un Clio, completeaza doar date pt. Megane, scrie un mesaj la sectiunea Clio si il ia lumea la rost ca "ce ne spui noua cum e la Megane"? Repet: ideea era cea a eficientei rezultatului. Orice alta varianta e buna daca este (mai) eficienta. Numai ca trebuie sa fie si fezabila. Si asta fara puna mana adminii sa rescrie la script-uri un an de zile. Va spun ca am intors-o pe toate fetele: completarea semnaturii e cea mai eficienta. Asta nu inseamna ca am si gasit toate variantele. Daca mai aveti propuneri, dati-i bice, dar e de preferat sa va pricepeti un pic la cum e alcatuit un forum (eventual chiar Invision) ca sa estimat cam cat e greu de modificat sau nu. Eventual puteti oferi exemple de pe alte forumuri dar care sa se potriveasca din toate punctele de vedere cu specificul alor noastre. Din aceeasi categorie, cu irosit spatiu pe ecran (de data asta si pe disc) face parte si citarea inutila, asa cum ai facut tu acum, driverx. N-o lua ca un repros, doar ma folosesc de ocazie. Mesajul meu era in apropiere, la distanta mica (chiar daca nu e pe aceeasi pagina, depinde de setarile personale) si nu era nevoie de citat. Sau puteai cita o fraza sau doua. Puteai sa folosesti adresarea directa ca sa faci referire sau ca sa inteleaga ca raspunzi la mesajul meu. Deci, n-o lua ca si cum ti-as face observatie, ok? Apropo: pe reno.ro, unul dintre moderatori, cmandrei, si-a pierdut vreo doua saptamani sa ia la mana toate mesajele, de-a capo al fine, si sa stearga toate citatele inutile. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai ex care l-ai dat tu nu stiu cit de elocvent este, ce nu poti sa dai un sfat, poate ai avut inainte maina respectiva, sa scriem si asta in semnatura?, eu am avut clio si acum am lgn. Oricum cind vezi 7 masini in semnatura mi se pare ridicol, cu tot ce au pe ele cum ai zis tu de scaune.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Pai poata sa ramana avand in vedere ca si posturile tale raman si dupa ce ti-ai schimbat masina. Nu cred ca o sa ajunga un user la 7 masini.
@cipman: Citit argumentele tale, iti dau dreptate in ceea ce priveste scrierea datelor referitoare la masina in semnatura. |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
cipman |
![]()
|
Nu stiu cat e de elocvent exemplul pe care l-am dat. Cert e ca nu am loc sa trec tot ce consider ca este util. Iar daca se face loc (in sensul acceptarii mai multor caractere) lungimea va determina trecerea la rand nou sau latirea coloanei din stanga. Nici una dintre variante nu e acceptabila.
Semnatura tot avea alocat un numar suficient de caractere si nu presupunea un mare efort completarea ei. A fost o solutie care s-a dovedit ok. Daca cineva isi schimba masina, nu-i o problema. Mesajele contin si data postarii. Si daca n-a "sarit" nimeni la data respectiva inseamna ca e ok. Avem cazuri de schimbare de masina pe forum, chiar de schimbat marca. De obicei respectivul trece ceva de genul: "fost posesor de .... bla-bla". |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
pe mine sincer nu ma intereseaza parerile moderatorilor de pe Renault.asta nu inseamna ca nu voi tine cont de ele daca va trebui dar deocamdata nu ma intereseza... si daca se va lasa cu sanctiuni pe tema asta voi deveni un simplu observator si asta e...
Oricum nu am deocamdata de gand sa-mi schimb semnatura. This post has been edited by avathan: 25 May 2006, 15:02 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
@cipman
Ai dreptate cu citatu. Am comis-o, desi nu e stilu meu. Se vede chiar in alte citate. Dar...ma intreb cat de important este acuma sa treci ca ai masina care are motoru in 8V sau 16V 3 sau 4 geamuri electrice, numar km si alte prostii. Scuze...le zic prostii. Si aici pe DC ne-am lovit nu de putine ori de problema asta ca unii postau la probleme tehnice dar nu stiam exact ce masina are. So...e foarte bine, constructiv sa existe aceasta informatie, dar exista si forma perfecta deja (cel putin pe DC, pe Reno nu stiu). Dar sa treci km, culoare masina si alte prostioare, mi se pare o tampenie care nu are nevoie sa existe neaparat, si multi pe DC isi bagau si 3 masini in casutele alea special create pentru asa ceva. Daca cineva tine sa isi puna in/si in semnatura, problema lor. Dar de aici si pana a face regula din asa ceva.....e absurd. Complet absurd. Forumul are alt rol decat sa ne etalam aici ce masini avem. Ma insel cumva? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
Gases utila mentionarea masinii in semnatura.
Gasesc restrictiv limitarea semnaturii la asa ceva. Sper ca administratorii sa poata lua o actiune care sa impace pe viitor capra si varza de mai sus. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De exemplu Smeagol are logan ambition, cu un simplu click am rezolvat problema
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Gata măi, liniștiți-vă!
Văd că s-a rezolvat. L.E. Nțț. Nu s-a rezolvat. ![]() L.L.E. Ba da. Alex, te hotărăști unde lași marca mașinii? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
abram_burel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 24 September 04 ![]() |
Eu zic ca sunteti prea incrancenati. Este o situatie care necesita un compromis, iar asta nu mi se pare asa obscur.
1. E nevoie de informatiile despre masina, asta e clar. Daca nu pot fi afisate cele "standard" din profil, atunci "semnatura" ramane singura optiune rezonabila. 2. Trebuie sa-i lasi omului dreptul la semnatura in acceptiunea "clasica" a forumurilor. E un drept castigat si care nu prea mai poate fi luat din considerente... administrative (desi probabil ca n-ar face nimeni o revolutie, dar gustul ar fi amar). Din 1 si 2 rezulta, punand "omul" inaintea "tehnicului" ca: a. linia 1 din semnatura sa contina o eventuala "manifestare" a personalitatii fiecaruia (optional) b. linia 2 din semnatura sa fie un separator, poate fi o simpla linie goala (optional) c. linia 3 din semnatura sa contina datele despre masina (obligatoriu, pana la rezolvarea problemelor cu afisarea datelor din profil) Cateva observatii: - obligativitatea trebuie sa se traduca si in activarea automata a afisarii semnaturii, fara ca utilizatorul sa poata opta pentru a nu o afisa - 3 linii in semnatura probabil ca nu o sa "deranjeze" marea majoritate a mesajelor (adica cele foarte scurte) si nici pe cele lungi - deranjul fiind socotit in "lungirea" inutila pe verticala a mesajului. - propunerea e pur... tehnica si nu are nici un caracter... partinic ![]() |
--------------------
Dacia
Nova GTi
1999 Parerea mea... stiti cum e... maxima!
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
ceea ce imi place mie e ca driverx urla ca nu mai apar sub user name datele despre masina, dar vad ca el nu are completat nici unul din cele 4 campuri.
Se pare ca ideea e alta, nu utilitatea datelor. avathan nu ti-a impus mimeni sa iti schimbi semnatura si nu s-a zis nimic de nici o sanctiune. astea sunt idei sugerate de driverx. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
AlexV
Am corectat problema |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
numarul de inmatriculare nu mai este obligatoriu. ori il completati, ori stergeti ce alte chesti ati scris prin el.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
avathan |
![]()
|
nu-mi place culoarea scrisului
|
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Avathan, da' tu ai bască?
Introdus de un alt moderator (al sectiunii): Pentru treaba asta , iti acord un warn de 10% ... consider totusi ca moderatorii trebuie sa aiba o anumita conduita . |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
avathan |
![]()
|
in postul anterior chiar nu glumeam nu imi place negrul ... adica se poate modifica culoarea(daca o pot face eu) @DragosP Scuze pt. off topic Braila e in Moldova ? sau in Dobrogea ? ca pe la noi prin Muntenia nu e specifica basca ... asa ca nu reusesc sa deslusesc sensul intrebarii . multumesc. |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
cipman |
![]()
|
Motorizarea e utila. Dau un exemplu la renault (sa nu ma luati iar cu elocventa lui
![]() Nu are rost insirarea tuturor dotarilor. E suficienta clasa de echipare (Privilege, Ambition). Eventual optionalele din fabrica peste lista dotarilor pe care le are clasa de echipare. De exemplu, eu nu am xenon. Puteam sa optez la cumparare dar nu-mi trebuiau. Exista defectiuni/manifestari specifice numai masinilor dotate cu xenon (vorbesc de cele dotate din fabrica, cu calculatoare, senzori la roti, etc) Informatiile astea ajuta. Nicidecum nu sustin sa fie obligatorii. Cei care le inteleg importanta isi vor completa aceste date. sau macar sa nu uite sa precizeze cand intreaba ceva (si, cand omul e suparat ca are o problema, cam uita). Prin asta vor fi de folos nu numai altora ci si lor insisi. Vad ca admin-ii mesteresc la o solutie capra vs. varza. Hai sa mai avem rabdare sa vedem ce iese si ce pareri mai apar pe noua formula. |
|
AlexV |
![]()
|
avathan, culoarea ramane neagra (cel putin acum) iar intrebarea aia tine de un banc foarte frumos care nu e nici din moldova si nici din dobrogea ci e din rusia.
dar eu am rugamintea sa iti editezi custom profile fields. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Sa inteleg ca nu mai trebuie sa scriem in semnatura informatii despre masina?
|
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
avathan |
![]()
|
QUOTE(AlexV @ 25 May 2006, 16:47) avathan, culoarea ramane neagra (cel putin acum) iar intrebarea aia tine de un banc foarte frumos care nu e nici din moldova si nici din dobrogea ci e din rusia. dar eu am rugamintea sa iti editezi custom profile fields. done se poate sa refuz eu o persoana care ma roaga asa frumos. referitor la banc poate il aflu si eu ... ![]() multumesc. |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
AlexV |
![]()
|
bancul era cu iepurasul care lua bataie de la lup in fiecare zi ca ba nu avea tigari la el, ba nu avea foc si tot asa pana cand si-a luat de toate, da nu avea basca asa ca a luat iar bataie.
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cipman |
![]()
|
avathan, vezi ca ai o optiune numita "Ignore User". Faci click pe username-ul meu precum si pe cele ale celorlalti moderatori de pe reno.ro, ii adaugi la Ignore User List si ti-ai rezolvat problema. Nu vei mai vedea pe ecran ceea ce nu te intereseaza.
Inspirat de prima jumatate a semnaturii tale am incercat-o pe nickname-ul tau. Functioneaza. Am dezactivat-o insa. Pe mine ma intereseaza parerea oricui. Pana la un punct. Am observa insa un lucru amuzant la statistica ta (Active Stats): .... Most active in: Cosul de Gunoi (20% of this member's active posts) ![]() .... Pt. cei care nu stiu, Cosul de Gunoi este locul unde ajung mesajele sterse de admini/moderatori. |
|
avathan |
![]()
|
te-am bagat cumva in seama domnule moderator de pe Renault.ro sau e cumva o iesire de orgoliu ? ca veni vorba de bancuri ...
referitor la ce spuneai... er's local time 25 May 2006, 17:20 Total Cumulative Posts 295 ( 0.7 posts per day / 0.06% of total forum posts ) Most active in Cafenea ( 195 posts / 32% of this member's active posts ) amuzant este faptul ca dupa ce in cele din urma se eliminasera o gramada de caractere indoielnice din grupul nostru de moderatori ,am impresia ca va trebui sa se repete istoria pentru cei de pe Renault.ro... |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
driverx |
![]()
|
avathan...sa ramanem la lucrurile lumesti.
Ce sa zic, chiar imi place ce vad. Banui ca nu a costat prea multe resurse si timp, plus ca am impuscat asa 2 iepuri. Semnatura poate ramane cu ce vrea fiecare (including date despre masina daca asta se doreste), dar mai mult....acum toti userii care deja aveau datele completate, au vizibile aceste date, si chiar acum vad ca la un mod si mai fain...chiar deasupra semnaturii, nu cum era la inceput...deasupra liniei despartitoare. Toate astea fara ca o gramada de lume care DEJA are datele puse la profil sa le puna si in propria semnatura. Excelent. Good work. ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
abram_burel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 24 September 04 ![]() |
Regulile manierelor moderne spun ca intai apare semnatura... de mana si apoi numele tiparit.
Frumos ar fi sa lasati incheierea pe care vrea s-o dea omul mesjului si pe urma sa-i puneti... codul auto personal. Sau poate la francezi o fi altfel? |
--------------------
Dacia
Nova GTi
1999 Parerea mea... stiti cum e... maxima!
|
|
AlexV |
![]()
|
da, bine, 13 mii de useri 13 mii de pareri. Parerea mea.
avathan, nu stiu pe cine ai eliminat tu din grupul tau de moderatori, dar vad ca inca nu ai dat curs unei rugaminti adresate foarte frumos, pe care ai si confirmat ca ai citit-o. si te-as ruga sa scri aici doar daca mai ai ceva de scris la subiect. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Daca ai doua masini cum apare?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 13:32 |