Mutare server reno.ro
![]() ![]() ![]() |
Mutare server reno.ro
hellcat |
![]()
|
||
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
singura diferenta intre cele 2 sunt dns-urile. stau in locuri total diferite.
hai sa facem un test, baga in fisierul hosts c:\windows\system32\drivers\etc\hosts urmatoare sintagma 194.117.236.97 www.reno.ro sa vedem ce se intampla. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Din pacate la mine a ramas la fel situatia ... poate poate e ceva mai bine la navigare (nu mai trebuie sa dau asa des click de n ori pe un link ca sa se deschida) ... desi ca sa intru aici mi-au trebuit mai bine de 30sec, si pentru postare idem
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Am vorbit la etp si dupa cum stiam ei au momentan doua conexiuni, una de la RDS si una de la EuroWeb. Conexiunile sunt folosite in acelasi timp, de aceea daca tu ai ISP EuroWeb ar trebui sa vii prin linia de EuroWeb.
Acum, eu nu ma pricep prea bine la retele. Ma gandesc ca poate mai esti redirectionat si catre linia RDS dar nu se explica de ce merge prost reno si bine dacia avand in vedere ca sunt pe acelasi server, cu acelasi ip. In curand am inteles ca se va obtine interconectarea si cu Evolva. Deci cei care au net de la ei vor putea naviga pe site cu o viteza mai mare. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
andrei, da un traceroute la daciaclub poti sa faci? merge?
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Acum sunt in spatele unui proxy ... astfel ca nici ping-ul nu merge ... dar daca considerati relevant ma pot conecta "direct afara" si de acolo pot face tracert ... (poate fi relevant avand in vedere faptul ca oricum as fi conectat rezultatul este identic) ... voi schimba datele, fac tracert si revin cu rezultatul ... (eventual voi face mai multe incercari sa vedem daca se schimba ceva)
Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
la mine are perioade cand merge ok, cand se taraie....stii AlexV ca iti semnalasem problema (pe PM) cu "admanager.reno.ro" acum nu mai apare aia, ci doar "connecting to reno.ro" (si sta o gramada cateodata asa fara sa incarce nimic), s-ar putea sa fie si conexiunea mea de vina ca asa ma gandisem initial dar daca si andrei are probleme inseamna ca nu era numai de la mine...
![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 07:13 |