Drum Bistrita - Vatra Dornei - Piatra Neamt, Starea drumului
![]() ![]() ![]() |
Drum Bistrita - Vatra Dornei - Piatra Neamt, Starea drumului
Como |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|||
Lacaru |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 20 August 04 From: Brasov ![]() |
Am fost anul trecut prin pasul Tihuta (Bistrita - Vatra Dornei) si drumul era bun (era betonat si daca imi aduc bine aminte pe portiuni era si asfalt deasupra). In schimb soseaua pe valea Bistritei (Vatra Dornei- Poiana Teiulul) era destul de ciuruit. Erau portiuni bune de asfalt/beton si pe urma portiuni de cativa zeci de metrii cu niste cratere infernale. Recomand sa faci drumul ziua, ca pe timpul noptii e riscant din cauza gropilor.
|
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ia baga o geana pe www.andnet.ro, inf utile, starea infrastructurii..
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Marx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 16 June 05 ![]() |
Am fost de la Bistrita la Tihuta in luna iunie a.c. si pot sa-ti spun ca drumul nu este prea bun, insa este practicabil... De asemenea am inteles de la prieteni ca mai nasol este de la Tihuta spre Suceava... Drum bun si...cauciucuri tari!
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
- BN 03 BOF
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
...Vrei sa zici, cauciucuri moi, nu?
![]() Drumurile in intreaga zona sunt cam rupte. Dar practicabile. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
DragosG |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 10 June 03 ![]() |
Am facut drumul asta la inceputul lunii iulie. Drumul este GROAZNIC. Drumul este din beton (placi) cu santuri mai mari sau mai mici. Exact pe Tihuta sunt de-a dreptul santuri pe sosea. Am auzit ca o sa inceapa o peticire!!!!
Drum bun! |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008, 1.6 Tekna DragosG Logan Ambition Bucuresti
|
|
iulianv |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 7 December 04 From: Pascani - Iasi ![]() |
Am facut traseul Bicaz - Poiana Largului - Vatra Dornei - Gura Humorului - Pascani la sfarsitul lui iulie. De la Bicaz la Poiana Largului drumul este plombat cat de cat, inca se mai lucreaza la el.
De la Poiana Largului pana la Vatra Dornei drumul este din placi, beton, cu gropi in unele zone, dar in general practicabil. Drum bun. |
--------------------
Dacia
1310Li
- IS 04 XYH
|
|
drs007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 18 July 05 ![]() |
Fratilor aveti grija la traseul Dej-Vatra Dornei e de groaza, iti tremura dintii in gura dupa ce-l faci, placi uneori plombate uneori nu si chiar daca-s plombate sunt foarte nasol plombate de zici ca mergi pe piatra cubica
Eu am venit de la Alba Iulia pe traseul asta pe 5 august 2005 si pe la Bistrita a bagat si o ploaie cu gheata cat oul de porumbel de am intrat cu masina direct in curtea omului direct sub hambar fortat fara sa mai cer voie ![]() |
--------------------
Logan abs plus 1,4
Logan abs plus+ AC 1,4 (fosta Ambiance vanduta)
2007 abs plus + AC
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Pentru interesati, ca se apropie vara: Am fost de Pasti la Vatra Dornei via
Piatra-Neamt Bicaz : gropi de la iesirea din Piatra pana la Vatra Dornei inclusiv. In Vatra Dornei se pare ca nu au mai asfaltat de mult, E576 Vatra-Suceava teroare, dupa pasul Mestecanis cam 2 km fara asfalt (in lucru, se pare se ceva vreme). La manastiri, cam la fel, singurul drum mai bun Vama-Moldovita. peisajul superb, merita efortul, dar pacat de masina, eu nu cred ca as mai face o data sportul asta! Pe retur, intre Tg.Neamt si Piatra Neamt teroare la Cracaoani, cratere unul langa altul.[B] This post has been edited by Garett: 14 May 2006, 14:02 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:38 |