Amortizoare
![]() ![]() ![]() |
Amortizoare
DragosPopa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 August 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference DCI 2006
- gr 80 pdg
|
|
ender[black] |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 22 December 04 From: Pitesti ![]() |
Baietii , pana la urma care sunt mai bune ? Bilstein ? Monroe? Pe ulei ? Pe gaz? Vreau sa le schimb pe toate.
|
--------------------
Dacia
Super Nova Clima Cititor de meserie. Citesc tot de la Feteasca pana la JD.
|
|
nova |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 6 February 04 From: CT ![]() |
Daca mergi pe drumuri asfaltate
![]() Cele pe ulei ar trebui sa tina mai mult ..... teoretic ![]() Masina a avut amortizoare originale Bilstein pe gaz. Le-am schimbat la 25.000Km, dupa ce le-am testat pe stand (cele de pe fata uzate 50%, spate uzate 90% ). Am schimbat tot cu Bilstein pe gaz si dupa 10.000Km, rezultatul pe stand a aratat ca sunt in stare perfecta. Mai putin bucsele care trebuie schimbate. Eu aleg amortizoarele pe gaz Bilstein! |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima 2001
- CT
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
salut.
nova despre ce bucse amortizoare vorbesti? |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
nova |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 6 February 04 From: CT ![]() |
bucse bara stabilizatoare - cele de la capete
bucse bieleta directie (nu stiu exact !) Am constatarea in masina, inca nu am ajuns la service sa le schimb! In rest, pivotii si rulmentii sunt OK. PS: La schimbarea amortizoarelor am mai schimbat rulmentii de pe amortizoare si plansele amortizoarelor. This post has been edited by nova: 30 Apr 2006, 22:32 |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima 2001
- CT
|
|
Liviu-APR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 19 May 06 ![]() |
Am si eu o intrebare ... mie mi s-au uzat numai bucsile de la amortizoarele de pe spate si jmekerii de la service zic ca trebuie schimbate cu tot cu amortizor... TRUE???
In rest .. am 70 k km si nici un fel de prob. cu nici un amortizor (in afara de cea ment. mai sus) |
--------------------
DACIA
SuperNova
- DJ 82 APR [FONT=Optima][COLOR=red][B]I live fast & keep energy in motion ...
|
|
catin_maus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 17 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu-APR @ 19 May 2006, 17:55) Am si eu o intrebare ... mie mi s-au uzat numai bucsile de la amortizoarele de pe spate si jmekerii de la service zic ca trebuie schimbate cu tot cu amortizor... TRUE??? In rest .. am 70 k km si nici un fel de prob. cu nici un amortizor (in afara de cea ment. mai sus) Nu, nu e adevarat, vor si ei sa se alega cu un set de amortizoare bunicele, se pot schimba doar bucsile, costa maxim 10 ron si nu ai foarte mult de munca pt ca se desface foarte usor amortizorul, asta daca sunt uzate bucsile din capatul de sus al amortizorului. Nu te lasa pacalit de jepcarii de prin service-uri! This post has been edited by catin_maus: 19 May 2006, 22:43 |
--------------------
BMW / SKODA
X 5 / OCTAVIA RS
2008 / 2007
|
|
catin_maus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 17 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Bucurie mare!!! Mi-am intarit amortizoarele, e super bine, nici nu ma asteptam sa fie atat de stabila pe sosea!!!
|
--------------------
BMW / SKODA
X 5 / OCTAVIA RS
2008 / 2007
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Cum le-ai intarit? Ce le-ai facut?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
catin_maus |
![]()
|
QUOTE(pastrama_stelistu @ 20 May 2006, 17:28) Am gasit pe cineva care face asta, nu stiu exact ce le face, schimba supapele, uleiul sau ceva de genul asta nu stiu exact, oricum sunt foarte multumit de cum sta masina pe sosea. Amortizoarele le-am facut mai tari decat cele noi, se putea si mai mult dar mi-a fost frica sa nu pierd tablele in gauri, dupa ce le-am incercat m-am hotarat, O SA LE FAC SI MAI TARI! Imi cer scuze pt incoerenta dar sunt foarte obosit, nedormit de vineri! |
--------------------
BMW / SKODA
X 5 / OCTAVIA RS
2008 / 2007
|
|
Liviu-APR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 19 May 06 ![]() |
[FONT=Optima]E vorba de bucsile de la capatul de jos al amortizorului, si ca sa revenim on topic ... cat te-a costat sa le intaresti ?
Pe la noi prin oras se vehiculeaza suma de 80 ron / amortizor. |
--------------------
DACIA
SuperNova
- DJ 82 APR [FONT=Optima][COLOR=red][B]I live fast & keep energy in motion ...
|
|
cosmin_patrascu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 20 August 08 ![]() |
Salut,
de cand am cumparat masina (DSN),de aproape un an am o problema: pe la 80 si pana la 90 km/h imi vibreaza masina adica simt o trepidatie puternica in toata masina dar se resimte foarte putin in volan,dupa 90 km/h aceasta vibratie inceteaza si reincepe intre 120 si 130 km/h apoi dispare brusc ideea este ca am echilibrat cauciucurile de cateva ori am schimbat bielete,o planetara rulmenti,etc si degeaba aceasi problema va rog cei care mai sunteti in cazul si ati rezolvat problema sa imi spuneti si mie ce se poate face multumesc |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 varianta Confort
- OT - 02 -YIS
|
|
b13mat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 ![]() |
galme in cauciuc, de cand le ai? si a mea face la fel cu anvelopele originale (au 7 ani
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
NU e bine sa tineti anvelopele atatia ani, pt ca imbatranesc in timp. Anvelopele ar trebui schimbate dupa 3 ani, indiferent de nr de km rulati !
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
tud. |
![]()
|
![]() Membru Fondator Group: Members Posts: 429 Joined: 13 August 06 From: Bucuresti ![]() |
subscriu
cauciucul isi pierde din proprietati in timp chiar daca mai are "carne" anvelopa |
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
cosmin_patrascu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 20 August 08 ![]() |
salut
cauciucurile par a fi destul de bune eu am masina de 11 kuni si nu am chimbat cauciucurile dar v-am zis par destul de bune cele dp pe fata par a fi noi |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 varianta Confort
- OT - 02 -YIS
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
daca scarcatie amortizoarele pe spate, si nush cu ce plastic e invelit amortizoru in partea de sus si chiar dupa ce se termina vad ca si cum s-ar curge putin ulei ? is gata de tot amortizoarele sau is amortizoare dacia ?
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 19:25 |