protejare impotriva ruginei
![]() ![]() ![]() |
protejare impotriva ruginei
g_crysty |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 24 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
SUPERNOVA
- BC-02-GCO
|
|||
Dellu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 29 June 06 From: Bacau ![]() |
Salut.
Am observat si eu la DSN-ul meu slabiciuni in legatura cu rugina (sub chederele la usi, la praguri - pe exterior!!). Pe acolo cred ca o sa curat bine cu niste smirgel, apoi o sa grunduiesc si o sa aplic vopsea (poate cu un spray). Am mai observat si pe "botul" capotei mici puncte in care a sarit vopseaua de la pietricele probabil, iar pe acolo ma gandesc sa aplic doar f. f. putina vopsea (ma gandesc ca daca nu o sa iasa bine, atunci sa nu iasa in evidenta carpeala). Pt. capota ma intreb daca exista prin Bacau huse din acelea negre, de piele sau altceva (cum mai vezi la masinile americane, in special). Deocamdata atat. |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2002, Confort
- BC-95-...
|
|
BLACK SPIDER |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 29 June 06 ![]() |
QUOTE(Dellu @ 4 Jul 2006, 01:48) Salut. Am observat si eu la DSN-ul meu slabiciuni in legatura cu rugina (sub chederele la usi, la praguri - pe exterior!!). Pe acolo cred ca o sa curat bine cu niste smirgel, apoi o sa grunduiesc si o sa aplic vopsea (poate cu un spray). Am mai observat si pe "botul" capotei mici puncte in care a sarit vopseaua de la pietricele probabil, iar pe acolo ma gandesc sa aplic doar f. f. putina vopsea (ma gandesc ca daca nu o sa iasa bine, atunci sa nu iasa in evidenta carpeala). Pt. capota ma intreb daca exista prin Bacau huse din acelea negre, de piele sau altceva (cum mai vezi la masinile americane, in special). Deocamdata atat. salut daca afli undeva o husa mi-as pune si eu pe capota in special iarna cand dau astia cu nisip pe drumuri asa ca da de stire merci |
--------------------
PEUGEOT
307 RC unicat
2007 FULL OPTION
|
|
g_crysty |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 24 June 05 ![]() |
QUOTE(Dellu @ 4 Jul 2006, 16:48) Salut. Am observat si eu la DSN-ul meu slabiciuni in legatura cu rugina (sub chederele la usi, la praguri - pe exterior!!). Pe acolo cred ca o sa curat bine cu niste smirgel, apoi o sa grunduiesc si o sa aplic vopsea (poate cu un spray). Am mai observat si pe "botul" capotei mici puncte in care a sarit vopseaua de la pietricele probabil, iar pe acolo ma gandesc sa aplic doar f. f. putina vopsea (ma gandesc ca daca nu o sa iasa bine, atunci sa nu iasa in evidenta carpeala). Pt. capota ma intreb daca exista prin Bacau huse din acelea negre, de piele sau altceva (cum mai vezi la masinile americane, in special). Deocamdata atat. Sub chedere m-am gindit ca ar fi bine dupa curatare-grunduire-vopsire a suprafetelor ruginite, sa pun Power Tape(sau banda de aluminiu cu adeziv) pt. a impiedica apa sa intre si sa rugineasca tabla. This post has been edited by g_crysty: 6 Aug 2006, 20:18 |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
- BC-02-GCO
|
|
LIVIU26 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 4 October 06 ![]() |
PT. protectie impotriva ruginii ,ulei in usi , in praguri,si vaselina in locurile expuse scurgerilor.Altfel tabla romaneasca nu are nici o sansa.Se pune ulei de cutie nou ca e mai subtire.40mii/l.NU PUNETI ULEI ARS CA E COROZIV.
|
--------------------
DACIA
SN
2002 CONFORT
- b32agh
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:51 |