Baterie moarta la un an si 2 luni
![]() ![]() ![]() |
Baterie moarta la un an si 2 luni
GeorgeB |
![]()
|
||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sunai la celebrul numar 0248 500000, veneau baietii si te incarcau cu 500 de mii de lei + contravaloarea unei baterii noi
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ADICA CE ??? TOT EU SA DAU BANI ! XXXX mama lor de fascisti ca ii iau la alergat daca mai imi trimit mailuri pentru rahatul ala de europa, ca iar imi vine sa dau foc la masina
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE iar imi vine sa dau foc la masina Ai auzit de... Nike si reclama lor? ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
GeorgeB |
![]()
|
da' bravo mah , ce glumeti sunteti voi? auzitinu aveti careva vreo 2 litri de benzina de imprumut
![]() acum pe bune , ar fi trebuit sa spuna viata acestor baterii este de circa 1 an, noi va oferim garantie 6 luni(la fel ca la amortizoare & shit) asa ca watch it !!! tu le mama lor de pungasi ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
George, iti dau bateria mea depe SLZ, 1 milion. Te intereseaza ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca bateriile de pe Solenza sunt inca una din "problemele clasice", de vina fiind si in cazul acelor accelerari intempestive de care s-au plans unii membrii pe aici (© Danny).
Treceti-o pe lista! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
GeorgeB |
![]()
|
mi-a luat tata aseara vector de 50
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.222 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Bateriile mai trebuie verificate din cind in cind! Simpla completare cu apa distilata si eventual pus pe redresor! Si eu m-am trezit cu ea moarta, dar din vina mea . 2 ani n-am aruncat o privire la ea si intr-o dimineata a zis "pas". Am pus apa in elementi (erau numai 3/4 plini), am pus-o 24h pe redresor si dupa aia era ca noua!
Nu mai aruncati banii pe geam! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
MoneyTalks |
![]()
|
Si daca bateria e uscata, cum o completezi cu apa distilata? :shock:
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.222 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca s-a uscat o arunci. Ideea era sa te mai uiti citeodata, in special vara, si sa n-ajunga ca Sahara. Ideea este ca multi uita ca nu au baterii "fara intretinere" si la neglijaza, iar de aici => bani dati de pomana.
|
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
MoneyTalks |
![]()
|
Hello, nu ai inteles. Nu ai auzit de baterii uscate? :shock: Adica de alea la care nu le pui apa distilata decit daca faci si o gaura in care sa o torni
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Stiu pe cineva tot cu DSN de un an si un pic. La fel, i-a murit bateria. Cred ca a fost un lot gresit..... Parca masina e din dec. 2002....
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
GeorgeB |
![]()
|
a mea la fel :|
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marty |
![]()
|
Stefan, lui Dany i-a murit bateria la 7-8 luni. Are masina din Mai si i-a murit bateria in Ianuarie. Asa ca nu lotul a fost gresit, tara de fabricatie a fost gresita!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Nu va laudati, la mine a murit la 6 luni si jumatate. Este cineva mai bun?
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
miki |
![]()
|
QUOTE Nu ai auzit de baterii uscate? Pai eu ma refeream la alea "umede".Chiar am exclus tipul "fara intretinere", care include si d'alea uscate |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE Pai eu ma refeream la alea \"umede\".Chiar am exclus tipul \"fara intretinere\", care include si d'alea uscate Mda, eu alea "fara intretinere" le numesc "uscate" :wink: ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
Alex NOS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 1 March 03 From: Craiova ![]() |
Mie mi-a murit bateria dupa 1 an si 8 luni.Asa ca 2 ani si 2 luni e binisor
![]() Nu stiu ce sa fac in continuare.Mi-as lua o baterie de 55 Bosch,dar e cam scumpa. Daca iar iu un stift de care se montreza pe DSN dau putin bani dar in 2 ani pa.. |
--------------------
Dacia
Supernova modificata
- DJ 83 ALP Strada: 0-100km/h 10.5-11s
Concurs: 0- 100km/h ????? |
|
oly |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 2 February 04 From: Bistrita ![]() |
cum se comporta ROMBAT ?
de recent mi-am luat una "uscata" si pana acum e bine dar e si in garantie sa ma astept la figuri sau sa stau linistit |
-------------------- R9 1.7 '83
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Am avut Rombat Ciclon, a tinut 4 ani pe Lada, apoi am luat un Pilot, avea 2 ani pe Dacia cind am vindut masina cu ea cu tot, asta a fost chinuita rau, instalatia electrica era un cosmar pe masina aia, merge bateria foarte bine in continuare ... eu sint multumit de Rombat-uri (si nu sint genul care supravegheaza nivelul electrolitului la fiecare 5000km), ideea e ca intotdeauna am luat baterie mai puternica cu 5-10 Ah decit cea recomandata ... sa fie acolo ... Ciclonul de 50 Ah, Pilotul de 55Ah.
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Cyclonul original m-a tinut 2 ani si 10 luni...
Acu' mi-am luat un Rombat Calciu 55Ah (1.250 k lei). Chestia e ca nu e chiar fara intretinere... :? |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE Nu stiu ce sa fac in continuare.Mi-as lua o baterie de 55 Bosch,dar e cam scumpa. Eu nu as zice ca e scumpa. E chiar de 3-4 ori mai scumpa decit una rombat? :shock: Gindeste-te ca te tine cam de 3-4 ori mai mult decit una romaneasca... Si ce te faci daca nimeresti peste una ieftina care te tine doar 6 luni? :shock: Ai luat in calcul si varianta asta? Iar daca nu ai bani, tocmai de aia ar trebui sa iti iei un Bosh. Stii proverbul "sintem prea saraci pentru a cumpara lucruri ieftine" :wink: |
--------------------
Lexus
ES300H
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE E chiar de 3-4 ori mai scumpa decit una rombat? NUU, cred ca nici de 2 ori mai scumpa nu e. Recomand cu toata increderea Bosh Silver. Eu am trecut cu ea prin 4 ierni si merge fara nici o pb. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 08:41 |