Cati am avut inainte Oltcit?
![]() ![]() ![]() |
Cati am avut inainte Oltcit?
whitesorcerer12 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|||
wabbit |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 4 February 04 From: NRW ![]() |
Caroseria era identica. Special-ul avea un motor de 2 cilindri boxer de 600 si ceva cm cubi. Era cam submotorizata masina aia.
|
--------------------
Renault Clio 197
/ /
Golf 3 GT
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
cam???? :shock: :shock:
|
--------------------
MEGANE
FULL OPTIONS |
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
si dak as vrea sa imi iau unu acu de care s-ar merita sa imi iau
|
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
evident un 12 trs...mai sunt unele care arata chiar superb...dar esti convins ca vrei sa iei o masina care nu se mai fabrica de atatia ani si pt care au inceput sa cam dispara piesele?
|
--------------------
MEGANE
FULL OPTIONS |
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
nu vreau sa imi iau,am vrut ca sa stiu care e mai bun ,inteles?
|
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
wabbit |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 4 February 04 From: NRW ![]() |
Dupa mine, pe locul 1este 12TRS-ul. Pe locul 2 vine Club-ul vechi. Apoi restul.
|
--------------------
Renault Clio 197
/ /
Golf 3 GT
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
QUOTE nu vreau sa imi iau,am vrut ca sa stiu care e mai bun ,inteles? scuze dar cam asa te-ai exprimat..... |
--------------------
MEGANE
FULL OPTIONS |
|
bogo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 20 June 04 From: Heaven ![]() |
12 TRS '94
45k km cand l-am luat, 85k acum doua zile cand l-am parcat in fata blocului ca sa incapa si solenza langa el. nu stiu ce sa zic, poate-s subiectiv da parca ar fi cateva aspecte la care trs-ul ii da clase solenzei. incep cu pozitia de sofat, zgomote/trepidatii (eh, in vremurile cand ma mai ocupam de ea) si indraznesc sa adaug un raspus mai natural al motorului. poate la ultimul punct ma insel, revin in momentul in care ma mai obisnuiesc cu asta noua. over all, pana a cazut, a fost o super masinuta. atat de faina incat nici acum nu-s in stare sa renunt la ea desi a devenit o epava. |
--------------------
solenza
1.4 mpi confort
- BV-##-XTR rolling in my... one point four
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
e deja cazuta la 85k??
|
--------------------
MEGANE
FULL OPTIONS |
|
bogo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 20 June 04 From: Heaven ![]() |
pai sa ne gandim: masina de femeie primii 45k. ulterior 2 ani de alergatura la greu, doua accidente daca nu zdravene atunci macar notabile si un an in care n-am strans un surub la ea. sa ne-ntelegem, oltcitul e o super masina insa cere multa atentie si timp. mult mai mult timp decat am eu acum. d-aia am vrut o masina care sa consume benzina, ulei si nici un surub. solenza mi se pare onesta din punctul asta de vedere.
sigur, la varsta ei se poate repara insa la un moment dat am ajuns la concluzia ca-i ineficient. prefer s-o pastrez si sa ma ocup de ea cand am timp. |
--------------------
solenza
1.4 mpi confort
- BV-##-XTR rolling in my... one point four
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
atunci mai bine o dai si faci ceva cu banii...nu?
|
--------------------
MEGANE
FULL OPTIONS |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Gata cu Oltcitul :vmad:
Odineasca-se-n pace :inger: |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:07 |