MONACO GP, Detalii despre circuit
![]() ![]() ![]() |
MONACO GP, Detalii despre circuit
sorin_f39 |
![]()
|
||
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|||
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Eu nu inteleg ce le trebuie atata timp sa explice ce scrie in regulament .Dupa parerea mea regulamentul si ce s-a intamplat in cursa se cam bat cap in cap .
|
--------------------
-
-
-
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Am ajuns si la cursa din 2011. Deja primele doua sesiuni de teste libere au avut loc ieri, cu urmatoarele rezultate:
prima sesiune - Vettel, Alonso, Rosberg sesiunea doi - Alonso, Hamilton, Rosberg. Azi avem programate: -sesiunea 3 ( si ultima) de antrenamente - orele 12.00 -calificarile - orele 15.00 Maine, marea cursa, orele 15.00 De notat: -Pirelli a adus cauciucurile super-soft, care se estimau a tine maxim 10 ture - in antrenamente au tinut totusi un pic mai mult, zice gura targului, ramane de vazut cat vor tine in cursa reala. Luand in calcul ca in afara de super-soft mai exista si varianta soft (deci fara hard), presupun ca o sa fie o gramada de pitt-stop-uri. Ma rog, nici macar echipele nu stiu inca exact ce si cum, turul de circuit fiind mult mai lent decat in alte curse poate unii spera intr-o degradare mai mica per tur, presupun ca toata lumea bajbaie deocamdata. -s-a hotarat DRS si pentru Monaco. Zona respectiva este linia de start-sosire, marea majoritate a pilotilor fiind impotriva zonei prognozata initial pentru acest sistem - adica tunelul. -o decizie judecatoreasca le da dreptul celor de la Team Lotus -Renault (aia verzi) sa isi foloseasca in continuare numele. Evident, Lotus Renault GP (aia negri) nu sunt de acord. Noi, spectatorii, ramanem in continuare confuzi. Nu asupra masinilor, ca alea-s usor de identificat,ci asupra galcevei si situatiei astea penibile. This post has been edited by ATM: 28 May 2011, 09:25 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Grila de start
Country Driver Team 1 Germany S Vettel Red Bull 2 Great Britain J Button McLaren 3 Australia M Webber Red Bull 4 Spain F Alonso Ferrari 5 Germany M Schumacher Mercedes 6 Brazil F Massa Ferrari 7 Great Britain L Hamilton McLaren 8 Germany N Rosberg Mercedes 9 Venezuela P Maldonado Williams 10 Mexico S Perez Sauber 11 Russian Federation V Petrov Renault 12 Brazil R Barrichello Williams 13 Japan K Kobayashi Sauber 14 Great Britain P Di Resta Force India 15 Germany A Sutil Force India 16 Germany N Heidfeld Renault 17 Switzerland S Buemi Toro Rosso 18 Finland H Kovalainen Lotus 19 Italy J Trulli Lotus 20 Spain J Alguersuari Toro Rosso 21 Germany T Glock Virgin 22 Belgium J d'Ambrosio Virgin 23 India N Karthikeyan Hispania 24 Italy V Liuzzi Hispania Inca nu s-a anuntat nimic referitor la starea lui Perez, sper din tot sufletul sa nu fie ceva grav! Update-uri la http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsport...one/9498084.stm This post has been edited by Manuel: 28 May 2011, 15:56 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Asteptam... tinand cont de monococa de carbon, care parea intreaga, presupun ca nu ar trebui sa aiba fracturi ale membrelor, insa la viteza aia si dat fiindca socul 2 a fost luat in plin si perfect lateral, fara nici o alunecare care sa disipe forta G undeva, orice e posibil, inclusiv tasari de vertebre, leziuni de organe interne...sa aperam totusi ca...
Grila de plecare, dupa umila mea opinie, arata un Hamilton care o sa fie un car de nervi, susceptibil, la ciocaneli in primu viraj (vai de capul alora de o sa fie pe langa el), iar pe Vettel nu-l vad bine cu Button in coasta (favoritu' meu). L-a mai depasit pe neamt la start acum cateva curse, cand plecasera tot in formula 1-2. Hai cu calu'! This post has been edited by ATM: 28 May 2011, 16:24 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Dupa ultimele starturi in care Schumacher a castigat pozitii bune astept sa vad maine ce face, ce-i drept ca acum are adversari de alt calibru in fata decat pana acum.
|
--------------------
-
-
-
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
Iar a castigat Vettel...
![]() 1. Vettel 2. Alonso 3. Button Multe surprize,multe incidente,o cursa destul de nebuna. Cu putin noroc,Alonso putea sa termine in fata lui Vettel. Poate data viitoare... |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Eu cred ca Vettel e cel care a avut noroc si a castigat. Cu pneurile foarte imbatranite ale lui Vettel, cu timpii lui Button si incrancenarea lui Alonso, cred ca podiumul ar fi avut alta configuratie. In fine, pacat de oprirea din final, care a distrus o lupta cum rar se vede la Monte Carlo. Pacat ca Alonso n-a mai avut posibilitatea sa-si joace cartea. Avea nevoie de primul loc pe podium. Dar... Sa speram ca in Canada va avea mai mult noroc.
This post has been edited by gabizegrean: 29 May 2011, 18:07 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
Mare ghinion a avut Button cu primul safety car, tare rau mi-a parut pentru el
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 // 1.4 Dynamique
- PH 86 BAD Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Hamilton este victima rasistilor http://sport.hotnews.ro/stiri-motor-875027...monte-carlo.htm
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si Maldonado a fost victima boului de Ham! Cu kktul ala de eleron prins cu scotch eu ii dadeam blackflag direct!
Si era normal sa ia penalty pentru manevra cu Maldonado! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Intram in weekendul in care F1 se afla la Monaco.
Rezultatele din antrenamente 1. This post has been edited by dan22y: 24 May 2012, 12:59 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Sa speram ca ploua, ca deja i-o udat si in FP2.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
Pole pentru M. Schumacher
![]() 'Tu-i penalizarea vietii ![]() Webber va pleca maine din pole... |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Hehehe, mai poate ceva mosu'.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Tomcat |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 1.367 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Imi doresc sa termine pe podium. Indiferent de locul ocupat acolo.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 2008 - 1,5 DCI
Skoda Octavia
- B--000
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
"Imi doresc sa termine pe podium. Indiferent de locul ocupat acolo. "
Si eu la fel. Mie mi s-a parut ca a fost penalizat pe nedrept. Senna s-a miscat prima oara spre dreapta si dupa s-a dat spre stanga. |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Daca ar ploua,ce bine ar fi!
Atunci sigur Schumi va cistiga!! Se stie ca in acele conditii este ca pestele in apa. ![]() Si bineinteles,sa il ajute si troaca. Eu sper ca macar pe podium sa urce. This post has been edited by M.C.: 27 May 2012, 08:07 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
M-a bucurat reusita lui Schumi, desi penalizarea il lasa fara pole.
In rest, calificarile incep sa fie doar matematica pura, tot felul de calcule ce privesc gestionarea pneurilor. Sper sa se introduca pneurile pentru calificari, altfel spectacolul din Q3 nu va mai exista. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
unde vad si eu cursa pe net?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Eu o vad pe tvronline.com.
|
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
multumesc baieti.
o sa incerc. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
sorin000 |
![]()
|
S-a terminat si cursa aceasta... Inca un abandon pentru Schumacher
![]() 1. Webber 2. Rosberg 3. Alonso O cursa plictisitoare,era de asteptat pe un astfel de circuit ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
|
b76bgaarh |
![]()
|
merci baieti, au mers ambele linkuri.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
gabize |
![]()
|
Cursa anosta, fara sare si piper. Pacat de Schumi, se pare ca anul asta n-are deloc noroc.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Era sa adorm si sa cad de pe scaun. Noroc de telefon ca a sunat la timp.
Red Bull s-a mai distantat un pic la constructori, dar mai sunt multe curse. Sun curios daca Grosjean va primi vreo penalizare pentru incident. Dupa ca e iesit Schumacher a aparut anuntul ca se va investiga dupa cursa. |
--------------------
-
-
-
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
Tomcat |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 1.367 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Urita cursa. Cred ca este cea mai urita din ultimii 2-3 ani. Nu prea este nimic de comentat in afara de reflexul lui KIMI de la standuri cind l-a ferit pe mecanicul neatent.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 2008 - 1,5 DCI
Skoda Octavia
- B--000
|
|
dil |
![]()
|
Cand a plecat de la boxe ia fugit un pic spatele masinii. Si era sa ii ia husa pentru pneu, nu pe mecanic.
Mi-a placut cand s-a ferit de Perez care intra la boxe. Din pacate a mai pierdut un loc atunci. Kimi a plecat bine in cursa dar a cam perdut teren pe parcurs. Daca venea norisorul cu ploaie ar fi fost mai interesanta cursa. |
--------------------
-
-
-
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 06:08 |